Jump to content

Mac os x install

janka71
 Share

Recommended Posts

tā kā neesmu īpasī aizrāvies ar šiem produktiem ir maza problēma. ienācies viens macs a1181 kuram izbeidzies orģinālais disks un radies jautājums, kur var dabūt macbook Mac os X instlācijas disku.

Uzinstalējot win7 neiepatikās. :sorry: gribās izbaudīt vismaz Mac os X 10.4.10 versiju :king2:

ā tagad tur nekā nav ?

HDD bija beigts/ vai vispār nebija.

nekādi diski ar līdzi nenāca ?

tad nekas cits neatliek kā "nopirkt mac os x " disku no 8 gadīgā līča (PM ja kas )

tad ierakstīt šo DMG failu ar transmacs http://www.hackint0s.../f213/77530.htm uz divslānu DVD

un likt iekšā macā viss, vai ar aizņemties no kāda macista kas ir šeit te http://mac.tunt.lv/

Edited by DJWoX

1) Tev vajag draugu ar MAC kompi un ejošu OSX

2) Tev vajag "iegādāties" OSX retail instalāciju (labāk jau 10.7) - .dmg failu

3)Imidžu uzklonēt flešam vai labāk ārējam HDD (ar drauga Mac palīdzību, ar PC nesanāks)

4) Uzbūtoties no tā ārējā diska

5) Install

CD tu pats neuztaisīsi. Ja viss ir ļoti slikti, man kaut kur mētājās 10.5 instalācijas disks no macbook. Varu aizdot (uz atdošanu). PZ.

2) Tev vajag "iegādāties" OSX retail instalāciju (labāk jau 10.7) - .dmg failu

uz a1181 10.7 neies, jo shim modelim nav 64bit CPU, var likt snow leopard, ko ari iesaku, jo man ir tads pats aparats (ja operativa ir puslidz ok)

uz a1181 10.7 neies, jo shim modelim nav 64bit CPU, var likt snow leopard, ko ari iesaku, jo man ir tads pats aparats (ja operativa ir puslidz ok)

WTF kas ir shis par ākstu? Iesaku nerunaat to ko nezini. Idio**galva. Taapeec labaak neko taalaak neraksti.

jaa sorry, tas 1181 laikam attiecas uz visiem baltajiem macbookiem, anyway neizsledz, ka chalim ir macbook 1.1 uz kura lion`s neies

Edited by wailjdii

Visu nosaka nevis procesors (shajaa gadiijumaa procesors atbalsta 64Bit), bet gan Apple pajeb*laa EFI, ja vari EFI appiet, tad welcome, briivi darbosies Lion uz taa Mac. Ir savi plusi un miinusi EFI.

Edited by Nettwerk

nu šim modelim ir Intel T7200 procis 2ghz un 1gb rams

Tad jautājums vai Lionu vilks?

Edited by janka71

CPU jau atbalstīs bet kā iepriekš minēts ir jaupdeito mātesplates "BIOS" jeb EFI un tad pilnvērtgi atbalstīs. bet visirms dabū snow leopard disku un ar to mēģini :)

Neko nezinu par versijām, bet man ieskrēja MacBook ar Core 2 Duo proci.

Arī bija beigts cietais. Lai uzliktu Lion nācās noresetot to viņa sūda BIOS jo tajā glabājās kautkādi usera settingi kad to izdariju Lion uzlikās smuki un eleganti. Lion peldēja pirātu līcī.

Pēcāk arī Windows 7 BEZ MAC partīcijas ļoti eleganti uzlikās. Tik lai būtu visi draiveri jāuzliek boot camp - arī peld pirātu līcī. Nu tā ir vieglāk.

Kā to biosu resetot?

win 7 jau stāv virsū, bet vienīgā problēma ar skaņu mēģināšu boot camp.

Lion jau pamazām pērku... :pooh_honey:

EFI vai viņā, kā parastā biosā arī tiek? Kaut gan noprotu ka vajag to sniegoto leopardu lai tālāk tiktu.

Diemžēl man nav optika, un vis tik ātri nenotiek kā gribētos :TBS: .