Jump to content

wifi snifferis/crackeris


meeris
 Share

Recommended Posts

Meklēju kādu freeware (vēlams, bet var būt arī maksas) softu- wifi sniferi, crackeri vai ko tādu.. Lai patestēu kādi wifi pieejami, kādi sidi, kādos kanālos strādā, wep un un wpa lauzēji.. Nekad neesmu ar tādām lietām nodarbojies, tāpēc nav ne jausmas kas ir pieejams šajā jomā. Ko kāds var ieteikt? Aplikācija var būt gan priekš windows, gan linux.. tas nav svarīgi.

p.s

Netaisos neko lauzt vai kā tml.. vajaga tādām tākā audita lietām.

Link to comment
Share on other sites

jap Backtrack ir tas ar ko vari skatīties.

uzliec uz Live CD vau USB fleša un uz priekšu.

tik atceries kad tas ir nelikumigi un tev te nevajdzētu darīt bez Wifi īpašnieka atļaujas

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Google pilna ar tooļiem un youtoobs pilns ar pamācībām, kā to darīt.

 

Ja gribi reālu auditu, tad tev vajag reālus ekspertus. Nav jēgas no tā, ja tīklu uzlauzt mēģina cilvēks, kurš to neprot. Vienīgais, ko tu atklāsi ir tas, ka cilvēks bez pieredzes netiek tavā tīklā. Vai vēlies aizsargāties no tādiem vai no "asajiem speciem", kuri grib nozagt kādu konfidenciālu informāciju no uzņēmuma tīkla?

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Man šķiet ka man ir pietiekamas zināšanas par dažādām šifrēšanām un AAA un tā visa konfigurēšanā, BET nekad neesmu bijis no otras puses. Šajā gadījumā, vienkārši gribu pārbaudīt savu laboratoriju no otras puses, lai saprastu ideju un metodes kā tas tiek darīts. Protams pagooglēju, bet pagaidām neko tādu baigi revalucionāru neesmu manījis, izņemot mac spoofošanu, datu nokapčerēšanu un apstrādāšanu ar bruteforce. utt.. vienkārši pašizglītošanās.

Labots - meeris
Link to comment
Share on other sites

Stulbs jautāsjums no cilvēka, kuram gari traktāti angļu valodā (Googlē) nav pa spēkam. Šai topikā runa ir par "nesankcionētu" pieslēgšanos wifi rūterim? Tad parasti paliek pēdas rūtera logfailā vai dhcp žurnālā, ja protams rūteris netiek resetots. Bet to nevar nepamanīt ilgstošā laika periodā. Vai arī runa ir par wifi signāla "pārķeršanu" un "analīzi"? Tad protams rūtera žurnālos neparādās nekas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...