Jump to content

all in one wireless printeris


00nigga00
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Lieta sekojoša, nepieciešams jauns all in one wireless printeris. Pirms neielga laika tika nopirkts HP Officejet 4500 WIRELESS, nu neviena laba vārda par šo te. Uzstādīšana bija sarežģīta, kad tika printētas lapas ārā, pats printeris, šī procesa laikā, raustijās, arī ilgs laiks pagāja, kamēr noskanēja lapu un saglabāja pdf formāta uz datora. Tad nu tagad meklēju jaunu printeri. Sāku skatīties uz canon, jo pašam tagad ir canon mp600, un jāsaka, ka ideāls. Kādas atsauksmes būtu par šo - canon MP640 un Canon PIXMA MX885? Varbūt ir kāds labāks variants šajā cenu kategorijā, ap +/- 120-130LS? Skatos, ka ārzemju portālos augstu tiek vērtēti arī epson printeri. Kāda kvalitāte un darbības ātrums ir tiem? Tādi printeri nav bijuši lietošanā ne reizi.

Paldies jau iepriekš!

Labots - 00nigga00
Link to comment
Share on other sites

00nigga00

nepieciešams melnbalts un lāzernieks. Apjoms aptuveni 140lpp un vairāk , mēnesī

Link to comment
Share on other sites

Pirms pāris mēnešiem iegādājos Brother DCP-7030. Melnbalts lāzera AIO aparāts. Par drukas kvalitāti nesūdzos (tā ir pat ļoti laba, salīdzinot ar kādreizējo HP lāzernieku, kas tika ekspluatēts), bet skenēšanas ātrums varēja būt biki labāks. Izvēlējos šito aparātu, jo biški parēķinot lapas izmaksas starp tāda paša budžeta citu ražotāju ierīcēm sanāca mazākas+tonera ietilpība pietiekoši liela, lai bieži nebūtu jāmaina/jāpilda+3 gadu garantija.

 

Tagad skatos viņu lapā, ka ir parādījušies jauni aparāti, kur viens no viņiem atbilst tavām prasībām, gandrīz, izņemot cenu - 149 LVL.

 

Edit: Bet ar to cenu brother.lv lapā nevar 100% rēķināties, jo arī savu aparātu nopirku no kantora (mbbirojs.lv), kurš pārdeva to aparātu par mazāku cenu nekā brother.lv piedāvā. Piebildīšu, ka mbbirojs tos aparātus arī iepērk no brother.lv.

Labots - badzo
Link to comment
Share on other sites

00nigga00

Kā vispār ir ar Brother printera uzstādīšanu? Piemēram ar to hp officejet bija grūtības, bet canon bija vieglāk par vieglu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...