Jump to content

Windows vista recovery disks


_MaRtInS_
 Share

Recommended Posts

Labdien, vēlētos uzzināt kā īsti var pielietot to izveidoto windows vista recovery disku? Tas ir kā instalācijas disks, respektīvi formatēju cieto, ņemu recovery disku un instalēju pa jaunu windowu? Vai arī tas drīzāk ir kā system restore disks, kurš visu saliek pa plauktiņiem jau uz uzinstalēta windows.

Link to comment
Share on other sites

Viņš vajadzigs ja kaut-kas nokits ar sistēmu.

 

Ļoti izsmeļoša atbilde. :rofl:

  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

atkarigais

To markei

Nu Es uzskatu ka Лёха atbilde ir nedaudz izsmeļošāka par tavējo :) Vismaz cilvēks cenšas palīdzēt, nevis par citiem rēc, bet no tās rēkšanas autoram nekāda labuma nav! Domāju ka pareizrakstība šoreiz nav tas pats galvenais, jo pēc nika spriežu, ka biedrs ir krievvalodīgi runājošs ( labāk tā nekā шита ю тaд Ту дроши виен блауту ка несапроти неко)

Link to comment
Share on other sites

_MaRtInS_

Ir visādi "recovery" diski un katram savs mērķis. Viss atkarīgs no tā, ko īsti satur Tavs Vista recovery disks. Vai tas ir speciska laptopa ražotāja veidotais disks, vai tas ir paštaisīts recovery disks, vai sazin vēl kas.

 

 

Tas ir laptopa disks, uzreiz kad slēdza iekšā pirmais ko piedāvāja, varēja izveidot to recovery disku uz diviem DVD diskiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Prodigy

Topiks vecs, bet tēma atbilst, tādēļ rakstu šeit...

 

Ir HP notebuks ar nobrukušu HDD (bad sectors), kuram ir Vista Home Basic uzlīmīte uz korpusa. Recovery partīcija ir, un viņš mēģina no tās ielādēties, bet dēļ bad sectors nevar nolasīt failus, attiecīgi recovery nesanāk. Atsevišķu recovery disku useris, protams, nav uztaisījis.

 

Gribētos pēc diska nomaiņas uzlikt atpakaļ legālu OS. Vai es varu to buku instalēt no Vista Home Basic OEM diska, liekot to atslēgu, kas uzlīmēta uz korpusa? Un kur lai dabū Vista Home Basic OEM disku, no kura instalēt (vismaz pamēģināt)?

Labots - Prodigy
Link to comment
Share on other sites

Charlie

Vista man šķiet ka visi diski bija ar visām versijām (cita lieta, ka Basic = tikai 32bit laikam), un disks no atslēgas uzzināja, kura versija jāliek.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...