Jump to content

par MSI notebook


AstainiS
 Share

Recommended Posts

Tā kā īsti nebija vajadzības, tad sen uz šo forumu nebiju piestaigājis... tagad parādījās vajadzība pēc jauna notebook'a / laptop'a (arī priekš spēlēm)!! Kaut arī intensīvi portatīvo attīstībai nesekoju, šad tad kādu rakstu biju palasījis un man kaut kā bija palicis atmiņā, ka MSI portatīvie bija vieni no tiem kurus varētu ‘uzskatīt’ arī par spēlēm paraudzētiem portatīvajiem!! Bet šajā forumā neatradu nevienu vārdu par MSI?!

Vai tiešām Latvijā neviens nelieto MSI?! Vai arī tie ir bijuši atsevišķi mārketinga raksti kuriem apakšā nav reāla seguma?!

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ne jau ražotāja nosaukums nosaka ir vai nav spēlēm laptops paredzēts, bet gan atbilstoša video karte un dažas citas detaļas.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi laptopu spēlēm - meklē cenā sākot no Ls 1200 uz augšu, neatkarīgi no ražotāja. Spēlēšanai tomēr normāli ir lietot stacionāro PC.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi laptopu spēlēm - meklē cenā sākot no Ls 1200 uz augšu.

Nu nav tik traki ar tiem letajiem lapšiem vairs piem: (AcerAS5742G):

 

Spēles iet gana labi.

Link to comment
Share on other sites

Lieto, lieto MSI, nekādu problēmu. Bet garantijas saistības, protams, pie tirgotāja, vai MSI, ne pie manis...

Link to comment
Share on other sites

pats pus-otru gadu lietoju MSI gx623 - par to cenu zvērs (notebookcheck'ā pēc vērtējuma atrodas augšgalā). ar spēlēm baigi neaizraujos, bet cik ir dzenātas, tad ir ok. vienīgais - procis pie slodzēm uzkarst ~60 grādiem, dārgajos laptopos moš tas tiek labāk risināts. kgan pa lielam tā kaste ir maza, tā kā baigie brīnumi jau nebūs.

 

mīnuss varētu būt MSI maz-popularitāte Latvijā, pluss - 1a.lv ir akcija viņam

teorētiski vēl pluss varētu būt izšķirtspēja 1680x1050, kas laptopiem nav bieži, tomēr reāli uz tām 15 collām ikdienas lietošanā sanāk izmantot mazāku izšķirtspēju

Link to comment
Share on other sites

paldies par komentāriem ... ņemot vērā, ka forumā nav neviena cita komentāra par MSI (dīvaini, bet man likās, ka MSI ir ļoti labs vidējās klases portatīvais), tad sausais atlikums - ASUS vai DELL (ja ir lielāka rosība - Alienware)!!

Link to comment
Share on other sites

sausais atlikums - ASUS vai DELL (ja ir lielāka rosība - Alienware)!!

 

 

 

Ja vari atļauties Alienware un izskati kā variantu, tad ko tad uz MSI skaties? Tā tomēr ir pavisam cita līga. Kaut gan arī ar Alienware visādi gadās. Mums te vienam M17 jau divas reizes gada laikā video kartes nosvilst. Jau abām no SLI komplekta čipi jauni pārlikti. (Tā gan vairāk Nvidia problēma, bet nu tomēr...) Citādi jau tas aparāts ir reāls zvērs. Gan korpuss līmenī uztaisīts, gan displejs labs, gan iekšas komentārus neprasa.

Link to comment
Share on other sites

Paņemam spēlēm paredzētu galda kompi, izmetam ārā 3 lielus ventjikus, ieliekam 1 niecīgu. Samazinam radiatorus uz 4reiz mazākiem, tad saplacinam to visu niecīgā korpusā - lūk arī spēļu portatīvais!

Un ja smadzeņu vietā nav fekālijas tad būs skaidrs ka tādas lietas ir ļoti neparedzamas, nenoturīgas un BEZJĒDZĪGAS!

Link to comment
Share on other sites

Pareizi ir, Krams tak mums gudrāks par portatīvo datoru ražotājiem un projektētājiem. Gan šajā diskusijā, gan citās :rofl: .

Link to comment
Share on other sites

Tu tikko apliecināji ka:

1. Visdrīzāk neesi nekad nevienu portatīvo izjaucis.

2. Tev smadzeņu vietā ir kautkāda draza kura nesaprata ieraudzīto.

Link to comment
Share on other sites

Patērētājs85

skatos ka šamais iet lizarda pēdās ar lielību - cik laptopus izjaucis! Izjaukt var jebkurš, bet to visu štelli izprast, tas gan pēc taviem komentāriem tevis baidās!

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu Krams, ka tādas lietas ir ļoti neparedzamas, nenoturīgas un BEZJĒDZĪGAS. Un vēl ir kaudze ar tādā kļuiņām, kuru nozīme ir tikai izsūkt naudiņu no krāniņu stapītāju kabatām. Šodien pat viens tāds reklāmas upuris sēž trolejbusā ar tableti klēpī, iebāzis banānua ausīs uz pilnu klapi palaidis, un dzenāja ikonas pa ekrānu 30 min kamēr braucām. Nevis kaut ko darīja, vai kaut vai internetā sēdēja, bet vienkārši dzenāja ikonas un viss, un pa brīdim skatījās apkārt vai visi jau ir novērtējuši viņa kruto klūiņu. Toties virtuālais krāniņš laikam bija līdz zemei izstiepies.)))

Link to comment
Share on other sites

Patiesībā, nopērkot jabkādu lietu, krāns nepagarinās. Tas sāk pagarināties tikai tādā gadījumā, ja kāds cits, no malas, sāk šo lietu apbrīnot vai noskaust.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...