Jump to content

Nokia 5230 White Blue Navi


connor.temple
 Share

Recommended Posts

Lieta ir tāda,ir radušās problēmas ar Symbian S60v5 programmas telefonu Nokia 5230. Pirms tika atjaunota talruņa programma,problēmas ar failu ielādi nebija,bet līdz ko atjaunoju programmu failu ielāde tālrunī netiek atļauta.

Esu izmeiģinājis visu,gan rokas grāmatā aprakstīto par problēmu risinājumu. Gan netā aprakstīto,bet nekā. Domāju,ka microSD karte ir vainīga,nomainīju pret jaunu SD. Varbūt kāds kaut ko var ieteikt vai palīdzēt ar radušos problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Tu nevari iekopēt no datora failus iekš SD atmiņas kartē? saprotu pareizi? Ja tā pamēģini formatēt atmiņas karti vai pārlikt vēlreiz sofu. Un pārbaudi vai no tālruņa vides ir iespējams no Tālruņa atmiņas pārmest kādus failus uz SD atmiņas karti.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Pamēģini vēlreiz atjaunot programmatūru. Varbūt ir kaut kāds gļuks noticies. Jā un tālruņa vidē ir iespējams pārmest failus no telefona uz sd karti. :pooh_honey:

Link to comment
Share on other sites

zeltaporteris

Pamegini sekojosu variantu. Formate talruna atminu bez microSD kartes. Parliec softu caur Ovi, bet pirmstam labak izsledz firewall un ativirusu jo reizem tie bloke normalu softa ieladi. Ieliec atminas karti un formate to no talruna caur failu parvaldi. Vajadzetu palidzet.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...