Jump to content

atjauninot uz Anna


evilxdeadly
 Share

Recommended Posts

Man Tu vari nestastit, ka pelekajam telefonam pec formata vai softa atjaunosanas, nepazudis LV valoda! ;) Katru dienu to redzu! Ja talrunis nav paredzets Baltijas regionam, par latviesu valodu vari drosi aizmirst.

Link to comment
Share on other sites

Par to jau ir viss stāsts,ka valoda pazūd,ja "pelēko" telefonu spraud pie kompja un atjauno programmatūru ar Ovi,NSU utt,jo tie atjauninājumu novelk pēc produkta koda,kas ir telefonā.Nezinu,kādas manipulācijas veic interneta veikali,bet mazs piemērs,Symbian^3 kā topika autoram post-77149-0-81004500-1319704476_thumb.jpg

Produkta kods nospiežot *#0000# ir 0599762,kas ir RM-596 euro2 dg Germany un ietver angļu,franču,vācu,turku,dāņu un itāļu valodas,bet tā kā telefonā ir latviešu valoda,tad tas jau ir pāršūts ar kādu "flešeri",jo pagaidām šiem modeļiem produkta kods nemainās.Pēc jebkāda veida(*#7370# vai ar 4 pogu) resetošanas valoda paliek pāršūtā un nekas nezūd.

Link to comment
Share on other sites

Egle , peec formaata valodas nepazudiis , peec apdeita ar ovi/pcsuite pazudiis , jo tie saakumaa nolasa produktkodu , savelk/izveelas tam atbilstosho fw un tikai tas "šuj" - liidz ar to valodas pazuud.

 

Doms kaareiz ar to pashu izskaidroja , varbuut pat uzskataamaak :)

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, kur slēpjas prikols tajā S-Anna, ka daudzi fano par to...

Man ir Nokia C7, bija iepriekšējā 12.xxx softa versija, parādījas update un nopriecājos. Ielādēju un tad nolādēju telefonu - fak, tā taču vizuāli pretīgā anna!!! Iepriekš jau biju rezējis annas tēmas un man nenormāli riebjas tās vienmuļās ikonas + viesiem vienkrāsainas failu ikonas (dokumenti, mūzikas nots, videolenta utt). OK, atradu sev pieņemamu tēmu: Fissure by tehk7, izvēles ikonas ir ok, bet failu pārvaldē tik un tā ir "pelēkums". Vislabāk man jau patika nokia stock ikonas kas bija uz S3.

Tas ir 1. mīnus manās acīs!

2. ātri vien atklāju 2 trūkumus - apstājas/pakaras kad ieiet Programmu pārvalde -> instalācijas faili

- žurnālā vairs netiek piefiksēts katras reizes izlietoto datu apjoms.

Ir arī "plusiņš", kam man ir nebūtisks - jauna iespēja uz bluetooth bāzes, saucās NFC.

Pa vienkāršo telefons nepieļauj downgreidoties (nokia/ovi suits), tikai ar tiem spec softiem, ar ko var pāršut visu, bet man to negribās darīt, jo neesmu tāds specs. :)

Pēc update, nekādu problēmu ar LV valodu nav, jo pirkts Elkorā un pēc tiem cipariem paredzēts baltijai. )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...