Jump to content

Bezvadu austiņas


Artčiks
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Ir radusies vēlēšanās uzdāvināt sev bezvadu austiņas. Rodas jautājums vai kāds jau ir ar tādām saskāries, vai ir lietošanā? Vai ir manītas skaņas aiztures, vai novēlošanās problēmas- skatoties piem., filmu no sākuma kustas lūpas, bet teksts atnāk līdz ausīm ar novēlošanos. Kādas firmas ausis jūs ieteiktu, ja protams ir pieredze to lietošanā? Ausis tiks lietotas kopā ar datoru, slēgtā tipa ausis- lai neviens nevarētu dzirdēt blakus stāvot, iesakiet ausis kuras varētu apskatīt.

Link to comment
Share on other sites

1. Tas, ka vēlies apdāvināt sevi - tas jau vien ir forši. Es arī tā daru :)

2. Neko konkrētu gan nepateikšu, bet draugam bija, tādas austiņas - (rupji runājot - (slavēja, un vērtēja augstāk par savu dzīvību))

Link to comment
Share on other sites

User level

Arī mani brīžiem šāda doma noslogo..... :) Par cik bieži vien austiņas izmantoju mūzikai, skaļai un kvalitatīvai, tad vairāk skatos uz profeionālajiem brendiem, kā piem.: http://www.studio7.lv/index.php?p=2&sp=2&ssp=2006&pid=9091 Bet pagaidām tikai vēroju un "briestu" Kad būšu nobriedis, tad čekošu nopietnāk, bet domāju, ka ja šamās uztver 100m, tad pa māju/dzīvokli, nevajadzētu būt aizturei.... :)

Link to comment
Share on other sites

Bieži vien dēļ tā vada, tās austiņas ilgāk par gadu nekalpo, tāpēc arī skatos uz bezvadu ausīm. Paldies tiem kuri atbildēja.

Link to comment
Share on other sites

Sveiki vēlreiz! Gribu informēt, kādas ausis beigās sev uzdāvināju "Logitech G930". Pirmais iespaids jau foršs, redzēs kā būs ilgtermiņā. Savu izvēli pamatot īsti nevaru, droši vien ka klāt ir mikrafons un 7.1 skaņas efekts. ja kādam, kas sīkāk jautājams par ausīm varat droši prasīt. Paldies par uzmanību.

Link to comment
Share on other sites

kaadaa veidaa ausis tehniski nodroshina 7.1 efektu ? kaa tu to pats izjuuti ? objektiivi/ subjekltiivi ?

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl tehniski sīki paskaidrot nevarēšu, kādā veidā ausis nodrošina 7.1 skaņas efektu, bet te http://blog.logitech.com/2009/05/06/logitech-g35-headset-under-the-hood/ ir Logitech blogs angļu mēlē, kurā sīki viss ir aprakstīts, cik sapratu manas ausis ir analogs G35 tik vien kā bezvadu. skatoties filmu vakar "Apollon 18" bija manāmas skaņas, ka kaut kas aiz auss nokrīt vai nočarkst, vismaz ir manāms starp stereo režimu un 7.1 režīmu, to var pārslēg pie kreisās auss ir režīmpoga. veicot testu "speaker setup" kur var spiest pēc kārtas skaļruņu ikonas un tās atsaucas kā zvana toņi... tad nu tie kuri ir aizmugurējie toņi, atskananot, rodas sajūta, kad skan tieši aiz auss... instrukcija tiek norādīts, lai pilnvērtīgi baudīt 7.1 skaņas efektu filmām jābūt "Dolby" vai "DTS" kodekiem klāt.

Spēli vēl neesmu spēlējis, bet tām arī jābūt 5.1 vai 7.1 režīmam attiecīgi...

Pašam man pagaidām apmierina ausis, dārgas jā, bet man apnika, kad ausis ar vadu kalpo max 1.5 gadus un pēc tam ir vai nu jālodē, vai jāmēģina pagriezt spraudnis ,lai veidojas kontakts un ausis sāktu skanēt, vai jāmet musuros. šīs ausis ir slēgta tipa, ausis skatījos tieši datoram domātās... .

tākā manas ausis ir palielas, tad mazliet jāpieloka manas auss spilventiņš, lai nespiež nost, savādāk sāk mazliet tā kā sāpēt, domāju tas no tā kad austiņas ir tādas taisnstūrveida, bet tas man netraucē. ko vēl? ērts skaļuma regulēšanas rullītis, klāt vēl 3-G režīma pogas kuras var pats konfigurēt piem uz winamp plejeri.. program nodrošinājumā ir iespējas regulēt ekvalaizeri, mikrofona balss režīmus, respektīvi runāt kā robots, zombis vai traka vāvere... regulēt 7.1 skaņas parametrus, iestatīt G pogas un vēl šādi tādi sīkumi.

objektīvi/subjektīvi? nezinu ko jūs ar to gribējāt vaicāt, ja par 7.1 efektu, nu tad nav viņš tik izteikts piemēram, kā ar īstiem skaļruņiem apkārt, bet skan tomēr savādāk, to var just.

Jāuzspēlē kāds Dead Space, tad varbūt būs savādāka juššana.

Link to comment
Share on other sites

habitbraker

Arī mani brīžiem šāda doma noslogo..... :) Par cik bieži vien austiņas izmantoju mūzikai, skaļai un kvalitatīvai, tad vairāk skatos uz profeionālajiem brendiem, kā piem.: http://www.studio7.l...p=2006&pid=9091 Bet pagaidām tikai vēroju un "briestu" Kad būšu nobriedis, tad čekošu nopietnāk, bet domāju, ka ja šamās uztver 100m, tad pa māju/dzīvokli, nevajadzētu būt aizturei.... :)

 

aizturei ar kjershanas distanci ir ir mazs sakars

Link to comment
Share on other sites

kā piem.: http://www.studio7.l...p=2006&pid=9091 Bet pagaidām tikai vēroju un "briestu" Kad būšu nobriedis, tad čekošu nopietnāk
Kad nobriedīsi neaizmirsti paskatīties e-bay, tādas austiņas ir atrodamas par cenu vismaz 2x zemāku nekā LV. Item # 380382147396
Link to comment
Share on other sites

Kad nobriedīsi neaizmirsti paskatīties e-bay, tādas austiņas ir atrodamas par cenu vismaz 2x zemāku nekā LV. Item # 380382147396

Nu nezinu, cilvēki šeit pat forumā jau ir izteikušies, kad ebrajā pa pus cenu fufeli tirgojot, savas g930 gribēju caur amazon pasūtīt, bet sūta tikai caur UK, salīdzinot ar US cena bija divtik lielāka... un "salīdzini" cena bija tāda pati gandrīz kā pasūtot šeit pat, pa piecīti dārgāk. varbūt arī kaut kur neiekonomēju, varbūt kāds arī labākas iepirkšanās vietas zin, bet tēma ne par to, par konkrētām ausīm. Ceru kad kādam palīdzēju ar izvēli vienā, vai otrā virzienā.

Link to comment
Share on other sites

RimaNTSS

Pieliec klāt shipping un PVN. Sanāks par kādiem 10 Ls lētāk un bez garantijas papīriem. Vai tas ir tā vērts?

Labots - UN1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
User level

Ebayā ir tā, ka ja gribi kaut ko reālu un pasaulē atzītu un bernda preci, tad ir tā, kā UN1 raksta- cena praktiski neatšķiras, tikai jāgaida ilgāk un ar garantiju ir kā ir.... :) Savādāk ir ar visādiem ķīnīzeru jaunizgudrojumiem/spēļmantiņām- tie jā- pa lēto un cik uziet.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...