Jump to content

[Raksts] Zune/Zune Pass


Nettwerk
 Share

Recommended Posts

Zune

Jau kādu laiku atpakaļ pārgāju uz Windows Phone un tā ietvaros arī pārgāju uz Microsoft programmatūru. Tā, kā, lai Windows Phone sinhronizētu mūziku, bildes, video ar datoru, tad nepieciešams datorā uzstādīt Zune programmu.

http://zune.net/en-GB/ Protams sākot lietot Zune programmu piesaistīja ne tikai tā ērtums, mūzikas sagrupēšana, utt, bet arī Marketplace. Iegādājoties ieksh Marketplace programmas priekš Windows Phone, aplūkoju arī mūzikas sadaļu. Un neteikšu ka izvēle būtu skopa.

Lai gan iekš Zune mūzika maksā dārgāk nekā iekš iTunes, vai Amazon, tad nu no iegādes atturos. Bet palasot zune.net ir pieejams "Zune Pass" serviss. (Bildes klikojamas)

 

post-64023-0-53914000-1315054935_thumb.png

 

Kas ir Zune Pass un ko dod Zune Pass serviss?

Zune pass dod neierobežotu mūzikas lejupielādi, klausīšanos. Jā tiešā nozīmē neierobežotu. Tev ir iespēja izmantot vienu kontu uz/līdz pat 7 iekārtām, kuru tu vari mainīt, papildināt vienreiz mēnesī. Vai nav lieliski? Pavisam legāli un brīvi pieejams. Zune Pass ietvaros lejupielādētā mūzika nāk DRM aizsargāta.

 

Cik tas maksā un vai ir pieejams izmēģināt?

Jā katram, kas pirmo reizi reģistrējas ir iespēja lietot 14 dienas bez maksas, bet pēc tam var papildināt katru mēnesi, par to samaksājot GBP 8.99. Ir pieejams arī 3 menešu termiņš, maksa GBP 26.97, vai pat gada abonaments samaksājot par to GBP 89.90.

 

Kā tas viss strādā?

Ierakstam meklētājā grupu, albumu, dziesmas nosaukumu un uzgaidam, kad parādīsies meklēšanas rezultāts. Protams tiek meklēts, kas tev ir jau datorā un Marketplace. Atverot no marketplace albumu, vai dziesmu ir iespēja uzreiz klausīties vai lejupielādēt:

 

post-64023-0-34510900-1315055871_thumb.png

post-64023-0-39081200-1315056167_thumb.png

 

Vērtējums.

Es ilgi lietoju un iegādājos mūziku no iTunes Store, Amazon, bet kopš šāku lietot Zune, vairs nav bijusi vēlme pirkt mūziku no iepriekš minētām vietām. Neslēpšu, ka šāda iespēja pietrūkst uz Apple iTunes. Lai arī nezinu, vai šāda iespēja būs palaist uz jebkuras platformas, bet ja kādreiz tas notiksies, tad iTunes nomirs dabiskā nāve. Bet varbūt apple taisot savu iCloud servisu tomēr ieviesīs ko līdzīgu un pozīcija mainīsies? Vai tev vajag Zune Pass? Ja mīli klausīties mūziku, esi gatavs par to maksāt naudiņu, tad viennozīmīgi nenožēlosi.

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...