Jump to content

Windows Phone 7, viedokli un atsauksmes.


Nettwerk
 Share

Recommended Posts

Labvakar boot biedri. Taa kaa jau kaadu laiku ir veelme ieguut HTC HD7 telefonu savaa iipashumaa, tad noteikti, veelos dzirdeet esosho HTC HD7, Trophy, Mozart, Omnia 7, lietotaaju, viedokli veerteejumus u.c. lietas, kas saistaas ar tiem telefona modeljiem un pashu Windows Phone 7 plusiem un minusiem. Luugums neieteikt man android telefonus, tos neveelos un nesaista vinju briiviiba utt...

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Jau 3 reizes esmu palietojis win7 sistēmu uz sava telefona,vieniigais pluss ir ka pati os straadaa vienkaarshi perfecto,a miinuss ka nav pagaidaam programmu normaalu uz vinja,ne maksas un nemaz nerunaajot par free,pat bootaa jau vairaakas reizes ir izskaneejushi pazinjojumi ka tiks pieskjirti izstraadaataaju riiki lai vareetu porteet iphone progas un tepat nesen bija ka arii android varees porteet,tas vien noraada ka win7 nevar uznjemt apgriezienus bez softa izstraadaataaju atbalsta un ja shogad nekas nemainiisies uz labo pusi tad tas winphone7 nomirs taa arii iisti nesaacis dziivot,ne velti shonedeelj eoz forumaa meenesi lietotu HD7 paardeva pa 160 ls.

Labots - zynoj
Link to comment
Share on other sites

Spriežot pēc tava avatara un diskusijām mac tēmās, jautājums par WP7 liekas pārsteidzošs! Kas vainas iphonam? :spiteful:

  • Patīk 3
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Hmm, kas gan tur diivains, ka interesee Windows Phone 7? lai arii lietoju iPhone 4 un Macintosh datoru tas nenoziimee ka man ir kaads naids pret Microsoft. Microsoft kopsh Windows 7 un Windows Phone 7 ir mainiijies pareizajaa virzienaa un man patiik, ka to dara. Lai arii ir sleegtaa sisteema, bet piemeram microsoft atbalsta jailbreakoshanu, kaut bus par samaksu, bet patiikami. Vismaz tev ir legaala briiviiba dota, nevis kaa Androidam, vai Apple pret jailbreakoshanu. Ka var zaudeet garantiju utml. Microsoft prieksh Mac ir uztaisiijusi programminju ar ko sinhronizeet kontaktus, pastu utml. Lai arii ir man uzlikts kaa otra sisteema Windows 7 legals, neredzu arii taadaa veidaa sinhronizeet vai tamliidziigi ko veikt ar telefonu. Ljoti patiik Office integracija, kaa dalja nepiekritiis, bet neviens no applikaacijaam kas ir paredzeets office nav labaaks par Microsoft razhoto.

Link to comment
Share on other sites

Nu principaa ja neesi tendeets uz visaadu softu izmeegjinaashanu,tad winphone7 ir pat ljoti lietojams,ljoti labi straadaa vinjam visaadu sociaalo tiiklu integraacija ar kontaktiem,navigaacija ar ir diezgan normaala(navigons,bet ir biku jaapachakareejas kameer uzliec vajadziigaas kartes,starp citu der no iphone versijas),piemeeram man uz mana HD2 patiik experimenteet ar visaadu softu izmantoshanu,bet kaa jau teicu pati os man ljoti patiik kaa straadaa,ir vienkaarsha un piemeeram uz HD2 liekas ka vinjai tur buutu jaabuut by default,kad apniik androids laiku pa laikam izmantoju win7 veel jo vairaak taapeec ka esmu mikrosoftam izprasiijis oficiaalo atsleegu un straadaa visi live servisi bez chakara.

P.S. ofiss arii uz telefona ir labaa liimenii

Labots - zynoj
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
paraleels

Vai kāds nezin, kādu citu programmu kas uzlauž to wp7, nevis cheveronWP7? jo bezcerīgs gadījums kaut kāds ar wp7, uzskatu kad galīgi garām tas viss ir. lietoju htc7 trophy, un žel tas kad nevar uzlikt wp 6.5.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Windows Phone 6.5 nav taada ir Windows Mobile 6.5. Un kam tev taadu vecu versiju telefonaa, nopeerc tad kaadu vecu telefonu kamaa naak Windows Mobile 6.5.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
audio_spoks

Lietoju LG Optimus 7, nu jau kādu brīsniņu. Lielākie plusi tie, ka viss ir elementāri un ļoti ātri. Telefons zibenīgs. Pasta konti pieliekas elementāri un praktiski neierobežotā skaitā. Uz sākuma ekrāna var uzkrāmēt visu kas vien ienāk prātā - radio staciju, interneta lapas adresi, telefona numuru, utt. Viss uzliekas un noņemas ļoti vienkārši. Zvērīgi nikns GPS, ķer gandrīz vai momentāni. Progas ir vairāk kā izliekas, ja vien māk atrast netā. Ir arī iespēja apiet Zune, un piedabūt failu pārsūtīšanu arī kā uz USB atmiņu. Mūzikas un video atskaņotājs ļoti labs un ērts. WiFi stabili un pamatīgi ķer. Vispār man pret trubu nav praktiski nekādu pretenziju. Pietrūkst latviešu klaviatūras, iespējas uzlikt savu zvana melodiju, nu moš vēl pilnvērtīgs Skype. Bet to visu pamatā sola kopā ar Mango. Saku uzreiz - zinu, ka var uzlikt, man slinkums lauzt, un nav 100% pārliecības par nepieciešamo roku izliekumu. Bet citādi manuprāt WP7 ieliek Android vienos vārtos ar ērtumu un ātrumu. Un lūdzu bez ticību kariem. Tas ir tikai mans viedoklis, un Android esmu izlietojies līdz riebumam. Ak jā, ja vēl kāds uztaisītu sab transporta sarakstus kādi ir Android, vispār viss būtu pārlabi.

Link to comment
Share on other sites

brutalis-vertikalis

Rēķinies ar to, ka uz WP7 tev nebūs tāda lieta, kā datu šārošana starp aplikācijām. Tāpēc tava vēlme pāriet no iOS uz WP7, godīgi sakot, mani dikti izbrīna. Nu nezinu, varbūt tev vienkārši vajadzīgs liels telefons. Man kaut kā iegājies uz visu skatīties praktiski.

Link to comment
Share on other sites

Lietoju Htc HD7 nu jau kādu laiku, telefonam ir gan plusi gan mīnusi gan arī zune gļuki.

+liels ekrāns

+ātri strādā

ikdienas darbības kas saistītas ar e-pastu, zvanu saņemšanu (visiem nr jābūt +371 priekšā savādāk uzrādīsies tikai numurs kas zvana bet ne adresāts) un īsziņām strādā labi un zibenīgi nekādas aiztures vai liekas gaidīšanas.

Runājot par kameru es biju gaidījis labākas bildes telefonā uzņēmtās izskatās ok, bet atverot ar datoru šausmīgas klučainas, labāk zoomot nemēģināt, lai bildētu ar šo telefonu rokas nedrīkst trīcēt nemaz. Laika gaitā esmu piešāvies daudzmaz +/- ok dabūt, bet zoom tāpatās labāk netaisīt. Video kvalitāte ir ok, priekš fimēšanas der, video ir pat normals uz 47 collu lcd tv.

Mūzika un filmas, radio, tikai zune aplikācija neko citu nēsmu atradis. Runājot par mp3 šis atskaņotājs ir ar bugiem jo atsakās spēlēt šādus tādus gabalus met ārā erroru (Cant play. Try signing in with Your Windows live ID or try syncing again.)- microsoftam atbilde iztīrit cookies kas nestrādā, tā joprojām es kādas 20 dziesmas no 400 nevaru normāli atskaņot kaut arī mp3.

Radio - runājot konkrēti par htchd7 čipu nevis par programmu varu teikt ka man nepatīk uzķeršanas kvalitāte salīdzinoši ar htc touch2, ir brīžiem fons un šņākoņa, protams izvēloties citu staciju ar spēcīgāku raidītāju it kā probēma pazūd, vai pagriežot savādāk telefonu, kautkur augstāk noliekot, sīkums bet nepatīkami, jo ar veco šādas izvirtības nebija jādara.

 

šajā telefonā priekš manis pietrūkst normālas aplikācijas. Skype, un normāla turn by turn navigācija (tomtom, igo, garmin). Garmins ir izlaidis savu aplikāciju bet tikai priekš amīšiem un kartes pašam cik saprotu jālādē caur gprs vai nu ja paveicās caur tuvējo wi-fi.

Vēl viena aplikācija kas pietrūkt lai pinvērtīgi varētu lietot telefonu ir remote desktop programma no microsoft puses, bet to var pieciest visu laiku lietojot no marketplace kaut kādas trial programmas.

No aplikācijām kuras es lietoju:

accuWeather.com

free gps speedometer - ideāla priekš skriešanas, vai braukšanas ar riteni der arī mašīnā.

flaslight - iespejami 3 gaismas režīmi.

navigation - pagaidām vēl trialu

wp7applist - ērtāka par iebūvētu marketplace kurai nav search funkcijas.

Remote desktop.

No spēlēm (daudz ar to nenodarbojos)

ultimate sudoku

killthe duck

solitare

Cerams ka pec mango iznākšanas parādisies skype un kāda normāla navigācija.

To iepriekšējo postu vajag izdēst kautkur pa vidu netīšām nospiesdās enter.

Labots - Morfius
Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Taatad jau kaads laicinjsh ir paagaajis un esmu jau arii ticis pie Windows Phone 7. Lietoju nedeelju un neslepshu ka neesu viilies. Mani pat patiikami paarsteidza Windows Phone 7 darbiiba, tik zibeniigi viss notiekaas? iOS tik raiti pat nedarbojas kaa WP7. Androidam ir ljoti daudz ko maaciities no WP7 un iOS, lai buutu un tiktu kaadreiz uzskatiita par normaalu OS. Ieaadaajos HTC HD7, ir shis tas kas man dikti neapmierina kaa telefonam. Tas ir saulee principaa vispaar nav redzams normaali, tad jaaiet kaut kur tumshaakaa vietaa, vai arii telefonaa baltaa teema ir taada, ka gruuti saskatiit to padara. GPS kaa jau te raksta atrod zibeniigi, pat vareetu teikt, nesleepshu, ka iPhone tik aatri pat neatrod. Bet nu buus tuuliit kas noblaus mani... Mail, Contacts, Calendar notiekas pa gaisu, un kas varbuut labaaks par to, viss notiek out of box. Kas attiecas uz Outlook (MS Exchange) tad darbojas kaa Dievs ar vijoli. Viss zibeniigi sinhronizeejas. Man ir triis konti pievienoti, Google, MobileMe. Google pievienoshana ir vienkaarsha un lai arii paarsteidza tiek izveidots Google Exchange konfiguraacija, sinhronizeejas lieliski. Kontaktos bildes kvalitaate no Google konta ir nu nesleepshu drausmiigi, labaak tad ir vispaar neizmantot bildes kontaktos. Nee tur nav MS vaina bet gan googlei akmens un pamatiigs. Skanjas kvalitaate man pat labaaka liekas saliidzinaajumaa ar iPhone, pat prieks klausiities muuziku. Bilzhu muuzikas ievietoshana notiek liidziigi kaa iTunes un nekaa sarezhgjiita nav. Par ekraana kvalitaati, lai gan 4.3", prieks darboties, bet kraasu paareja utml nu iipashi laba, nav, vai nu nemaaku pareizo formaatu ievietot. Kas attiecas uz bildeem veel, lai gan ieliku walpaperus kas bija iPhone4, dazhas taa arii neraadiija. Kaa nomainiija no 960x640 uz 800x480 taa viss raadiijaas un nekaada probleema nebija.Par applikaaciju truukumu nesuudzos un iipashi neskumstu jo man pietiek ar taam kuras jau esmu atradis ieksh Marketa.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Žaks Noriss

Kā sastāv ar Mango apdeitu? Gribētos pasportot ar HTC 7 Mozart vai HTC 7 Trophy, bet nav ne vismazākās nojēgas kad un vai Mango būs šiem telefoniem.

Link to comment
Share on other sites

Mango apdeits jau sen iznaaca prieksh tavis noraadiitiem modeljiem, ja vien nav piesaistiiti operatoram, ka O2 utml. Taapeec droshi vari njemt ciet un jaa 2 dienas atpakalj vai nu jau 3 dienas atpakalj iznaaca Navigon applikaacija prieksh Windows Phone 7.

Mozart atjauninajums: RUU_Mozart_S_HTC_Europe_4.06.401.00_5.69.09_RELEASE.exe

Trophy atjauninaajums: RUU_Spark_S_HTC_Europe_4.06.401.00_5.69.09_RELEASE.exe

HTC HD7: RUU_Schubert_S_HTC_Europe_4.05.401.02_Radio_5.69.0 9.29a_22.50.50.21_Signed_SCHUBERT_RELEASE.exe

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Kāpēc paņēmi HD7, nevis lētākos manis minētos ar tādām pašām un labākām specenēm? Dēļ displeja izmēra?

Labots - Žaks Kustō
Link to comment
Share on other sites

Viens bija ekraana izmeera deelj, otrkaart vizuaalais nostraadaaja, likaas daudz gaumiigaaks un patiikamaaks acij.

Link to comment
Share on other sites

Nez, shodien meegjinaaju pielseegt HTC trophy pie datora cerot, ka buus mango, bet nekaaa.... :( meegjinaaju ariii to force update trick bet arii nesanaaca :( telefons pirkts trodeksaaa...

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, man pazinjam arii kam ir HD7 shodien atnaaca updeits caur zune, bet kaa es trophy sleedzu klaat taa raada ka "already up to date".... pashlaik nevaru pateikt bet nu taaaa peedeejaa pimrs mango, NoDo laikam, ok paldies megjinaashu to uzinstaleet...

Link to comment
Share on other sites

Versiju var apluukot: Settings > About

Ja ir Mango tad shaadi buus Software un OS Version.

Software: Windows Phone 7.5

OS Version: 7.10.7720.68

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

saprotu kaa var, vienkārši man pashlaik tas telefons nav pie rokas un 100% zinu ka nav 7.5.... jebkura gadiijumaa paldies par saiisni, 1dien vai 2dien zinjoshu par rezultaatiem :)

Link to comment
Share on other sites

BenchGuyUK

Esmu UK un uz doto momentu man ir HTC 7 Trophy no Vodafone! Kādas 2 nedēļas atpaķaļ saņēmu arī Mango update!

 

Software: Windows Phone 7.5

OS version: 7.10.7720.68

 

Pirms tam biju lietojis iPhone 3GS, un nezinu kāpēc mani velk atpakaļ uz Apple!

 

P.S.

Par telefonu: Lietoju jau apmēram 5 mēnešus, pirmais kas mani apbēdināja bija baterijas kapicitāte 1300 mAh, ja spaida diezgan intensīvi un vēl papildus atrodies vietā kur nav diezko labs pārklājums (strādāju noliktavā) velk uz 1,5 dienu, tagad esmu nopircis 2345 mAh bateriju ar kuru jūtos labāk! Ļoti patīk Windows Phone (WP) integrētā skaņas kontroles programma (nāk gan no HTC puses) kas piedāvā no viena pīkstuļa izdabūt Dolby Mobile un SRS Enhancement, protams ka arī ir laba skaņa klausoties caur austiņam, ja mp3 nav pārkompresēts. Interfeis ir pietiekoši ērts un saprotoš, strādā ātri un bez aizķeršanās, bet lielais mīnus ir neēsošais LV atbalsts. Telefona kontrole ar balsi ir pilnīgs bulshits, izskatās ka pa fikso uzmaukuši!!! Displejs varētu būt košāks un ar lielāku izšķirtspēju, kā arī kamera mazliet pieklibo! Bet cena par kādu viņu iegādājos liek pievērt acis uz trūkumiem! Kopumā varu teikt ka esmu vīlies WP, bet pie tā varētu būt vainojama Apple lietošana! Aplikācijas lēnā garā attīstās un uz doto momentu ir pieejamas arī daudzas 4 Free!

Labots - BenchGuyUK
Link to comment
Share on other sites

taatad.... meegjinaaju ar Nettwerk doto instalaaciju, bet taa nestraadaaja :( Tagad kaadu stundu pachakareejos ar to "atsleedz internetu" triku un vuuhuuu... pashlaik notiek updeits :) tik interesanti kapeec vinji vienam telefonam laizh aara update kameer citam veelaaak.... lai nebuutu kkaada paarslodze serveriem?

Link to comment
Share on other sites

Njaa peec peedeejaa info atjauninaajumu WP7 uz Mango ir sanjeemusi tikai nedaudz vairaak kaa 50%. Welcomeets viedoklis, domas, iespaidi par 7.5 Mango atjauninaajumu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

HTC HD7

Man ir tagad kkads gljuks resetoju telefonu un kamera vairak neiet nezinu ko darit.. kads nevar palidzet?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nepietiek ar vienu ierakstu par šo problēmu???

 

Nav izplatīts telefons un OS, te visticamāk nespēs palīdzēt; meklē googlē.

 

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wppics/camera-not-working-after-february-update-htc-hd7/48ab3ceb-025e-e011-8dfc-68b599b31bf5

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sen gribēju, bet tikai tagad sanāca savā īpašumā iegūt WP7 tālruni. Softs patīk ļoti un pilnībā piekrītu, ka tas spēj ieņemt pirmo vietu lietotāju apmierinātības reitingā. http://www.notepad.l...em-operatoriem/

 

Konkrētajam telefonam- Nokia Lumia 800, vēl ir daudz labojamu softa gļuku (baterijas lādēšana, audio atskaņošanas kvalitēte, kameras auto fokuss), kas acīmredzot jauna modeļa sindroms, bet pat ar visiem tiem man to negribas mest prom. WP markets arī ir uzslavas vērts- lai arī tur ir 4x mazāk aplikāciju kā Android, tas ir teicami sakārtots, ar kvalitatīviem aprakstiem, screenshotiem un visam ir trial versija- kas patīk,par to pēc tam samaksāju, bet kas nepatīk- vienkārši delete! Ak jā- Nokia Drive pagaidām izpelnās rājienu- nav favourite vietu, kas saglabātas no Symbian, kā arī nevar saglabāt jaunas. Bet citādi tas ceļu rāda labi, labāk nekā Becker Ready 50, kas kā izrādās, ir diezgan tups navigators, par spīti savai cenai...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Laba zinja visiem Windows Phone lietotaajiem. No sodienas ir pieejams Skype Beta prieksh Windows Phone.

SkypeBeta.jpg

 

 

To varam ieguut sheit:

http://windowsphone....bb-c0a3f4360a51

Vai nu izmantojam QR Code:

SkypeTag.PNG

 

Naakamaa zinja,Windows Phone Marketplace buus driiz pieejams vairaakaas valstiis, to skaitaa arii Latvija. to pazinjojis Joe Belfiore - Windows Phone Developer Blog.

Pilns valstu saraksts:

Bahrain

Bulgaria

China

Costa Rica

Croatia

Estonia

Iceland

Iraq

Israel

Kazakhstan

Latvia

Lithuania

Qatar

Romania

Saudi Arabia

Slovakia

Slovenia

Thailand

Turkey

UAE

Ukraine

Venezuela

Vietnam

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Mēs beidzot varēsim tirgot savus appus no LV bez starpnieku palīdzības vai tikai pirkt ?

Labots - abuser
Link to comment
Share on other sites

Jaa, shorīt ja pamēģināju skype, un var just, ka beta, pusstundas laikā 2x izmeta ārā un nav arī nekādas notifikācijas (appam vislaik jābūt ieslēgtam), bet interfeiss foršs :)

 

Pastāv vairāki jau Latvijā izstrādāti appi, bet, kas tur maksā, kas nē, gan nezinu...

Link to comment
Share on other sites

Ir ok, prieksh betas. Darbojas patiesiibaa raiti un kaa arii interfeiss tieshaam ir patiikams.

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kādam ir kāda lumia?

 

Pāris postus augšā ir mans īss apskats par Lumia 800, kopš tā laika ir veikti daži uzlabojumi no ražotāja- baterija tagad velk normāli 2 dienas, arī audio kvalitāte ir mazliet labāka un arī kamera darbojas ok. Vienīgi vēl ar vien nav WiFi Hot Spot un sakarīga messenger klienta, vai tā paša skype. Cerams, ka arī ar Skype drīzumā viss tiks atrisināts.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...