Jump to content

Help needed: u torrent nestrādā


Susis
 Share

Recommended Posts

Lietoju Win7, un nesen manu mega-sistēmu nācās pārinstalēt. Jaunajā dzīvē uzliku arī u torrent 3.0, bet- FEILS, nestrādā man šis brīnums. Pirms tam sekmīgi lietoju kkādu iepriekšējo u torrent versiju, tagad uzdevums vienkārši stāv programmā uz 0% un nekāda kustība nenotiek. Neesmu THE datoriķe, bet uzskatu sevi par mazuliet advancētāku par jūzeri vulgaris, un izmēģināju visu, kas ienāca prātā- uzdevumu saglabāšanu un palaišanu pa tiešo, win firewall atslēgšanu, antivīrusa atslēgšanu (Win security essentials), remove programm un uzlikt vēlreiz.

ANY IDEAS???

Link to comment
Share on other sites

Ķirzaciņa, ko tieši Tu ar to domāji? Es uzliku run program as administrator, rezultātā vienu failu dabūju, pārējos nē :D

Uzliku arī bitcomētu, nu nenāk man :S

2.0 jū-torrentu oficiālajā mājas lapā neredzu, mēģina iešķiņķot tik trešo :D

Link to comment
Share on other sites

Permīcijas saliku, 2o utorrentu arī. Neiet. Apakšā rādās dzeltens trīsstūrītis- nav ienākošo savienojumu, vainīga varētu būt tīkla konfigurācija. Testēju tīklu, saka, ka "properly configured", lejupielāde 20,36 Mbit/sec. Ko vēl pamēģināt?

 

Arni, ar to viss oki: uz PC tie paši faili dabūnami, uz mana NB- ne pa kam :D

Link to comment
Share on other sites

Nein, nein, probza ir lokāla, ne saknenī. Rūtera uzstādījumi nav mainīti seeen, pirms gāja torenti uz abiem kompjiem, tagad tikai uz stacionārā. Pirms tam arī nekādu portu nefiksēju un dzīvoju laimīgi.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt katram gadījumam vēlreiz lēni un rūpīgi izej cauri visiem utorrent iestatījumiem. Ja nu tomēr esi ko palaidusi garām?

Link to comment
Share on other sites

Outsider

nevarētu būt kreisa trackeru info? pašam vienubrīd bija, ka vienā lapā nekas nenāk, tas gan bija ar pāris utorrent versijām, kurām to vairs neatceros

Link to comment
Share on other sites

[..] anyway susis ir forsjaakais, ko es ieksj buuta devinju gadu laikaa esmu sastapis :)
A man likās, ka Tu Lautīti un Telemundo arī mīlēji.. ;(
Link to comment
Share on other sites

Šis topics jau sāk palikt personisks :sarkasms:

 

Ar trackeriem viss labi, tie paši uzdevumi uz otra kompja nāk rūkdami. Es mēģināju arī vsp apiet rūteri, tāpat nestrādā. Uzstādījumiem vairākas reizes esmu izgājusi cauri, viss it kā normāli izskatās. Kkādā mistiskā kārtā divas lietas man ir atnākušas, tā kā uzstādījumi podā nevarētu būt, manuprāt.

 

Operu ļoooti sen neesmu lietojusi (kopš aizvēstures, kad Ogame spēlēju :D), bet ja jau uz bit-komēta arī neiet, diezi vai vērts likt virsū.

Link to comment
Share on other sites

Da gan jau vecais triks ar "99,5% pie tiem pašiem dzelžiem un konfigurācijas iet viss, bet atlikušajiem nē - kaut nosit". Veco versiju atpakaļ un pirātprieki sāksies, nekas jau tik kruts nav pēdējā, kas būtu kas revolucionārs.

Labots - Gestapo
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Sakot no 3.0 versijam utorrent strada ljoti sgvaki, tev jaizmet tas utorrent no procesiem un jasledz atkal ieksaa, biezi vien karajas velkamie faili uz 99% , no procesiem ne vienmer izmetaas laukaa, utorrent palicis galigi gljukains , lieciet vecakas versijas vienkārši, atrak atveras tas ari un visa nepiecieshama infa ir labak parskataama

Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Nevajag jau sākt spamot te beztēmā . Tavi viedie padomi te diez vai kādam noderēs. Pirms ko raksti apskati datumu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...