Jump to content

C diapazona galviņas noregulēšana


normis
 Share

Recommended Posts

janispauls

Ko gribi noregulēt C LNB AC21-2CB ,kāda bļoda,vai viena uz bļodas?Pēc specifikācijas šī LNB ir pārslēdzama R un L, tātad regulējas kā KU ,ja ar šādu apstarotāju,tad nav domāta ofsetam

8c035013ad4ft.jpg

ofsetam jābūt ar šādu apstarotāju

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

Tikai kur var dabūt pie mums priekš ofseta to atstarotāju no Krievijas veikalu lapām vai nu nevar pasūtīt vai arī sūtīšanas izmaksas trīsreiz lielākas par preces cenu ,lai darbotos ir jabūt arī depolarizācijas plāksne.

Link to comment
Share on other sites

Bez depolarizācijas plāksnes, signāls būs vājāks par 3dB. Ja signāls ļoti stiprs, lietot var bez plāksnes.

Apstarotāja virziendiagrammu var sašaurināt (priekš ofseta antenas), viļņvadu (centrālo cauruli) ievelkot uz iekšu. Viļņvads ar iekšējo gredzenu veidos ruporu.

Link to comment
Share on other sites

Varbut ta

 

LOF lietotaja definets

LOF/L 5000

LOF/H 5000

HETERODINAS 5000

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ši jau tā plānota grozama. Būs par mazu, tad lietošu 180cm antenu. Bet vai vispār redzēšu to 90*E..... domāju, ka būtu jāredz.

post-78751-0-92450400-1316171512_thumb.jpg

post-78751-0-00566600-1316171521_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

No #9 norādītas galvas maza jēga: Ku diapazons tikai 11.7-12.2 GHz, jo 22kHz komutācija tiek izmantota lai slēgtos starp Ku un C. Standarta Ku diapazons ir daudz plašāks 10.7-12.75 GHz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Reku arī mani +2 centi pie tēmas.... :D

 

Domāju tev tur viss būs yee! Tik ņem vērā ka šai iekšā Daiseks, kas noteikti jāņem vērā pie Tavas mega-komutācijas shēmas.

 

Esmu šādu verķi savulaik testējis - ļoti ērts risinājums un salīdzinoši laba galva, ja ir liela antena. Uz tavas 1,80m būs OK, tikai Ku bands ies priekš tāda izmēra salīdzinoši švaki, jo tādam kombinētam viļņvadam diemžēl uz Ku- ir lieli zudumi ienākošajā (C-)viļņvadā :( Tas labi zināms no zinātnes par savulaik - īpaši kabeļu TV galvas stacijās - populārajiem Corotoriem http://www.chaparral.net/ Bet nu ar visu šo uz 1,80m tāpat Tev būs mega signāls - ja nemedī speciāli švakos fīdus, šis ir ļoti OK risinājums. >90% Tp tev ies uz urrā......

 

Cirkulārajai C- polarizācijai droši ieliec kādu no aljano.ru aprakstītajiem dielektiķiem (kaut to no sulas pakas izgriezto :) ), un busi nosedzis krievu Tp daļu, kas vairumā scenāriju nosacīti galvenais. Jāsaka gan (patiesības labad), ka šai galvai nebūs ne uzdotie 0,2dB uz Ku-, ne 13K uz C-...... tas viss ir made-in-China mārketings masām. Galva uz lielām antenām laba, bet kopumā te brīnumus nav jāgaida = izteikts "nozing spešl" :wacko2:

 

Maxi SAT-sportam un feedu medniecībai, vislabāk iesaku Ku galvu ar C120 flanci (invacom, Inverto, utml. ar iespējami MAZU pastiprinājumu) + Ku ruporu fokusā (runa iet par salīdzinoši lielām antenām virs 1.20m or so....), un C-Bandu vislabāk ar to Aljano.ru-pipsi (jo var pielikt pavisam tuvu blakām), un protams ar īsto apstarotāja diagrammu.

 

Nu tā kaukā..... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Labvakar! Gadījumā kādam nemētājās šāda lieka detaļa? Man savairojās jau vairākas C galvas, bet apstarotājs ir tikai viens.Vārdu sakot, būšu pateicīgs.

 

Edit: Jautājumu var slēgt. Izrādās Intersat veikalā viens tāds apstarotājs mierīgi krāja putekļus, tad nu tika novērtēts 2 Ls vērts.

post-78751-0-78698300-1361464265_thumb.jpg

Labots - RimaNTSS
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
jurkins19702

Sveiciens.Varbūt kādam sat antenas lietotājam ir krājumos kāda lieka c band ,ir vēlme pamēģināt uzlikt ,rakstiet uz e-pastu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...