Jump to content

Priekšpastiprinātāja izvēle


kazarma
 Share

Recommended Posts

Labdien, man ir šāds komplekts S-70 (35АС-213) identisks un atjaunots strādā un skan neslikti, bet gribu sev vēl vienu pāri tumbu, un gribu iztaisīt, lai slēgtos visas 4x tumbas pie viena priekšpastiprinātāja. Jautājums, kuru priekšpastiprinātāju man izvēlēties?

Zinu, ka pašām tumbām ir iebūvētie pastiprinātāji.

 

P.S. vai no s-90 būtu lielāka jēga? Ne tik ļoti interesē skaļa skaņa, bet ļoti interesē tās kvalitāte + vēlos pieturēties pie RRR :D Vai kaut ko līdzīgu no vecās labās estonijas komplekta Hi-Fi 010 vai 101 bija....

 

Vai arī mana izvēle neatbilst prasībām un man ir jāpadomā par ko modernāki? Varbūt ir kādi ieteikumi?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vai tad RRR ražojumi beidzas ar S-90? :)

Link to comment
Share on other sites

kaspich

man ir labas zinjas.

1. Tu esi pilniigi kurls un neko labaaku par S35 neesi dzirdejis un/vai pelniijis;

2. veeloties sasleegt 4 tumbas, Tu apstiprini domu, ka NEKO nerubii no skanjas lietaam..

 

necenties, nepuulies taa. savas neprofesionalitaates griestus jau esi sasniedzis :)

  • Patīk 1
  • Slikti! 9
Link to comment
Share on other sites

Bez tam šitam priekšpastiprinātājam jau ir divas OUT (izejas uz S-70 tumbām).

Link to comment
Share on other sites

kazarma

Nu tieši tāpēc griežos pēc padoma, vai tad neziņa ir stūlbums? Vai negribēt zināt ir stūlbums?

 

Bez tam nekur neteicu, ka sajēdzu vispar kaut ko par skaņu, vienīgais, ko varu pateikt, ka spēlēju klavieres un atšķiru čarkstēšanu no normālas skaņas.

Pie viena drauga klausījos kā skan kaut kāds yamaha pastiprinātājs no flac bija arī resni vadi ar apzeltītiem galiem un kaut kādas yamaha tumbas, jā skanēja labāk nekā man so>?

 

Tāpēc nolēmu apdomāt iespēju arī uzlabot to kas man ir, 4 tumbas vajadzīgas, jo vēlējos vēl 2x ielikt citā istabā(darbistabā), lai nav jānēsā manis norādītais komplekts.

 

Kā arī nāku pēc padoma, ja tev tāds ir padalies, ja nevari pats atļauties neko vairāk par s35 tad neuzspied to citiem, bet nojaušu, ka saproti tāpēc man tavs nopietns padoms ir vērtīgs.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu S-70 pašam ir bez ieejas, ariī izeja uz otru tumbu, tikai neatceros - vai tas pats kanāls vai otrs.

Pieslēgt vēl divas identiskas S-70 ir pavisam viegli, ja ir loģiskā domāšana un vēlešanās palasīt uzrakstus tiem verķiem aizmugurē.

Protmas krievu valodā, kas ir problēma .. :D

Link to comment
Share on other sites

kazarma

Bez tam šitam priekšpastiprinātājam jau ir divas OUT (izejas uz S-70 tumbām).

 

Kā jau minēju man ir attēlā redzamais KOMPLEKTS 2x tumbas un priekšpastiprinātājs, es gribu nopirkt VĒL divas tumbas un loģiski ka ar 2x IZEJĀM 4x tumbām nepietiks un par to šeit ir jautājums.

 

Mafij kā tumba var nebūt ar nosacīto "ieeju" ? Bez tam aizmugurē ir divas ieejas, kas paredzētas kreisajai pusei un labajai....

Link to comment
Share on other sites

kaspich

ok, ja citaa istabaa - izklausaas sakariigaak. vienkārši salikt chupaa 4 gab. - tas jau ir.. po pokemonski.

es neizveeletos RRR produkciju. iz taa iemesla, ka.. redz, skaljrunju attistiiba mainaas [ok, ne tik aatri kaa mobtel, bet manaas], bet RRR izmanto [pat jaunaakos modeljos] pirms 40 gadiem izstraadaatus skaljrunjus un risinaajumus.

pat to EMOS vinji nespeeja saariigi uztaisiit [kaut ideja ir wow]. midi+tw - miskastee. basu skaljrunis - tapaat. amps - vietama risinaajumi kaa jau CCCP.

 

ja ir naudinjsh, iesaku - kaut vai Stabu 52 via 58, sia Servo. servo.lv

paskati Koda komplektus. kaut kaadas griidinieces + reku Tornim normaali ampi uz tirgoshanu. panjem [sarunaa ar Jaani Pivovarenoku pakluasiities] - tici man, skanees daudz labaak.

shiis kastes - notirgo jaunajai apaudzei!

 

ja Tu klavieres speelee, taatad - dzirdei jaabuut.

ne velti jaunaas paaudzes skandas taisa augstas un shauras. cilveekam viskomfortablaak ir tad, ja skanja 'naak' acu/ausu augstumaa. S35 ir zemas, pat seezhot - par zemu. skanja naak no apakshas.

jaunaa tipa skandas ir shauras - tas uzlabo fokusus [sknjas avoti ir preciizaaki, nav izpluudushi], tb, cilveeka vokaals skan kaa no mutes, nevis izpluudis kaa miglaa..

peedejo gadu piistuljiem Fs [pashrezonanse] ir zemaaka, skanja - tiiraaka, bez sknjaacoshas pieskanjas, virziendarbiiba - daudz labaaka. un taa vareetu turpinaat ilgi..

ok, jaunas skanda pa 50 LVL arii nav references liimenis [protams], bet S35 ir baigais oldskools. tajaa laikaa signala avoti bija tik suudiigi, ka.. daudzas lazhas vienkārši nedzirdeeja un nebija aktuaalas..

Link to comment
Share on other sites

nnoname

es gribu nopirkt VĒL divas tumbas un loģiski ka ar 2x IZEJĀM 4x tumbām nepietiks un par to šeit ir jautājums.

 

nekādu loģiku šeit neredzu, kāpēc gan nevarētu pie vienas priekšpastiprinātāja ieejas slēgt paralēli 2 jaudas pastūžus, kas tajās tumbās ? atsevišķam priekšpastūzim būtu jābūt normālai izejas bufera pakāpei, lai bišķi zemāka pretestība to nenosēdinātu

cita lieta, ka neko vairāk pie tādām tumbām, kā šito pašu augstākās klases rrr vai līdzīgu estoniju, jēgas likt nav, jo tumbas būs ierobežojošais faktors

 

vienkārši salikt chupaa 4 gab. - tas jau ir.. po pokemonski.

 

tad jau sanāk, ka Baušķenieks, kas 80-ajos gados rakstīja pastnieku albūmus uz 2 pāriem s90, ir pokemons

un tavs ieteikums par Kodām, piedod, bet ir diagnoze

Link to comment
Share on other sites

Konkrētajā variantā neko labāku par esošo radiotehnikas priekšpastiprinātāju nenopirksi. S70 un RRR priekšpastiprinātajs ir viena laika aparāti un gana labi sader kopā. Man pašam kolekcijā ir RRR UP001 un nav tam verķim ne vainas. Elektriskie parametri daudz labāki par tā laika Estonija spriekspastiprinātāju.

Negribas jau ar kaspich strīdēties, bet arī S90 tumbas jau tālajos krievulaikos cilvēki lika uz paaugstinājumiem un man neviens neistastīs, ka divi mazi basu skaļruņi šaurā tumbā ir labāk, par vienu kartīgu lielu basinieku. Šaurās un garās tumbas ir šā laika modes kliedziens. Par skaļruņu kvalitāti un S70 iebūvēto pastiprinataju gan piekrītu un RRR nu dikti atpaliek no labākajiem pasaules modeļiem, bet visu jau nosaka cena. RRR akustika nekad nav pretendējusi uz pašu augstako klasi. Ja cilvēkam ir S70 un RRR priekšpastiprinātajs un gribas vēl vienas tumbas, tad tas nenozīme, ka viss jāmet miskastē. Var nopirkt otrai istabai labaku akustiku , psatiprinātāju un savienot jau ar esošo. Tad jau redzēs, vai tā skan labāk par RRR :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

kaspich

noname: cilveeks grib katraa istabaa pa paarim. un ir tikai logjiski, ka katram paarim var reguleet skaljumu. cik tas eerti [jo signaala avots viens] - tas paliek autora kompetencee;

par Baukskjenieku - katrs dara kaa grib. ir daudz muuzikju, kas raksta tehniski nekorekti un nebaudami. vinjiem taa patiik. vai patiik klausiitaajiem - arii katra pasha dariishana.

es nezinu, kur/kaa Ingus taas S90 bija izvietojis. cita lieta - ja vinjam buutu iespeejas, es domaaju, taas S90 vinjsh malkaa buutu sacirtis. tajaa laikaa iespeju nebija, tagad - ir.

par koda - paraadi adekvaatu price/ performance. es esmu straadaajis ar dazhaadiem kodas komplektiem [ir shis tas instaleets, pasham maajaas viens komplekts meetaajas]. jaa, subs man ir [elektroniski] upgreidots. jaa, pashaam griidinieceem ir skarba vienkaarshuma piegarsha. bet tik un taa - tik rupju tembra un dinamikas lazhu kaa S90 nav. nu, nav.

Didzi - jaa, protams, var likt, un lika. vienkārši 90% gadiijumu taas S90 buus izvietotas pilniigi skjeersaam [jo ir platas+zemas] - nav vietas, nav iespeeju. un uz kaa tad liks? uz kjebljiem? diez vai..

par kaartiigu basinieku.. nu, panjemam 10'' to pashu kodu, un piesleedzam. domaaju, ne man Tev stastiit par aktiivaas kroseeshanas plusiem, skaljrunjiem ar palielu Xmax, mazaku THD, portu ar normaalu paarejas raksturliikni..

 

 

p.s. jaa, es arii pirms 20 gadeem skolas disenees instaleeju 8gab. S90. un tas bija krutaakais kas bija [un topiiju ar paarbuuveetiem UKU020]. no shiibriizha viedoklja - pokemonisms. ir bijushi gan VIlmas, gan Raidotehnikas, gan Estonia 001 [paarbuuveti DJ vajadziibaam, kas no taa sanaaca, katrs var iedomaaties]. bet - tas bija sen un bija skumji. ja shobriid var dabuut ampus [taadus, par kuriem agraak i 100 U101 vareja atdot] pa paardesmit LVL, tad taadiem U10 vieta ir metaalluzhnjos. nekur citur..

Labots - kaspich
Link to comment
Share on other sites

Tas gan kaspich japiekrīt, ka lielakā daļa klausītāju S90 turēja uz zemes un likt uz virtuves ķeblīša ar ļodzīgam kājām jau nebīja jēga :sarkasms: Tai pat laikā tiko saskāros ar krievulaiku tumbas pamatu, kurs taisīts vairak kā pirms divdesmit gadiem , kad nekāda HI-END vēl nebija, bet cilvēkam čuijs ir bijis. Vajadzēs nobildēt un bildi ielikt. Nu jā, tagad tāds pamats maksās bargu naudu. Laikam jau ražotāji pareizi dara, ka skaļruņus paceļ augstāk no zemes, jo tikai retais klausītājs pareizi tumbas izvieto.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Garām ejot un par paliktņiem runājot...

 

Dāčā, kur es pa vīkendiem mēdzu triekt als un arī paklausīties kaut ko, man priekš vecajām asiniecēm uz ātru roku uzmeistarojās šādi te pastāstieņi. Neko daudz uz vizuālo neiespringu, tik lai nemētājas uz grīdas. Pīkstulis, ja pareiz atceros tika domāts ap metru virs zemes, moš kādu centimetru augstāk. Reku ir bilde ar, kamēr bija man te pilsētā tapšanas procesā.

post-67478-0-91204800-1306340950_thumb.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

es pat teiktu - ka zolīdi - rīl master pīs. Manas asinieces pagaidām bez darba mētājas, būs ar kaut kad jāpieķeras pie jamajām :D

 

tiem taviem var kaut kādus šādus rullīšus pieskrūvēt - būs kā dārgajām grīdiniecēm pa 20 kusāriem!

 

ball-roller-bearing-co2.jpg

 

lai dzerot alu - var pārvietot tuvāk tusiņam.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Kāds nu vēl māsterpīss, aplīmēju ar līmplēvi uz ātru roku, lai pa ziemu skaidenes dāčā nesapūst un cauri līmplēvei pieskrūvēju horizontālās daļas vertikālajai tā, ka samorezi daiļi redzami aplī no augšas/apakšas skatoties. :mrgreen: Bet nu tas po, jo kad tumbačka virsū, neko tāpatās neredz. Un patiesībā pasmagi sanāca, jo vecajam skapim skaidene nebija neko plāna... :sarkasms:

 

Ko nu tur ruļļus skrūvēs vēl, ka tik to pacelšanas funkciju pilda, nav jau man tā mājele nekādi 50m2, ka nu nedzird, kas otrā galā skan.

 

BTW, būtu mājā kādi vintage (zemie un platie) Techniķi, ta jau taisītu nopietnākus un vizuāli baudāmākus tos postamentus.

Labots - kabinets
Link to comment
Share on other sites

Gestapo

man ir labas zinjas.

1. Tu esi pilniigi kurls un neko labaaku par S35 neesi dzirdejis un/vai pelniijis;

2. veeloties sasleegt 4 tumbas, Tu apstiprini domu, ka NEKO nerubii no skanjas lietaam..

 

necenties, nepuulies taa. savas neprofesionalitaates griestus jau esi sasniedzis :)

Tu drusku pa daudz muti nepalaid priekš relatīva jaunbiedra? Nav pirmais topiks...

Link to comment
Share on other sites

Te vēl viens variants paliktnim S-90 , augstums 38 cm, bet varēja būt tomēr augstāk par kādiem 10 cm.

post-69316-0-12136900-1306344368_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

..iz taa iemesla, ka.. redz, skaljrunju attistiiba mainaas [ok, ne tik aatri kaa mobtel, bet manaas]...

 

Nu nu, nekautrējies, pastāsti, kas un kā!

Link to comment
Share on other sites

kazarma

Liels paldies, laba viela pardomam, bet vel neviens nav neko ieteicis, kas man ir nepieciesams, ar biedru Torni sakontakteshos. Un servo.lv ari uzmetisu aci, ja kadam ir vel, kas iesakam ludzu, bushi tikai pateicigs.

Link to comment
Share on other sites

Mani 0.02Ls:

1) Lielākai daļai preampu ir divi pāri izeju, tikai tad visas 4 S70 skanēs vienādi, ja būs ieslēgtas.

2) Kaspich tūdaļ mani nolamās, un jamam būs taisnība, bet izmisuma gadījumā taisām katram kanālam Y spliteri un dzīvojam laimīgi. Ir viens bet - pie S70 iedzimtās kvalitātes šāds slēgums ne pārāk ietekmēs skaņas kvalitāti, bet, tā kā skandas aktīvās, varu iedomāties, kāds būs fons, ja šo pieliks galā 10m garam Maximas kvalitātes ne jau simetriskajam vadam, kas pie tam pie Y splitera pieslēgts. Kad man īsu laiku pirms gadiem 20 bija S70, ar fonu mocījos ilgi, tie DIN 5 štekeri besīja un dabesīja - ienācās toreiz Peerless un S70 žigli tika nopārdotas.

3) Preampi Latvijā un pat eBajā ir samērā reta un, diemžēl, tāpēc arī dārga manta. Man ir HK825 un UHER Royal PMA400 (nu OK, metājas zem gultas arī SONY TA-E2000ESD), katrs no tiem Vācijā ņemts pa 100+ EUR, pie kam ar UHER sanāca pilnīga haļava, jo šis ir _jauns_ ("new old stock", tas ir, nelietots, kaut 20 g vecs). Var jau meklēt RRR/Estonia, bet arī tas nav viegli.

4) Protams, labāks risinājums 2 istabām ir integrētais amps ar 2 pāri skandu izejām, man tādi daži ir, BET! © - S70, darbinātas ar ārējo ampu bez iebūvētās EMAS skan kudī sūnaināk, kā ar iebūvēto pakāpi, kas vismaz basiem to EMAS izmanto; Diezi vai autors vēlēsies investēt 2 pāros skandu. Es, protam, ieteiktu paņemt jaunas skandas un kādu pastiprinātāju, vecās 70 lietot kā B pāri līdz ienākas finanses tās nomainīt.

 

vēsta te atrodamā shēma, UP001 ir divas izejas, katra izveidota kā DIN5 (female ) ligzda, katrā pieejami abi kanāli, tātad 2 pāri S70 slēdzas īzī, viens pāris ar stereo 5DIN vadu pie vienas, otrs pie otras UP izejas, savā starpā skandas saslēdzas "tipa virknē" izmantojot tam paredzēto kanālus invertējošo otro ligzdu pašās skanās.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

tieši tā - pliki preampi ir reta parādība lietoto audio verķu tirgū, jo parasti nāk pārī ar jaudinieku. es biju jebajā noskatījis musical fidelity preampu, bet pārsolīja citi...

pagrābu savu laik Cambridge audio pa latiem 50.http://content20-foto.inbox.lv/albums125300467/osscar/ca-c500/DSC04802.jpg Nav nekāds hi-end, bet man patīk labāk par RRR. Protams - RRR plusi ir diskrētie poči (kuri protams nav labākajā izpildījumā) un smukais ALU korpuss. Ja godīgi RRR esmu nobāzis dziļi skapi, jo tomēr sit viņam cauri CCCP sborkas kvalitāte, negribu vairs ar viņu krāmēties. Kā liekas priekš s70 - kā reiz bija RRR preamps radīts....pēc tam sāka kaut kādu jaudinieku atsevišķi bez tumbām piedāvāt - bet laikam nepaspēja - nogrima RRR.

Nu nez 2 milzu tumbu pārus mājās turēt ...var jau ja nedzīvo 50m2.

Link to comment
Share on other sites

nu gan, preampu netrūkst, pavaktējiet regulāri. Līdz kādi 100 lati var labu novaktēt. Tiesa, varbūt tas jau skaitās dikti dārgi, nezinu, bet piedāvājums ir, varbūt nav dikti plašs, bet ir regulārs. Tie paši Cambridge C500 uk ebajā kādi divi bijuši pēdējo pāris nedēļu laikā.

 

Praktiskāk varbūt gan tiešām būs integrētais ar preamp izejām.

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

RRR priekšpastiprinātājam tiešām cauri jūtās RRR montāžas kvalitate, bet nu tīri tehniski parametri ir ļoti augsti. Kropļojumus pat bija pagrūti nomērīt un trokšu līmemis arī ap -100db grozījās, tā kā kur piesieties nebija. Estonija no Radiotehnikas tomer atpaliek.

Link to comment
Share on other sites

lasu sho teemu un arii nesaprotu, kaa jau Tornis mineeja..prieksh kam ir domaatas Y paarejas ....

Link to comment
Share on other sites

Tie paši Cambridge C500 uk ebajā kādi divi bijuši pēdējo pāris nedēļu laikā.

 

Atslēgas vārds te ir "UK ebajā" . Visi latvieši jau uz UK un Īriju vēl nav izbraukuši. Vai ir kāds serviss, kas analogi LBSS ved mantas no UK arī? Ja ir, būšu palaidis garām. Man visi radi, kas ir ārzemēs, atrodas Ķīnā. UK patiešām neviena nav...

Link to comment
Share on other sites

kaspich

Nu nu, nekautrējies, pastāsti, kas un kā!

 

nu, taa/pa fikso nesanaaks.jo taa ir nopietna zinaatne. ja interesee, varu ieteikt saakt [netaa ir lejuplaadejama] Aldoshinas [RU nopietnaakaa akustikas speciaaliste, Pasaules Psihoakustikju asociaacijas vieniigaa daliibniece no Austrumu bloka] graamatu 'Elektrodinamicheskije izluchatelji'. skjiet, taa to sauca. graamata veca, bet ieskatam derees.

nu, piemeeram, pat drankja izvadinji tiek modeleti 117 veidos, lai nerezoneetu, lai netruuktu, lai butu maza paarejas R, u.t.t.

kerns [sprauga, kuraa spole dziivo] tiek modeleets datoros, eksperimenteets ar formu, materialiem.

difuzors - materiaali, forma, u.t.t. par katru detalju biezas graamatas var atrast [magneetisma lietas, difuzora materiaali, u.t.t].

 

iiss saliidzinaajums/piemeers:

RRR izmanto vadu [labaakajaa gadiijumaa PEV2, sliktaakajaa kaadu PEL], kas iztur teoretiskos 120/160oC. aarzemees - spole uzkarst liidz 300..350oC;

RRR izmanto parastu vara vadu, labos skaljrunjos: kvadraatveida vai 6stuurainu alumiinija u.c. sakauseejumu vadus

RRR tin spoli uz tehniskaa kartona, kapitaalismaa - izmanto materiaalus, kas novada siltumu un dzesee spoli

RRR izmanto parasto PVA6 [ja nekljudos] liimi, kapitaalismaa - vesela zinaatne.

kopaa ar jaudiigakiem magneetiem, vajadziigajiem dzelzhiem, u.c. - 30W vietaa 100W, jutiiba augstaaka, u.t.t.

 

ja runaaja par vidiem, augshaam, es esmu Tang Band China town zavoda fans :)

http://www.tb-speaker.com/

 

... nu taa ir cita pasaule..

 

veel 1 piemeers. basu skaljrunji. liidziigaa cenu grupaa.

vienam pie 40..50Hz pie X [difuzora gaajiena] 5mm THD=2%, otram 10%. luuk, visa atskjiriiba. viens skan atsperiigi, labi kontroleeti, preciizi, otrs - nekaa neskan. sajuta, ka buutu kaa caur svammi. un pie lielaaka skaljuma saak koks paradiities..

 

lasu sho teemu un arii nesaprotu, kaa jau Tornis mineeja..prieksh kam ir domaatas Y paarejas ....

 

man ir aizdomas, ka fons buus taads, ka klausiities nebuus iespeejams.. piedevaam - volume reguleet nevarees. cita lieta, ka varetu sarunaat ar kaadu [osscar, piemeeram naak praataa] - lai uztaisa pasiivo volume regulatoru. 2 dubultie pochi, ja baigi vajag: ar balance. ok, gribaas baigi pa smuko: iekshaa 2gab. OPampi kaa buferi.

tad var likt tiem OPampiem K=+20db [ar max out level pie 7.5V], un vadu galos [pie tumbaam] Lpad ar -20db. tad vismaz fons buus par tiem 15..20db zemaaks..

Labots - kaspich
Link to comment
Share on other sites

graamatu 'Elektrodinamicheskije izluchatelji'. skjiet, taa to sauca.

 

graamata tumshi bruunos vaakos, krievu saitos var atrast ieskaneetu djvu formaataa, atsaucaas uz noraadeem eldin_gr

 

a par to ka skaljumu nevarees reguleet-- nav jau iisti skaidrs kam vajadziigs lai abaas istabaas skan viens un tas pats... nee, es saprotu ja ir kautkaada alja tur komutaacija vai katrai kastei nogriezh leveli cik vajag utt ....

 

PS- http://books64.ru/apparatura/31427-yelektrodinamicheskie-gromkogovoriteli.html

PSS- par foniem,man gadus 7 apakalj bija kenwood paleets resiiveris kas savienots ar kompja iebuuveeto skanjas karti. starpaa 10 metru vads no latgaliites , nepaarspiileejot. fons nebija saklausaams.......var jau buut ka ar s70 ir savaadaak....

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Atslēgas vārds te ir "UK ebajā" . Visi latvieši jau uz UK un Īriju vēl nav izbraukuši. Vai ir kāds serviss, kas analogi LBSS ved mantas no UK arī? Ja ir, būšu palaidis garām. Man visi radi, kas ir ārzemēs, atrodas Ķīnā. UK patiešām neviena nav...

 

Ar ko tad Vacija atšķiras no UK?

 

Kurjerkompānijas un operatoru ir pietiekami, nekādas muitas vai citas formalitātes nav. Savāc no sūtītāja, pieved mājās. Tiesa, ne visi grib sūtīt uz ārzemēm, bet tas vairāk dēļ pircējiem. Ja pats pārdevējs negrib krāmēties, tad, iepriekš vienojoties, izvēlēties, pasūtīt un apmaksāt sūtīšanu var arī pircējs.

 

piemēram

http://www.interlinkdirect.co.uk/index

http://www.interparcel.com/

http://www.p4d.co.uk/

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

Labi, pāfrāzēsim. Vai tu esi nopircis kaut ko no UK eBay, kur pārdevējs kategoriski paziņo, ka uz LV nesūtīs, vai , sliktāk, vēlas "pick up only, paid in cash" un atdabūjis uz LV. Ja jā, tad uzraksti lūdzu sīku instrukciju, kā to vislabāk izdarīt, būšu pateicīgs.

Link to comment
Share on other sites

nnoname

nu, taa/pa fikso nesanaaks.jo taa ir nopietna zinaatne. ...snip

...iiss saliidzinaajums/piemeers: blablabla

 

nez kapēc man liekas, ka kaudzi ar stingri krutākām inovācijām var atrast 70-gadu kapitālistu skaļruņos

bet tang-bang gan jaudīgi, sevišķi man patīk plašā difuzoru izmēru un skalu raksturlīknēs izvēle, piemēram šim pretestība/vs frekvence

tas viss patiešām iespaido un liecina par augstu kvalitāti un teicamu p/p

Link to comment
Share on other sites

kaspich

nez kaapeec man liekaas, ka nnoname sajeega ie NULLE. jo, visas vinja iebildes ir bez jebkaadas tehniskas sajeegas. piemeam, shii liikne - kas Tev tur nepatiik? kas vainas? :D

Link to comment
Share on other sites

nu, tādu, kas vēlas pick up only, ir krietnā mazākumā - un tie zaudē vismaz trešdaļu no iespējamās cenas, ja tas ir aukcions.

Nē, pats nevienu lūdzies neesmu, tik unikālas mantas man nav bijušas vajadzīgas, varu pagaidīt citu reizi. Reizēm viņiem vienkārši negribas krāmēties. Jāmeklē iepakojums, kaut kur jāiet, utt.

Ar saprātigiem tirgotājiem nevajadzētu būt sarežģījumiem, sūtījums ir internetā izsekojams, piesolies piemaksāt dažus latus vairāk par papildu apdrošināšanu. Uz ārzemēm lielākoties izvairās sūtīt tie, kam iepriekš ir bijusi nelāga pieredze. Tāpat arī kurjeru cenas ir diezgan atšķirīgas, pārdevējs varbūt paskatījies parcelforce lapu, tur cenas kosmosā un pircējs, protams, negrib to maksāt. Ar lētākiem atkal ir tā, ka viņi nevar garantēt konkrētu laiku, kad atbrauks savākt, sēdi un gaidi no 9-17.

 

Pats esmu UK, tā ka sīkas instrukcijas nebūs. Varu vienīgi kā izlīdzēt ar pārsūtīšanu, ja ir kas noskatīts.

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

nu noname vienkārši nav tureejis rokaa nevienu kjiinieshu tangband, taapeec arii nezin, ka uz vinju baazes tiek razhoti arii augstaaka plauktinja driveri ar citu uzliimi un citu cenu :D

Link to comment
Share on other sites

kaspich

nu ok, taa buutu pusbeeda. mani gan interesee vairaak, kas taads tajaa Z liiknee.. nav nokompensets Z kaapums basa skaljrunim? un? ja sleegtu pie lampu ampa ar D=5, tad saprastu, bet pie muusdienu ampa..

un par taam inovaacijaam gaidu kaadu reportu. lai izgliito cilvekus. es iiso ievadu ar prastajaam lietaam ieposteeju..

Labots - kaspich
Link to comment
Share on other sites

nu tai pashaa aldoshinas graamataa jau ir paaris inovaacijas par altec lansingiem un to laiku audaxiem uzskaitiitas.

a visadi citaadi, riit shii teema taapat buus sleegta, savaadaak atkal paarveertiisies par teerzeetavu :)

 

a par to skaljruni --- nu ---vai ir kads cits 6'' bez taas Z liiknes, kursh speelee liidz 7K ? tak jaasaprot arii objektiivi, izejot no noraadiitajiem parametriem, cik taalu katrs konkreetais driveris var speeleet. tad nebuus arii jaagudro, kaapeec liikne ne taada, kaapeec neskan kaa naakas utt ... un tasjau neattiecas tikai uz TB bet uz jebkuru citu brendu arii

Link to comment
Share on other sites

kaspich

nu, tieshi taa! taapeec es arii nesaprotu, par ko vispaar cilveeks protestee.. bet, izskataas, ka rasklads nebuus..

Link to comment
Share on other sites

nu, taa/pa fikso nesanaaks.jo taa ir nopietna zinaatne...

 

Nu labi, jūtu, ka zini, ko runā, bet... Inovācijas? Nu tur jau nav skaļrunis (vecais labais dinamiķis) no jauna izgudrots. ;D

Link to comment
Share on other sites

kaspich

principaa, jaa. 1902. gadaa [ar kaartu] radaas pirmais automobilis. nekas jau nav mainiijies. 4 ritenji, sture. arii zhigulis ir auto.

ja Tevi interesee inovaacijas, skaties skaljrunju razhtaaju webus. info ir pieejams. vinji nesleepj dalju no taam [dalju, protams, sleepj].

 

ja interesee kas principiaali savaadaaks:

ortodnamika, izodinamika

plazma

pjezo

mbl izstarotaaji

ribboni

statiskie

Labots - kaspich
Link to comment
Share on other sites

Nu labi, jūtu, ka zini, ko runā, bet... Inovācijas? Nu tur jau nav skaļrunis (vecais labais dinamiķis) no jauna izgudrots. ;D

 

Elementaars piemeers.

Veco laiku ferriita magneeta tehnologjijas, 21'' PRO suba draiveris sver 45kg, jauns 21'' magneets buuveets uz neodiima baazes, sver 10-14kg, pie vienaadas jaudas, un vienaadaam juutiibaam. Starpiiba nenormaala, un primaari atsaucas uz koncerta tuuru mobilitaati/ kraaveeju muguraam utml lietaam...

vai piemeeram krievu laiku KINAPI un citaadi briinumi ar THD >1% un muusdienu analogi, ar THD ap 0,1-0,2%, labaakajiem exemplaariem pat veel zemaak ....

 

tieshi tas pats kas ar telefoniem, pirmais klucis nokija 1510 ...un tagad....bet zvaniishanas funkcija jau nemainaas, saspied pogas un liec pie auss ....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...