raiviic Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Nu neizskatās diez ko nopietns tas verķis. Skaļrunis tikai viens, tikai austiņu izeja un pat ja no tās nāk stereo - vienalga vajag vēl kaut ko, pie kā pieslēgt. Der varbūt tikai kā virtuves radio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiļais Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Pirms 43 minūtēm , raiviic teica: Der varbūt tikai kā virtuves radio Tāds arī vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubb Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 hour ago, raiviic said: Nu neizskatās diez ko nopietns tas verķis. Nav arī iespēja pieslēgt ārējās tumbas, audio trakta pastiprinātājs nav uz lampām, svars ir mazāks kā vismaz normālie pāris desmiti kg! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
energys Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Varu ieteikt šo kontu pačekot. Cilvis ir taisījis vairākus ineta radio uz KaRadio, Raspberry utt. Nu un vienu arī gatavo no Ķīnas bija nopircis un apskatus lika. https://www.youtube.com/channel/UC0VDky_wJUJ6FV8dWx1vq5g/videos P.S. Es arī vienu uz KaRadio ar ekrānu uztaisīju, nu jau gadu dēlam istabā darbojas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Man arī KaRadio vairākās vietās strādā un to var vadīt caur dažādiem interfeisiem. Bet ja grib smukā korpusā un tā tālāk visu, kas nemētājas pa rokai atvilktnē, tad tāpat cipars salasīsies. Edited June 16, 2021 by ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
energys Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Tas gan. Displejs ar wi-fi, kaut kāds pastiprinātājs, baroklis, korpuss un cena aug. Man pat bail rēķināt, cik beigās tas viss izmaksāja Bet pašam prieks par padarīto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 KaRadio var sākt klausīties, kad ir tikai modulis ESP32, vislabāk Rower, ar paplašinātu PSRAM. Room bez PSRAM kādreiz maksāja 4€, vajag tikai RC ķēdīti un tīru , klusu barokli. Tad tālāk jau panesās un tagad arī PVN. Redzēs, kā ķīnieši to risinās pēc pirmā jūlija datuma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 pirms 9 stundām , ggg97 teica: kā ķīnieši to risinās pēc pirmā jūlija Jau tagad risina - aizsūta no sākuma uz EE, pēc tam ar Omniva piegādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Pirms 15 minūtēm , ju teica: aizsūta no sākuma uz EE Tie ir atsevišķi gadījumi. Un tas nodoklis visā Eiropā būs, tā ka šis īsti nebūs risinājums. Vienīgais risinājums ir lokālās noliktavas Eiropā, kas jau ir tagad, bet tur piegādes maksa parasti daudz lielāka kā no Ķīnas. Tā, ka izmaksu ziņā tas pats vien sanāks, kā sūtīt no turienes un maksāt PVN. Vienīgi piegādes laika ziņā būs ieguvums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Es piemaksāju dažus € un izvēlos sūtīšanu ar termiņu līdz 27 dienām. Šādi sūtījumi pēdējā laikā parasti nāk caur EE, Omnivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raimonds1 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Vai vienkāršāk nav planšete, pastiprinātājs un http://radio.garden/visit/riga/1RzdPXSQ http://radio.garden/visit/newport-iow/l63hI2ds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiļais Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Pirms 49 minūtēm , Raimonds1 teica: Vai vienkāršāk nav planšete, pastiprinātājs Nav, man ir šāds koplekts, no rīta galīgi negribas čakarēties. Vai nu viena poga, vai nu nevajag. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 pirms 3 stundām , Raimonds1 teica: http://radio.garden/visit/riga/1RzdPXSQ http://radio.garden/visit/newport-iow/l63hI2ds Tur tik dažas LV stacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Posted Saturday at 03:30 PM Share Posted Saturday at 03:30 PM (edited) Ja kādu interesē. Var iegādāties vācu ražojuma interneta radioaparātu Auna IR-120. Pieejams divās krāsās (balta/melna). Ir arī tālvadības pults. Cena 45.00eur. Piegāde-5.00 (no LT noliktavas). Sikāk: https://minaras.lv/nenaudota-auna-ir-120-interneto-radija.html P.s. Ja kāds nopirks, padodiet ziņu vai labs aparāts. Šim te, atšķirībā no Depo noperkamā verķa ir pults, ar kuru guļot var pārslēgt stacijas. Sevišķi svarīgi tas ir tad,ja guli ar meiteni (vai puisi)un negribi viņu modināt mēģinot pārslēgties uz citu staciju. Edited Saturday at 03:38 PM by base7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted Saturday at 03:40 PM Share Posted Saturday at 03:40 PM Pirms 9 minūtēm , base7 teica: P.s. Ja kāds nopirks, padodiet ziņu vai labs aparāts. Kāds pados ziņu, ja leiši neapčakarēs - pasūtīju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted Saturday at 03:49 PM Share Posted Saturday at 03:49 PM (edited) Atbalstītie audio formāti: MP3, WMA 99% pietiek ar atliektiem galiem., bet es esmu pasācis dažas stacijas klausīties AAC, kuras tādā formātā raida. Ķēķa rādžiņam vai modinātāj pulkstenim tas nav aktuāli, es klausos caur centriņu un resaku. p.s. Pardon! Citos avotos publicētā manuālī ir arī AAC. Edited Saturday at 03:53 PM by ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted Saturday at 04:24 PM Share Posted Saturday at 04:24 PM Savulaik arī bija doma paņemt ko šādu, lai čerkstoņas vietā klausītos radio normālā kvalitātē. Beigās paņēmu Xiaomi Mi Smart speaker . Skaņas kvalitāte ok , lai arī tikai mono. Stacijas (tās kuras ir TuneIn radio) var pārslēgt no telefona vai ar balss komandu. Var arī straumēt caur chromecast. Man gan stāv salikti scenāriji, ka no rīta ieslēdz vienu staciju, vēlāk pārslēdz uz citu vajadzīgajā skaļumā un vakarā izslēdzas. + visas citas padarīšanas, ko var darīt ar google balss asistenta palīdzību atbalstāmajās valodās (Lv to starpā neietilpst). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 14.05.2022. , 18:30, base7 teica: vācu ražojuma interneta radioaparātu Auna IR-120 Vakar piegādāja. Pspēlējos - samērā sakarīgi skan priekš tās mazās kastes. Ir LV populārākās stacijas un tūkstošiem citu staciju pa žanriem un valstīm. No LV pietrūkst XO, Relax un Lounge, bet tas nu tā (kas nu ir tai Skytunes, tas ir). Kopumā esmu apmierināts, paldies par ieteikumu. P.S. Cik zinu, Auna vispār ir ķīnietis, bet arī tur cena ir daudz lielāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted 51 minutes ago Share Posted 51 minutes ago piedevām vēl briesmīgs ķīnietis..cik esmu redzējis viņu pārējo tehniku..vienkārši drausmas izpildījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Posted 50 minutes ago Share Posted 50 minutes ago (edited) Pāris jautājumi. Pulkstenis visu laiku displejā redzams, vai tikai standby režīmā? Var izmantot kā radiopulksteni? Uzliekot no rīta, lai pamostas no modinātāja, tajā režīmā nav iespējams regulēt radio skaņu? (Šitas reāli kretinē, jo arī AEG aparātiem kamēr skan radio Alarm režīmā, skaņas līmeni nevar mainīt). P.s. vai tās radio adreses nav iespējams manuāli pievienot caur media4 aplikāciju? Vismaz Amazone komentāros viens tā rakstīja. Edited 48 minutes ago by base7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts