Jump to content

Kāds Vīruss vai kas cits?


sipols12
 Share

Recommended Posts

Man ir Tāda Problēma ka man pēdējā Laikā Visas Spēles Lago, Bremzē, Raustās, Ķerās. Dators ir Vecs 4 gadi. Bet ir regulāri kopts, Un tīrīts! Vai kādam ir kāds padoms?ajabl6jfok822rydbhr.jpg68yu2mknticqxz5na1p.jpg

Link to comment
Share on other sites

superKrona

Navajag pat būt slimam HDD, pietiek ar piebāztu, tad palīdz defragmentācija

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

sipols12
(labots)

Cietais Vesals! Un nav Pilns!

Labots - sipols12
Link to comment
Share on other sites

Sākumā būtu jāizslēdz visi liekie procesi un tikai tad jāsāk brēkt, ka kaut kas raustās. Aizveram visu lieko t.sk. arī skaipu, torentus un citas figņas. Lai lejā pie pulksteņa būtu skaists tukšums (tev jāpaliek kādām ~ trim ikonām). Ja darbojamies tikai pa lokālo datoru, var atslēgt arī antivīrusu. Tad palaižam to kas raustījās un skatāmies, kā ir. Gan jau ka neraustīsies. Tad pa vienam softam slēdzam visu atpakaļ un skatāmies, kas tad īsti ir vainīgs.

 

P.S.Šobrīd man uz portabļa ir aktīvi tikai 25 procesi ar visādiem desktopa un Googles rīkiem, taja skaitā. Tā kā tavi 49 procesi ir stipri par daudz.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Man kautkā līdzīgi. 3.2GHZ HT P4, 2.5GB ram. Ik pēc kāda laika kompis vienkārši sāk nejēgā vilkties, tā ka pat youtube klipiņi raustās, flash spēlītes. Parasti restarts palīdzēja. Tagad arī pēc restarta tas pats. MSE neko neuzrāda. Da i neko tādu nelietoju/tādas lapas neapmeklēju, lai kko saķertu.

Link to comment
Share on other sites

sipols12

Runajot pa tiem processiem es nezinu kurus drikst slegt ara un kurus ne negribas kautkadas ziepes savarit!

 

Atradu kas bija vainīgs! Paldies Aici. Bet tas kas ir vainigs ir dzeltens vairogs pie pulkstena un tas ir AUTOMATIC UPDATES un kad es Updatoju man nelagoja a vins paradas atpakal pec kadam 5 min. un atkal saka lagot, raustities,un kerties!

Link to comment
Share on other sites

Automātiskā atjaunošana mazliet, protams, resursus noslogo, taču nebūtu prātīgi to atslēgt pavisam.

Varbūt labāk aizej uz microsoft update -> manuāli sainstalē visus jaunākos atjaunojumus, un priecājies, jo "dzeltenais vairogs" liks Tevi mierā - t.i. parādīsies retāk un uz īsāku brīdi, jo priekš XP nemaz tik daudz atjauninājumu vairs ikdienā neiznāk.

 

Ak, jā. Tas viss, ja Windows ir legāls (vai aktivizācija apieta ar OEM paņēmienu). Pretējā gadījumā labāk būs, ja atjaunināšanos slēgsi ārā pavisam, un noņemsi paziņojumu, kas parādīsies - būs "sarkans vairogs".

 

P.S. ja nu kas, vari kaut vai to pašu teamviewer kodu iedot privāti, un sataisīsim. Nekas vairāk kā piecu minūšu darbs attālināti.

Labots - SLSK
Link to comment
Share on other sites

mazulis

Izsskatās, ka esi diezgan nekorekti instalējis progas un veidojis folderus. Uz desktopa vajadzētu būt pārsvarā šortkatiem. Visādas progas jāinstalē Program Files folderī un savi folderi jāveido My Documents, Games vai citos speciāli izveidotos folderos, nevis Desktop vai WINDOWS.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...