Jump to content

Pirmās paaudzes WD TV HD Media Player problēma


Livingston
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Pēdējā laikā WDTV aparāta barošanas bloks pasācis sīkt - it kā ne pārāk skaļi, bet klusā telpā tomēr pamanāmi. Sīkšanas dēļ aparātu atvienoju no strāvas, bet ar ieslēgšanu ir problēmas - aparāts ieslēdzas uz pussekundi, ārējais disks iegriežas un aparāts uzreiz izslēdzas un tā visu laiku. Kad atvienoju disku, tad aparāts iebūtojas, kad pielieku disku atpakaļ, tad parasti aparāts restartējas un pēc tam var lietot - skatīties filmas utt. Ja neatvienoju no elektrības, tad nekādu problēmu nav, ja neskaitu sīkšanu.

 

Vai varētu būt pareizs mans minējums, ka barošanas blokā nosprādzis vai taisās sprāgt kāds kondensators? Ja kāds ir taisījis vaļā to barokli - vieglāk un lētāk ir saremontēt vai meklēt citu?

Varbūt kādam ir lieks?

Link to comment
Share on other sites

guguce

Barošanas blokā nostrādā aizsardzība - pārāk liels patēriņš.

Nezinu vai tas ir kondensatoru, vai kā cita dēļ.

Pārbaudi barošanas bloku atsevišķi pieliekot maksimālās slodzes.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
kaspich

varbuut, ka vairs nav aktuaali, bet.

1. kondensatorus skatiit/mainiit iesaka katrs, kuram nav ne mazaakaas sajeegas

2. shajaa gadiijumaa - ja pats taisies ko bakstiities, skaties spoliishu, transformatorinju serdes. vai nav atliimeejushaas, vai kur neskaraas. bet, pat, ja buus tikai atliimeejushaas, taapat labaak nest kaadam meistaram, ar izkustinaatu serdi iekshaa nesleegt!

3. ja neko nemani, tad nes vien pie kaada kvalificeeta meistara. iespejams, ka elementu parametru aizbraukshanas deelj darba frekvence nosljukusi dzirdamajaa diapazonaa. iespejami veel citi varianti..

Link to comment
Share on other sites

Livingston

Ir aktuāli. Pats netaisos bakstīties, nav ne vajadzīgo iemaņu, ne instrumentu. Pie meistara atmaksājas nest? Vai kvalitatīvs barošanas bloks šādai iekārtai nemaksā mazāk kā kvalificēta meistara atrašana un viņa darbs?

Link to comment
Share on other sites

WD ir standarta štekeris un arī barošana ka tik nebija 5V x kautkas A; Domāju, ka jebkurš atbilstošs baroklis der, ka tik jauda atbilst un polaritāte štekerī.

 

Aizvilkos līdz blakus istabai - 12V 1.5A; Tas gan ir WD TV LIVE; pirmai paaudzei moš ir mazliet mazāk. ŠIs noteikti derēs.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...