Jump to content

Zvanītāja numuru noteikšanas aizliegums


Kitai
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Gribēju apjautāties par ŠO T2 opciju. Kāds izmanto to? Gribēju zināt vai iespējams, lai pirms katra zvana uzlikt iespēju vai tas, kuram zvanu redzēs manu numuru vai nē?

Link to comment
Share on other sites

Nee, vai nu redz vai neredz. NOrmaaliem telefoniem var sleept numuru jau uzstaadiijumos.

Personiigi es, neatbildu uz nummuriem, kuri tiek sleepti, tas gan mans princips.

\

Uh, tieshi par T2 gan nezinu. Staastu vispaareeji.

Labots - Grisha
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Esmu izmantojis šo opciju. Visupirms nodrošināts tiek tikai savā tīklā, jo reāli numura noteikšanas aizliegums ir viens bits (vai aptuveni tikpat daudz info) zvana datu pārraidē un citi tīkli var ignorēt šo fīču. Tāpat iespējams, ka kaut kādiem krutajiem pacāniem arī ir iespēja ignorēt šo pasākumu. Tāpat ar šo - nevar slēpt savu numuru priekš operatīvajiem dienestiem un arī operatora izziņu tālruņiem.

 

Bet vispār priekš parastā lietotāja strādā rūkdama šī fīča, cik esmu novērojis, tad arī uz citiem tīkliem Latvijā un pasaulē zvanot strādā.

 

Ir iespējams tā kā tu stāsti, ka pēc noklusējuma tavs numurs uzrādās zvana saņēmējam, bet retu reizi neuzrādās. Lai tā būtu, numura priekšā zvanot ir jāliek kombinācija #31#; piemēram, tu zvani numuram 2009990X un negribi, lai viņš redz tavu numuru, tad tu zvani nevis vienkārši 2009990X, bet #31#2009990X un zvana saņēmējam, ja vien viņam nav CLIROVR (tīkla funkcija, kas atspējo šo aizliegumu) rādīsies "slēpts numurs".

 

Tas, vai pēc noklusējuma tavs numurs uzrādās zvana saņēmējam, ir regulējams telefona iestatījumos un arī no operatora puses.

 

P.S. Ja tev ir uzlikts, ka pēc noklusējuma tavs numurs ir slēpts, tad to atkal var padarīt vienu reizi redzamu, izsaucāmā numura priekšā pieliekot MML kombināciju *31#.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tik neaizmirstiet, ka operatora logos tapt saglabajas info par savienojumu. Ja uzrakstis policijai iesniegumu, tapat visu redzes

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...