Jump to content

...


Guest Roy
 Share

Recommended Posts

atkarigais

Kā ir ar štekera kontaktu?

Labots - atkarigais
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Homer J. Simpson

Jau kādas nedēļas problēma ar Windows XP. Šad tad skaņa tā kā klusi skrāpējas ik pēc regulāra intervāla, dažām sekundēm. Dažreiz ļoti īsi tad arī noraustās. Tas notiek visām skaņām. Lietoju Windows XP Professional, Windows Media Player 11 un Adobe Flash Player. Tas notiek arī Youtube video. Bieži arī nenotiek. Dators nav noslogots.

Kā noteikt, kas par lietu? Draiveru vai ierīču konfliktu neredzu, Event Viewer nekā nav, nekādu kļūdu, brīdinājumu. Cietais disks darbojas normāli.

Vai tiešām jāpārinstalē OS?

Maz ticams, ka vaina ir OS, drizāk draiveros, esi mēģinājis paklausīties ar ko citu (austiņas, tumbas, palaizt caur resīveri uz kaut kādiem skaļruņiem) Un kāda skaņu karte ir, laikam arī jāizzīlē...

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

atkarigais

Varbūt pati ieeja ir izļurkāta, papromē pakustini vadu - Vai skrāpēšana uzreiz neparādās?

Link to comment
Share on other sites

atkarigais

Ja draiveru maiņa nepalīdz, tad pārspraud intekrētajā štepselī ( ja Tev ir atsevišķa karte), ja nē tad par četrpaku jau vari dabūt no kāda skaņas karti un papromēt ar to.

Link to comment
Share on other sites

Kāda problēma pašā skaņas kartē (čipā) varētu būt. Visai sen stacionārajā man bija invalīdi vienā kanālā (ja nav skaļums uz maksimālo), bet tas stacinārais, iebūvēto karti var neizmantot, iespraudu citu un viss kārtībā. Portatīvajam uz āru- ārējā karte, problēmām navajadzētu būt, uz paša skaļrunīšiem- kā ir tā ir.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...