Jump to content

Nododot portatīvo apkopei, vai servisiem var uzticēties?


DeUld
 Share

Recommended Posts

Vai varam būt droši, ka, nododot portatīvo apkopei, servisā kādam neiegribēsies samainīt tava portatīvā ne tik ļoti novecojušās iekšas pret citām? Vismaz par OS Microsoft brīdina, ka pēc apkopes var izrādīties- tā vairs neiziet validāciju..

Link to comment
Share on other sites

Da neizies ja ieliks ko labāku nekā ir . Nu tā tā validācija uztaisīta ka ja ko maina, tad čau. Bet ja nosprādzis cietais, tad takšu serviss nemeklēs n-gadu vecu cietā modeli. Ja stiep uz servisu, tad vajag ko mainīt ( ?) . Nu bet tad jau spēkā Microsoft suporta telefons. Apstāstīsi kas par lietu un tev palīdzēs. Bet ja tik domā par nākotni, tad palaid Everest softu. Tas uztaisīs visu iekšu revīziju. Reportu saglabā kur citur un būs tev sirds mierīga kad kādreiz stiepsi uz remontu. Vienīgā detaļa kura kādam servisā varētu ieinteresēt ir baterija. Nu , cik atceros , Everests izdod infu par baterejas seriālo, kapacitāti u.t.t. Bet pārējais... nu ko tur lapsim var nomainīt uz sliktāku?- neņems takšu meistars un nelodēs ārā mikrenes :) .

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Lai no šādām lietām/domām izvairītos, vienīgais variants ir nest datoru labot pie cilvēkiem, par kuriem esi pārliecināts.

Iesaku izvairīties no Aditum.lv jeb LetakNav.lv servisa (kā tikko ieraudzīju, jauna mājaslapa). Gan portatīvā korpusu neprata aizskrūvēt, gan divas skrūves pazaudēja (no kurām vienu, kad atgriezos, atrada trauciņā, kur meistars bija licis skrūves ārā jaukšanas brīdī). Laikam iemetis bija.

Arī es, nesot uz servisu, biju uztraucies par detaļu maiņu. Manā gadījumā tas ir aktuāli tādēļ, ka HP Pavilion DV6000 sērijas datoriem ir iedzimta problēma ar videokartēm, kas uzkarst un nodeg, taču man ir HP Pavilion DV6698 modelis, kam šī problēma ir novērsta. Baiļojos, ka tik nesamaina plates uz kādu potenciālu mironi, bet to gan šķiet, ka nav izdarījuši. Un tomēr, pēc tam, kad piedzīvoju to, ka servisā neprot pat aizskrūvēt datoru, sapratu, ka turpmāk meistaru meklēšu tikai paziņu lokā. Gan lai izvairītos no neprašām, gan lai izvairītos no detaļu zagļiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tad vēl kāds jautājums precizitātei: vai tiešām portatīvajiem putekļu "izsūkšanu" un termoplastas nomaiņu prasās veikt ik gadu, jeb tas ir tikai tāds untums servisam atsevišķu portatīvo modeļiem? Cik paziņām esmu vaicājis, tiem nav bijušas problēmas vairāku gadu garumā, līdz pats portatīvais savu ir nokalpojis. Varbūt jautājums, kādā vidē tas tiek lietots?

Link to comment
Share on other sites

DeULd: uzticēties nevar nevienam un nekur. Bet lielākā daļa meistaru ir +/- apzinīgi.

Izsūkt profilaktiski derētu gan pat biežāk, bet termopastu mainīt vajag tikai tad ja dators sāk pārkarst.

Es nekad nevienu savu laptopu neesmu sūcis vispār jo tie ir darba laptopi par kuriem man sirds nesāp - un nekas.

Labots - zeds
Link to comment
Share on other sites

Tāpat kā sievu sūtīt pie ne pazīstama ginekologa, ka tik neizdrāž? Turi tīru karmu un tādas problēmas Tevi neintresēs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...