Jump to content

Age of empires 2 Lan spēlēšana uz Windows 7


Gachaans
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Bēda tāda ka izdomāju veco labo age of empires 2 uzkapāt mājās uz 2 datoriem. kompji saslēgti caur tp link rūteri. visi firewalli tika atrubīti, kompjiem tika iebakstītas statiskās adreses, patchus priekš spēles arī itkā uzliku, bet kā neredz viens kompis iekš pašas spēlesm otru kompi, tā arī neredz. :( ko lai pasāk? vienīgais variants paliek spēlēt caur cross kabeli?

 

kādreiz uz xp viss strādāja. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Ar Heroes III man bija līdzīgi - ar Win XP gāja, bet ar Win 7 vairs nē.

 

Problēma bija ar automātisko port forwardingu, kas kaut kā dīvaino noforwardēja portus, kā rezultātā mašīnas lokālajā tīklā neredzēju viena otru. To atslēdzot (manā rūterī ar tomato interfeisu saucas UPnP) un novācot jau automātiski noforwardētos portus it kā viss aizgāja. Dažreiz vienalga ir problēmas Win XP ar Win 7 saslēgšanos, bet nu to tā arī neesmu sapratis, kāpēc tā.

Dīvaini gan, ka no Win XP uz Win XP viss gāja ar auto port forwardingu...

 

Pa lielam ar Age of Empires varētu būt līdzīgi, jo cik atceros, tad AoE arī izmantoja DirectPlay.

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Vai tad tādas problēmas nevarēja atrisināt ar Hamachi palīdzību? Cik ir ļurināts no W7 ar pudeles brāļiem, tad nevienam nav nekad nekādu problēmu bijis ar tādām lietām un tā .. :shiftyninja:

Link to comment
Share on other sites

Gachaans

uzinstaleju hamachi. shkjiet ka tas vareetu buut risinaajums, jo uztaisa kompim velvienu tiiklu un iedala ip adresi kas nesakas ar 192.168, bet nav skaidrs kaa lai tam age of empires 2 iebaro ka lai vinsh njem to hamachi adresi nevis to kuru dod pļūteris :unsure: un vai uz otra kompa tam hamachi arii ir jaabuut virsuu, vai tikai uz taa kompja uz kura taisa serveri speelei?

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

Hamachi ir jābūt visiem spēlētājiem (datoriem, kur ir AoE). Pieslēdzoties, ja pareizi atceros, vienkārši jānorāda tā Hamachi iedalītā IP adrese kā TCP/IP, kas ir iedalīta hostam (tam, kurš veido spēles serveri), lai pieslēgtos pie viņa spēles.

 

P.S.

Ja izdodas un ir vēlme, labprāt pieslēgtos, paļurināt :) (AoE2:Conquerors, protams)

Labots - Alkoholokausts
Link to comment
Share on other sites

Gachaans

itkaa savienojas abi kompji tipa redz viens otru caur hamachi, chatot var bet uz dsktop kompja raadaas ka ir error : failed to connect to th network adapter. Peer is not accessible via VPN. blins nav vair ideju, jaaiet guleet :blush:

Link to comment
Share on other sites

Alkoholokausts

NU bet āber bin bin ibn Allah, mēģināji caur pašu spēli savienoties vai kas ar Tevi? Hamachi Tev piešķir kaut kādu random cipariņu improvizēto IP adresi, ko otram Hamachi lietotājam (kas ir ar Tevi vienā kanālā, saslēgumā, sauckāgribi) ir jāievada kā galamērķi un visam ir jārullē bez vārda ierunas. Vismaz tam tā vajadzētu būt. :crazy_pilot:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Gachaans

vajadzētu būt bet nav :D taa speele nesaprot laikam, vai arii gljuks kkaads, jo neatrod uz otra kompja speeli taapat. laikam sho ciinju buushu zaudeejis, pagaidaam vairaak kaut kaa neceljaas roka kaut ko meeginaat. izmeegjinaashu veel IPX wrapper 2.0 ,ja tas neliidzees, tad vpzdu racing team :keep_order: likshu age of empires 3 :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...