Jump to content

Total War - quo vadis?


Eximo
 Share

Recommended Posts

Reizi 2 gados iznāk jauna Total War spēle. Starplaiks tiek aizpildīts ar kādu ekspansiju, kā tagad tas ir gaidāmo Rise of the Samurai. Spēles joprojām ir lieliskas, bet pie gameplay jau pierasts un tas ar nelielām izmaiņām redzēts jau vairākkārt. Vai The Creative Assembly nevajadzētu ķerties pie kādas jaunas idejas? Bija tāds konsoļu action projekts Spartan: Total Warrior, domāju gan, ka CA vajadzētu pieturēties pie stratēģiju žanra.

 

Ja tomēr CA turpina attīstīt savu TW franšīzi, kādus vēstures posmus viņiem vajadzētu apskatīt? Varbūt laiks kaut kam radikālākam kā spēlei par Primo pasaules karu. Varētu pievērsties kādiem atsevišķiem reģioniem līdzīgi kā ar Shogun. Piemēram, antīkā Grieķija Peloponēsas karu laikā.

Link to comment
Share on other sites

Visi tie viduslaiki jau līdz vēmienam izspēlēti. Par Grieķiju tak bija Alexander TW.

Par pirmo pasaules karu nebūtu slikta doma. Būtu interesanti redzēt kā varētu izveidot tranšeju sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

Es personīgi gribētu otro daļu trūdošajiem romiešiem. Pirmā daļa bija ļoti izdevusies, un vismaz man tā ir sērijas mīļākā spēle. Neskatoties uz to, ir plaša telpa uzlabojumiem, īpaši barbaru frakciju jomā. Ar jauno dzini un iespējām spēlei būtu ļoti labs potenciāls.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nekas nav jāmaina perfektā spēlē, vajag tikai pilnveidot un paplašināt, nevis radikāli kko mainīt un galu galā iegūt pavisam ko citu.

 

China TW ir lauciņš, kurā ir milzīgas iespējas. Tur bija gana daudz karuseļu, kad visādi mandarīni da mongoļi un citi lopi dedzināja ķīnu. Pieslīpēt un izvērst esošo spēli, uzlikt uz Ķīnas. Lūk formula grandiozam projektam.

 

WW1 bija pārāk plašs lai mēģinātu attēlot TW dimensijā. Civilization franšīze varēja piezūmot kādu konkrētu laika posmu, piem WW1, tas būtu reāli un vēlami. Bet tā kā Civilization 5 veidotāji nolēma izgudrot riteni no jaunua, tad rezultāts ir sūda konsoļu ports sākumskolas vecuma bērniem. Jau sen kā miskastē. Bet Shogun TW tiks spēlēts līdz nākamajam TW produktam.

 

P.S. Aktīvi sitos Shoguna Clan Competition (Avatar conquest). Laipni aicināti apvienoties un kopīgi pakarot. skype - osis1982

Labots - UberFly
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...