Jump to content

Brother DCP-7030 toners


badzo
 Share

Recommended Posts

1. Vai zaudēšu garantiju, ja toneri pildīšu vai likšu vietā neoriģinālo?

2. Vai tajā tonerī (mazās ietilpības), kas nāk komplektā ar printeri, var iepildīt tikai tik cik tur jau ir bijis vai arī tas ir normālas (lielākas) ietilpības toneris, kurā vienkārši sākotnēji ir maz iepildīts?

3. Vai printeris atpazīs neoriģinālo toneri bez papildus softisku / hardware manipulāciju veikšanas?

Link to comment
Share on other sites

1, par garantiju, skatoties, kas notiks printerim garantijas laikā...

2. komplektā nāk standarta kasete, tikai mazāk iebērts pulveris, tā sauktais starta kartridžs.iepildīt var tik, cik lien, dažādiem pulveru ražotājiem atšķiras fasējumā svars...

3. a vot printeris neatpazīs starta kaseti kad tā būs beigusies.... risinājumi, iepērkas tā saucamais karodziņš, vai baksta ar skrūvgriezi pašam printerim pribambasu pie startēšanas, kas pagriež karodziņu...bik jāpiešaujas, tb secība, bet principā viss strādā.

P.S kreisos, tipa alternatīvos neiesaku, ar lielu līkumu GG, un printraitam, pāris dienas atpakaļ nocīnījos ar vienu brazeri...nu nav izdruka melna, malas gaišas....izvandot krājumus, atradu vismaz 5x pildītu oriģinālo brazer kaseti, izpucēju, iepildīju, olalaa, viss ok....,

rezumē...nevajag pirkt nekādu kreiso, oriģinālā nezaudējot kvalitāti pildās vismaz 5x (pie nosacījuma, ja pareizi uzpildīts, un kvalitatīvs toners)

Link to comment
Share on other sites

Šitam vai tad Flag Gear virsū nav? T.i starta kasetei?

Link to comment
Share on other sites

Šodien sazinājos ar kantori, kurā pirku to iekārtu, lai uzzinātu cik viņiem maksā oriģinālais toners un viņi man teica, ka tā kasete, kas iegādājoties printeri nāk līdzi, ir tādas ietilpības cik tajā pulvera iekšā, respektīvi, šajā gadījumā t. i. ~600 lapām un vairāk viņā to pulveri nevar iepildīt. Ja gribu normālas ietilpības kaseti, kas šim printerim ir priekš 1500 lapām (lielais priekš 2600 lapām), tad jāpērk jauna, jo esošajā priekš 1500 lapām nevar iepildīt. Kuram tad no jums ir taisnība?

 

Kas ir karodziņš?

 

Cik saprotu, alternatīvie nav ieteicami. Tā?

Tad kāds ir ieteicamais risinājums pēc starta kasetes izbeigšanās?

Pirkt jaunu oriģinālo, kuru pildīt, kad tā beigsies vai arī pildīt starta kaseti un piepirkt klāt to "karodziņu"?

Bet gadījumā, ja es nopērku jaunu kaseti un kad tā beigsies uzpildu to, tad varēšu to izmantot bez tā "karodziņa" vai bakstīšanas ar skrūvgriezi?

Link to comment
Share on other sites

Var iepildīt.

Kantoris, kurš pats neko nepilda bet tikai tirgo tonerus un iekārtas, nekad mūžā Tev neatzīs ka kaut kas ir pildāms, jo līdz ar to viņi zaudē klientu uz mūžiem.

 

Orģinākajai kasetei es domāju ka karodziņš jau ir uzstādīts.

Link to comment
Share on other sites

kas? ko? kas par murgiem? :) daudziem pildītājiem nepatiks, bet.... tātad, starta kasete, kas nāk līdz printerim ir apdalīta ar tā saucamo karodziņu, ko tas nozīmē? tas nozīmē, ka ražotājs printerī ieprogrammējis konkrētu skaitu izdruku, pēc kurām printeris bloķējas.... bloķējas jo skaitītājs noskaitījis no rūpnīcas iestādīto skaitu. ko darīt, loģiski ražotājs sacerējies, ja skriesi pirkt oriģinālo kaseti, un maksāsi ap 45Ls. ķīnietis saražojis pa 10ls, un cer ka celsi viņu labklājību, vietējais pildītājs cer, ka iesi un pildīsi pie viņa. par karodziņu, tas maksā ap +- 60 kapekas, uzpilde, kā kuram no 6-20ls. katrs pildītājs ieber tik, cik vēlas, ar domu lai ātrāk atnāktu un padalītos ar savu naudiņu. Es parasti ieberu klientam max toneri, un vēl pastāstu, ka ja kasete bloķējas, atskrūvē 3 skrūvītes "uzvelk karodziņu", un notiek brīnums jūzera setinga listā ietraugam, ka kasete pilna, drukājam tālāk. vēl. brozeris tonera detektēšanu nosaka caur caurspīdīgiem lodziņiem katrā kasetes pusē, tos vajag ar melnu izoleni aizlīmēt (ķīnieties jau defautā lodziņus netaisa, a nafig), Vēl karodziņi ir dažādi, pēc tā arī detektējas kasetes ietilpība... ko vēl par šo brozēri gribi zināt?:)

Link to comment
Share on other sites

Tad sanāk, ka tajā starta kasetē, kas man tagad ir, var iepildīt toneri tik pat daudz cik ir iekšā standarta kasetei (~1500 lapām), vai ne? Bet starta kasetē iepildīt lielajā kasetē esošo tonera daudzumu (~2600 lapām) gan laikam nevarēs?

 

Ja printeris noplīst un es viņu stiepju uz garantiju, tad viņi tur redzēs, ka kasete ir pildīta nevis jaunpirkta un atšūs mani?

 

Ko nozīmē "Karodziņi ir dažādi, pēc tā arī detektējas kasetes ietilpība..."? To ka iepildītā tonera apjomam vajag piemeklēt atbilstošu karodziņu?

Link to comment
Share on other sites

Starta kasetē var iebērt tik, cik vajag:)) nomaina karodziņu un viss ok. ko tu ķer kreņķi, par garantiju ko satraucies? pats aparāts maksā ap 80 lašiem, oriģinālās lielās kasetes ap 45, rēķini pats, ja divas kasetes noiet, aparāts jau atmaksājies.tak atrodi sakarīgu pildītājkantori, un uzpildi, nu max 10 ls. tev tak nav tipogrāfija, kasti papīra dienā nedrukāsi?:))

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...