Jump to content

zelta zivs datu tarifs.


kkmen
 Share

Recommended Posts

sveiki.

vopšem lieta tāda. iegādājos htc desire s agrāk nekad nebiju lietojis nekādus internetus telefonā...nu ko laikam uzrāvos. pirmajā dienā kredīts bija 4.97Ls kaut ko es tur pamocīju pie tiem iestatījumiem. laicīgi visu atsledzu tos internetus, gps, wi-fi, automatic sync, u.t.t. pēc tam attiecīgi, kad viss bija izslēgts. ieslēdzu atpakaļ mobīlo internetu -> iegāju internetā un blaukš 3.50 Ls vienkārši izkūpēja. pats nepsaratu kā... patestēju tikai 5 minūtes.

 

okey iegāju majaslapā sapratu ka par kaut kādiem tur GPRS 1 mb datu apjoma 83 sant. biju nedaudz izbrīnīts... cenas vājprātīgas. Uzreiz meklēju kaut kadus tarifus... pieslēdzu to tarifu SMS+Dati. nu no sākuma viss gāja okey. tā kā man bija palicis 1.47Ls pasūtīju to tarifu tas bija -26 sant un tad vēl sapratu, ka man noņemās tā dienas cena uzreiz kā iegāju internetā... tas bija vēl -25 sant. nu lūk man palika tur 96 kapeikas uz kartes. sāku iet tajā netā sataisīju tos google account. paņēmu kādu free softu no application market viss itkā kārtība. pavaktēju savu kredītu nekas negāja nost. turpināju sēdēt. te pēkšņi man no 0.96 Ls palika 0.94Ls itkā nekas sevišķs pbet par ko tie 2 santīmi. (nevienam zvanījis nebiju sms arī sūtījis nebiju) labi atmetu ar roku. turpinaju sēdēt tajā netā.. vēl izmantoju google maps, ieslēdzu GPS, ieslēdzu google navigation. un hujakš kredīts 0.02 sant. bet es arī vienlaicīgi sēdēju tajā internetā... un tagad es nezinu vai zelta zivtiņa vienkārši mani ir appisusi. un tie 25 sant. nav nekāda dienas maksa. vai arī...

nu tie GPS un google maps itkā ir freeware kuriem vajag mobīlo internetu... bet man tak vins ir par 25 sant. dienā un viss. kapēc man 1ls noskatīja ;(

 

varētu kads ieteikt kā man tos tarifus sakārtot un cik būtu normāla samaksa par telefona internetu dienā. vai labak ņemt kaut kādu 1 sant/mb. Galīgi izsists no sliedēm esmu. :(

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nopērk telefonu par 270Ls un kaut ko pīkst par interneta tarifiem :fool:

 

Vispār ir tāda lapa kā zeltazivtina.lv un tur viss ir uzrakstīts. Gan jāatzīst, ka diezgan neskaidri.

 

Minimālā maksa par datu sesiju - viens santīms.

 

Tā ir atbilde par diviem santīmiem.

 

Šādi smārtfoni dienā neko nedarot gan jau noņammā ap 2MB. Ja saliktas kaut kādas sinhronizācijas, tad vēl kaut kas klāt. Googlemaps arī noēdīs dažus MB. Vari uzlikt kādu trafika patēriņa monitoru un papētīt. Bet šie monitori parasti nesakrīt ar operatora datiem. Uz 50 patērētiem MB parasti nostaigā pa kādiem 3 - 5MB. Līdz ar to kļūda ap 10%.

 

Neesmu ZZ lietotājs, bet šķiet, ka ZZ nav neviens fiksētais datu tarifs. Tad ir jāpāriet uz kādu pieslēgumu vai citu priekšapmaksu. Smuki sarēķināt vajadzības un saskaņot ar iespējām var gudriem.lv.

 

GPRS 1 mb datu apjoma 83 sant. biju nedaudz izbrīnīts...

 

Tu biji pārsteigts, nevis izbrīnīts :sarkasms:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nopērk Subāru, bet, kad jāpērk pirmā rez. daļa, uz pakaļas :sarkasms:

No paziņām par zz dzirdēts līdzīgs variants. Neko diži tur nevar sakārtot. Sālīti esot. Un tas, ka šie aparāti prasa skanošo par kratīšanos kabatā, ir pats labākais :spiteful:

Link to comment
Share on other sites

SMS+ dati vienkārši ir tarifs 1 santīms par MB. Tam nav dienas limita. http://zeltazivtina.lv/lv/rates

Par pieslēgšanu - 26 saņi. Android spēj vēsā mierā aprīt simtus megu pa dienu, ja sākotnējās instalācijas, sinhronizācijas u.c. sīkumus veic pa mobilo tīklu. Ir apši, kas ir padsmit megus mazi. Google Maps moš paprovēji arī kartes rajona iekešošanas fīču? Atkal čupa datu... Tai trubai pirmos mēnešus vajag vai nu jauku bezlimita datu plānu (kamēr sainstalēši apšus u.t.t. vai arī WiFi! Starp citu, sagaidīji apstiprinājuma sms par tarifu pieslēgšanu? Protams, ir arī varbūtība, ka gļuks bija ZZ pusē, taču nezinot, ko precīzi izdarīji... Ir pilnīgi reāli, ka tiešām iztērēji vajadzīgo datu apjomu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

No personīgās pieredzes - pats nolietoju ap 30 - 40MB mēnesī ar Nokijas dumbfonu (laika ziņas, transporta kustību saraksti, Forumcinemas, ebay nočekot). E-pastu nepārbaudu vai daru to ļoti reti. Ja pirktu kaut kādu liela tačskrīna telefonu kurš ik pusstundu apdeito laika ziņas, čeko apdeitus utt. tad zem 500MB gan jau palīstu, bet knapi. Zinu, ka visu laiku gribās tai i-netā ielūkoties un MB ar ātru internetu dilst ļoti strauji.

Link to comment
Share on other sites

Kams jau pareizi pateica, tas nekas, ka pieslēdzi to SMS + Dati tarifu vēl ikreiz, kad iesi netā būs jāmaksā 26 sant dienas maksa, kurā ietilpst 30MB, kur katrs nākamais megabaits tev izmaksās 5 santīmus.

Es Tev autor iesaku sūtīt DMB uz 1616 un tad maksāsi 1sant par 1MB neb;us nekādu limitu vai naudas kāšanas, bet labāk jau lietot Wi-Fi, ja ir tāda iespēja.

Labots - Touareg
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ar šo telefonu neplāno zvanīt, paņem kādu pēcapmaksas datu pārraides pieslēgumu, piemēram, Internets Datorā 5. Par piecīti mēnesī vari neiespringt par sesijām.

 

Ja gribi arī runāt, tad labāk apsvērt pēcapmaksu + interneta flatreitu.

Link to comment
Share on other sites

dream_voyager

žēl,ka vairs nav tā vecā zz akcija 'superkombo',pa 99sant 2 mēnešus sēdi netā līdz vemšanai :D

Link to comment
Share on other sites

būsiet mani parpratuši. neesmu nekāds bagātais, izlutinātais, kurš nezin, kur naudu grūst. 5 gadus nosēdēju uz nokia 6131. daudzām paziņām sāk parādīties touchscreen telefoni nodomāju, ka arī esmu pelnījis tādu.

 

es protams uzreiz visu izanalizēju un izpratu, ka viņām 70% no application vajag internetu. kā jau teicu... es jau laicīgi visu atslēdzu. viņš man stāvēja 2 dienas neko nenoēdot no kredīta. ar defaultajiem iestatījumiem viņš tiešām rij kabatā kratoties, tur es piekrītu. Vaina laikam šoreiz būs tajā, ka īsti neizpratu cik tad daudz ir 1mb mobilājā interneta dzīvē.

 

Es jau apsvēru domu par to 1sant/mb. jo ja tas tiešām ir tā kā Touareq saka, tad drausmas.

 

Paldies par atsaucību. :)

 

P.s. komūns skarbs palicis :D

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

arī esmu pelnījis tādu

 

Zelta vārdi. Ja esi, tad esi :sarkasms:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guntarsm

Tad labāk maini operatoru

Bitei priekšmaksas kartei internets ir no 1Ls mēnesī

3,75ls ir 500mb

pa 5 Ls 2Gb

Link to comment
Share on other sites

Bet vai patiešām tas GPS, kartes ir nepieciešams ? Uz katra stūra apmaldies ?

Kādēļ apdeiti jātaisa caur telefonu, kāpēc softs jāraksta caur telefonu ?

 

Kur problēma visu nepieciešamo salādēt caur datoru ?

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Livingston

Nupat intereses pēc apskatījos - jūlijā līdz šim brīdim esmu notērējis 290MB. Īpaši taupīgi nedzīvoju - sinhronizācijas ieslēgtas, gmail piegāde momentālā. Pa reizei aplikāciju update arī veicu mobilajā tīklā, Endomondo ...

Link to comment
Share on other sites

Ja ar šo telefonu neplāno zvanīt, paņem kādu pēcapmaksas datu pārraides pieslēgumu, piemēram, Internets Datorā 5. Par piecīti mēnesī vari neiespringt par sesijām.

 

Pieslēguma veidam "Internets datorā" ir pilnībā atslēgta balss pārraide vai arī tā ir par kaut kādu spectarifu, kas mājaslapā netiek klārēts? Un kā ir ar ID priekšteci - iBiroju?

Link to comment
Share on other sites

Internets datorā pieslēgumam balss nav pieejama. Tas ir paredzēts usb puļķiem, ipadiem, e-grāmatu lasītājiem.

iBirojs vairs nav pieejams, bet tiem arī nebija balss sakaru.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...