Jump to content

DVD uz HDD


Verneris
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Taatad lieta sekojosha... ir "Blue-ray disc player BDP2700 PHILIPS" atskanjotaajs.

Vajag sarakstiit filmas, no DVD diskiem uz aareejo hdd, taa, lai atskanjojot caur to pleijeri no hdd buutu taapat kaa ieliekot disku. Visas izveelnes, paarskataami chapteri utt....

 

Idejas?

 

Vienmeer bijushas liikas rokas uz kkaadaam video konverteeshanaam :(

Labots - Verneris no Rīgas
Link to comment
Share on other sites

Nepretendēju uz absolūtu taisnību, bet man nāk prātā, ka jātaisa no DVD diska .iso fails. Vajadzīgs tad būtu Media player's, kurš ņem pretī .iso

  • Slikti! 4
Link to comment
Share on other sites

Nezinu, ko gremo šis pleijeris, bet uz datora mierīgi var palaist DVD ( vismaz ar VLC un Media Player Classic Home Cinema) arī, ja tiek vienkārši nokopēta VIDEO_TS mape un to iebaro pleijerim. Tiesa, ne jau katru DVD tik vienkārši nokopēsi :sarkasms:.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Verneris

Video Playback

•Playback Media: BD Video, BD-ROM, BD-R/RE 2.0, DVD, DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD, CD, CD-R/CD-RW, USB flash drive, DivX

•Compression formats: H.264, MPEG2, VC-1, DivX Ultra, XviD

•Disc Playback Modes: Standard Play, Pause, Search forward/reverse, Slow Forward, Resume Playback from Stop, Skip, Disc Menu, Repeat, A-B Repeat, Zoom, Angle

•Video Enhancement: Deep Color, x.v. Color, Video Upscaling, Progressive Scan

•BD Region Code: B

•DVD Region.: 2

 

 

.iso nu gan jau vinjsh nenjems pretiim, a uz kompja palaist jau nav nekaadu probleem, bet vajag, lai iet caur to pleijeri un lasa no hdd... :(

Link to comment
Share on other sites

Verneris

To nu gan uzzinaashu tikai riit, jo cilveeks, kam shii prbleema ir Shanhajaa un droshi vien jau gulj :D Darba deveejs vinjam paluudz, lai uztaisa sho murgu, tad nu jaaizpaliidz, bet....

cik es esmu licis parastajos dvd atskanjotaajos, tad vinjsh vienkārši uzraada vairaakas filmu daljas un viss... pa vienai var palaist, a taa kaa prasa taa nevar.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ne folderus, ne ISO nespēlēs, varu teikt ar 99% pārliecību. Jāizmanto kāds elementārs konverteris. http://handbrake.fr/index.php vienkāršs, bet kvalitāte pieklibo.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

bij kaut kāds advancēts divx konteineris, bet jāskatās vai tas hlams šo maz suportē. reāli jau maz cilvjiem tāda fīča interesē.

Link to comment
Share on other sites

Verneris

Bet kas notiek, ja mēģina iebarot VIDEO_TS mapi no usb?

 

 

Nekas nesanaak. Eu dzheki, tieshaam svariigi shito izdariit :(

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

DVD izvēlnes nestrādās nekad no fļešaks. Pat WD TV HD šo te pusotru gadu čiņīja.

 

Konvertē uz H.264.

Link to comment
Share on other sites

Nu DVD ir DVD - pārkodējot uz kaut ko, vienalga visa izvēlnes arhitektūra jāveido no nulles, ja izvēlētajam formātam tas vispār iespējams.

Vienkāršāk konkrēto DVD pārveidot par mpeg 2(tas pats vien jau ir) un skatīties bez izvēlnēm.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Nu, var to VIDEO_TS noripot tā, lai noņemas reģionu kodi, bet tad jāskatās, vai tas pleijeris ir ar mieru ņemt pretī IFO failus.

 

Vienkāršais tests - atrodi kādu region-free disku un pārkopē to VIDEO_TS mapi uz HDD. Ja pleijeris to spēj atskaņot un pietam ar visiem menu, tad varēsi arī pārējos tā pārveidot.

 

Citādi tiešām švaki.

Link to comment
Share on other sites

DVD izvēlne jeb menu it konkrēti video faili / audio faili / attēli / txt + skripti, kas ir aprakstīti DVd specenē (kādas tur krāsas grāmata) un kurus saprot, lasot no diska failsistēmas, DVD atskaņotāji. Atsevišķi DVD atskaņotāji (par BluRay nezinu, mans Panasonic nedara to) saprot arī uz USB nesēja uzliktu DVD diska ISO attēlu vai attiecīgo failu struktūru (VIDEO_TS, AUDIO_TS). BluRay diskiem menu parasti ir JAVA applets, un to adekvāti nokopēt ir jau ļooti grūti.

Neesmu detalizēti pētījis Matroska speceni, iespējams, ka tur bija arrī MENU , bet nu tas ir ļooti komplekss jautājums, es nemāku to taisīt.

 

Resumē: ja tas playeris nemāk spēlēt ar DVDDecrypter iegūtu ISO vai failus, tad citu alternatīvu neredzu, kā iegādāties WD TV Live vai citu Twixu, Popkornu, etc. kas atbalsta DVD menu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...