Jump to content

nokia 5230 nolēma peldēt


SoHappy
 Share

Recommended Posts

Tātad vasarā biju aizmirsis iznjemt no kabatas savu nokiu un gaaju peldēt protams uzreiz lecu ārā un vilku ara telefonu un liku zhaveties(iznjemu nonjeemu vacinju, iznjemu bateriju un ietinu dvielī. protams tačskrins nestrāda bet pats telefons iesledzās. Es gribētu zināt kas varētu but nomiris un cik maksaatu remonts

Link to comment
Share on other sites

ja tas notika vasarā, visdrīzākais tur viss jau būs izrūsējis. savulaik arī izpeldināju vienu telefonu, taču uzreiz izrāvu bateriju, fanātiski žāvēju, pēc kā telefons kādus pāris mēnešus vēl novilka. Kad atņirdzās, aizstiepu uz remontu, kur pat skrūves nevarēja atdabūt, jo viss rūsā :D caururba, lai konstatētu, ka lētāk ir nopirkt jaunu telefonu.

Link to comment
Share on other sites

man meita atstāja lietū savu pirmklasnieka telefonu. to visu izjaucu pilnībā pa detaļām, nosusināju ar salveti un nožāvēju, telefons iet bez gļukiem joprojām. Plate izskatījās visa ar laku pārklāta, ka tur rūsai nav kur iemesties.

Labots - tankalis
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

tankalis, nu gan salīdzināji ezeru un lietu. Lietus ūdens gandrīz nesatur sāļus un citus piemaisījumus, līdz ar to sekas ir mazāk izteiktas.

 

Piemēram jūras ūdenī nonākot jebkurai elektronikai, tā ir izmetama.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...