Jump to content

LTK IPTV dekodera pults programmēšana


kerglis
 Share

Recommended Posts

Sveiciens forumiešiem!

Vai kāds ir mēģinājis saprogrammēt šo http://www.lattelecom.lv/images/modules/fckeditor/File/motorola_pults_rokasgramata_lv.pdf dekodera pulti priekš citām ierīcēm? Ievadot manuāli TV kodu pults darbojas, taču tā ir mazfunkcionāla, lielākā sāpe ir par nestrādājošiem navigācijas taustiņiem, kas liedz iespēju, piem., pārslēgt video ieejas. Tas pats ir ar resīveru - on/off, skaļums ir, bet gribas arī audioieejas pārslēgt vai radio kanālus. Tāpēc mēģinu dekodera puti programmēt iegaumēšanas variantā, taču nekas nesanāk. Pēc pamācības nospiežot ierīces pogu, ko nepieciešams nokopēt, pults indikators tā vietā lai vienreiz nomirgotu un paliktu degot gaidot apstiprinājumu, nomirgo divreiz, tad nodziest, pults uz sekundēm 10 uzkaras, tad indikators ātri nomidžinās un pults atgriežas normālajā režīmā. Tā ir gan ar Philips TV pulti gan Pioneer resīvera pulti. Varbūt esmu ko palaidis garām vai kaut kas manuālī nav minēts? Ir kādam pieredze?

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Ir mājās tāda pults.

 

Savā laikā (relatīvi pasen, detaļas, diemžēl, tik labi neatceros, kā arī tagad esmu prom no aparatūras) saprogrammējām. Lielos vilcienos vadījāmies pēc līdzi nākošās instrukcijas. Gan neatceros, varbūt (bet tikai varbūt) bija kaut kāda poga vēlreiz jānospiež, vai pati programējamā vai arī STB/AUX/... (programējamās ierīces poga). Bet principā strādāja, varēja ieprogramēt pa komandai. TV ražotājs arī Philips, pastiprinātājs - Sony.

 

Protams, defektīvas pults iespēju arī nevar pilnībā izlsēgt. Nu ja ir pilnīga skaidrība, ka, vadoties pēc apraksta, nesanāk, tad var LTC spečukus trobelēt.

Labots - Tehnoman
Link to comment
Share on other sites

Nu nez. Vai nu pults gļukaina, vai ko ne tā dari. Nebija nekādu problēmu saprogrammēt. TV, dekoderis un audio centrs. Viss sanāca bez aizķeršanās sekojot instrukcijā dotajām norādēm. Viss strādā tā kā tam jāstrādā.

Link to comment
Share on other sites

Neizslēdzu iespēju, ka kaut ko nepareizi daru, bet, ja tas ir tā kā rakstīts pamācībā, ko atradu internetā, tad visticamāk, ka ne. LTK veči nekādu dokumentāciju man neatstāja un to, ka pults varētu būt programmējama dadomājos pats. Mēģināšu patrobelēt LTK, varbūt, tiešām tai pultij ir kāds defekts.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...