Jump to content

Jauna televīzora iegāde


mixxx2005
 Share

Recommended Posts

Raustās , raustās - izņemot Philips pārējie visi strobē . Nez kāpēc tikai tās filmas tik spītīgi visu laiku uzņem ar tiem 24fps ,bet reportāžas un dok. filams ar 50. Kāpēc tā , pajautājiet tim kas to visu filmē un kāpēc FF filmēšanai visplūstošākā kustība iznāk tieši ar 24fps(bet noteiktu ekspozīcijas laiku) Kam patīk tāda pārmontēta 24fps m. filma uz 50 OK lai skatās. Man tas nekad nav paticis. Tas ka LCD nevar to normāli parādīt un ir jābāž pa vidu visādas figņas ir cita lieta. Lētākiem LCD nevajag meklēt pat nekādu raustīšanus viņi jau to pašu SD nevar normāli parādīt jo nezin ko nu tām iztrūkstošām strīpām pa vidu iebāzt , kādi tur vēl kadri. par interpolētu attēlu vispār nerunājot. Tieši tajā youtube ir nepareizi izskaidrots - jo cīnās viņi nevis ar pilniem kadriem , bet tieši ar interpolētiem un tos saspraust kā pilnus kadrus, bet to jau kā mārketinga triku nevarēs pasniegt , jo nesapratīs :) Te tiešām varam runāt - kas to redz un kas to neredz. Kadru izlīdzināšana ir pavisam kaut kas cits - pavisam nebaudāms pasākums normāli uzfilmētam materiālam , tas pats nodrāztais Avatars izskatās pēc datorspēles ne mākslas filmas, bet nu par gaumi jau nstrīdās. Vienīgo vietu kur to atbalstu ir pie kādas video apstrādes , taisot kādu slow motion ja fps filmēšanai nav bijsi iespējams pacelt.

CRT 50Hz tiem kam raustās, raustās no tiemm 50Hz ne jau no 24fps ko rāda filma

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Vot tikai nevajag gudri ****** par philipsu, ka nu viņš viens svetais. Kā MartiniB atzina ka Sony tomēr mazāk štrobē par Philipsu un viņa viedoklim es piekrītu

Labots - Prime
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu tak es par ko ? Tas bija sarkasms uz iepriekšējiem postiem. Protams ka tas Philips ir tāds pats ierindas TV kā citi vadošie brendi - dažus gadus atpakaļ izdevās izrauties tehnoloģijās un tik atzīts par gada top. tas arī viss. :) Nav viņš nekādus soļus priekšā citiem ne aimugurē, katram brendam var atrast vienā svaru kategorījā savus + un - , pa lielo viens un tas pats. Kurš nu kurai reliģija pieder tam arī tas tuvāks.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...