Jump to content

Nokia N8/C7 displeja brāķis?


doms
 Share

Recommended Posts

Tā kā esmu "uzlicis aci" uz kādu no Symbian^3 tālruņiem,bet no pirkšanas attur internetā parādījusies ziņa par displeja problēmu ar pelēkās krāsas attēlojumu.Avots http://www.mobile-re...lki-110.shtml#2 .Gribēju uzzināt,vai kāds no šo telefonu lietotājiem ir novērojis violeto toni un varbūt servisa centrs to atzīst par problēmu un veic nomaiņu?Par E.Murtazinu ir visai pretrunīga informācija,tādēļ gribētu zināt lietotāju novērojumus.Ilustrācija no Youtube

. Labots - doms
Link to comment
Share on other sites

Touareg

Jā, es jau ar šo rakstu lasīju kādu mēnesi atpakaļ un pilnīgi piekrītu Eldaram, jau sākotnēji, kad visi kaifoja par tiem 12MP, ko piedāvā N8 ar Damianu Dainingu priekšgalā, Eldars uzreiz kā dabūja N8 notestēja to kameru un kā izrādās, tad autofokuss, tam N8 nestrādā, ja objekts atrodas tuvāk par 30-40cm, nu nav asuma, kamera nespēj nofokusēties, nav tas ''zaļais rāmītis'' ir sarkans, kad fokusē no 20-30cm, es arī oats esmu padarbojies minūtes 20 ar N8 kameru un jā, tas apstiprinājās. Un, protams, visi tie N8/C7 pie slodzes ar laiku pārkarst un slēdzas ārā, un taču daudz video/attēlu ir netā, ka jā ir viņam tam N8 lillaa ekraans, ne visiem, bet ir.

 

Vēl man ir attāls draugs, kas nodarbojas ar telefonu remontēšanu un arī viņš saka, ka jau esot bijuši 2 Nokia C7, kas paši slēdzas ārā, par brīnumu N8 vēl nav ticis viņa nagos.

 

P.S. Tā jau tas N8 labs, FM raidītājs reāli iespārda, konkurentiem tāda nav, Gorilla glass ekrāns ar labs.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Gorilla glass jau ir arī daudziem citiem.

 

Es jau autora vietā no simbas tačskrīniem muktu kā no traka suņa. Gan jāatzīst, ka 600MHz Androīdi arī nav nekāda dieva dāvana. Šodien pat dabūju HTC Gratia pilnīgi svaigu no veikala, bet nu nav tā mazā jauda pārliecinoša. Kundzes 1.paaudzes iPod Touch daudz gludāk strādā. Tikai nedomā, ka reklamēju āboli.

Link to comment
Share on other sites

Touareg
(labots)

Es jau neteicu, ka Gorilla glass ekrāns nav konkurentiem, es teicu, ka FM raidītājs nav Android telefoniem.

 

Nu nezinu, teikšu atklāti, es esmu Nokia fans, bet nu, ar katru dienu tāds palieku arvien mazāk un mazāk, Symbian tiešām ir BREMZE un vēl nav ''open source,'' vienīgi man ļoti, ļoti patīk tā bezmaksas mūža navigācija un kartes patiešām ir ļoti labas, detalizētas, bet nu es arī labi saprotu, ka telefonu lietot kā navigācijas ierīci nav prāta darbs, jo tomēr ekrāns ir mazāks un GPS uztverošais čips nav tik jūtīgs/jaudīgs kā auto GPS un vēl arī es, piemēram, braucu mašīnā iet navigācija, man tagad pēkšņi zvana, es paceļu un visi, kas atrodas auto dzird, ko es runāju, nu varbūt var izmantot bluetooth austiņu, bet tas arii nav eerti un, ja es gribu kādam zvanīt tad atkal man tā navigācija tur fonā iet, es meklēju kā un kam zvanīt pa to laiku jau mani apturējis zaļā formā tērpts vīriņš vai arī nedod Dieva esmu jau grāvī.

 

Labi, tas bija neliels off-topic, bet nu ir jāsecina, ka nav dūmu bez uguns, ja tiešām tik daudz info par tiem violetajiem ekrāniem, pārkaršanām, kameras autofokusa brīnumiem, tad labāk, bēgt no šiem konkrētajiem modeļiem.

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Hashss
(labots)

Iegādājos N8 kādu mēnesi atpakaļ - itkā viss kārtībā. Neiedziļinājos pārāk, ko Jūs cepjaties par autofokusu, un uzreiz vienkārši neiebraucu, jo ar fotografēšanu maz sakara, taču par kameru nevaru sūdzēties. Varu kādu testa bildi uztaisīt, kādam personīgi, ja tiešām liela interese. Atceros, ka pats meklēju visādus samplus&shit. Par Symbian piekrītu. Ja šādi turpinās, tad 80%, ka šis ir mans pēdējais Symbian telefons [ne Nokia, neesmu dzīvojies ar windows mobile(?) 7, varbūt iepatīkas, kas zin']. Solīja lielo updeitu no 1.2 uz 2.0 jau padsmitajos aprīļa datumos, bet nu jau ir maijs. Tas nu nepriecē nepavisam, kad iedod izlasīt, kas tad gaidāms, bet pēc tam vēl vazā aiz deguna. Nav ne pārkarsis, ne izslēdzies mans eksemplārs. Ok, siltāks paliek, ja pusotru stundu skatos filmu, bet gribētos domāt, ka tā notiek ar visām ierīcēm.

 

Jā, Gorilla glass ideāls - paņem ar dajebkādu lupatu noberž 'speķi', un neviena švīka :D

FM transmitters arī pa pirmo. Mašīnā neaizstājams draugs. :)

Labots - Hashss
Link to comment
Share on other sites

Touareg
(labots)

Nu es arī piekrītu, ja N8 nebūtu tās problēmas/baumas par ekrāniem, pārkaršanām un kameras autofokusu vēl ari, ja tas akumulators būtu normāli izņemams(ja uzpūtīsies akumulators, tad viss kirdik viss telefons, jo tas akumulators saspiedīs ''māteni'' vai ko citu un būs arī grūti izbakstīt viņu ārā), tad N8 ar visu Symbian un 680MHz ir zvērs par savu cenu un alumīnija korpusu, kā arī ar savu akumulatora ilgdarbību salīdzinot ar citiem smārtiem.

 

P.S. Hash, Tu tiešām, kad tev laiks varētu man privāti vai šajā topikā ielikt bildi, kur tu nofotografē ziedu, rokas pulksteņa ciparnīcu apmēram no 15-20cm attāluma.

 

P.P.S. Te būs pirms pusotra gada uzņemta macro bilde ar Nokia N95 8GB no aptuveni 5-10cm attāluma(beat this Nokia N8)...

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Man,līdzīgi kā Touareg,pie sirds iet Nokia navigācija,ko izmantoju bieži un tādēļ vien nevaru vēl no tā atteikties un ņemt kādu Android verķi un optimālais variants viss vienā-kamera,navi,telefons un savu auto navigatoru jau pasen pārdevu un rullēju ar savu E52,bet nu ekrāns gan būtu vēlams lielāks un tādēļ mērķēju uz kādu symbian touchscreen,bet pirkt telefonu ar kādu iespējamo defektu galīgi negribas.

Rakstā minēts,ka šis violetais tonis ir N8,kas ražoti pēc 2010 decembra un "pirmajai" partijai tas nav novērots-tātad kāda problēma pastāv.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nūūū... Nokijas apdeits kavējas 1 mēnesi :sarkasms: Manai Nokijai apdeots kavējās gandrīz 10 mēnešus no solītā. Turklāt apdeits neizlaboja FM radio RDS gļuku un dažus citus ne tik jūtamus gļukus.

Link to comment
Share on other sites

Hashss

Nūūū... Nokijas apdeits kavējas 1 mēnesi :sarkasms:

 

Es pirms mēneša pats tik nopirku, kavējas ilgāk. Tik ļoti necepjos par vēl senākiem datumiem, taču, liekas, ka 2010 gada decembris bija pirms tam termiņš.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Lietoju C7 un nav nekāds brāķis.

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

Touareg

Bet nu vispār runājot par Nokia stratēģiju, es viņus nesaprotu, kāpec arī jaunajos, dārgajos Symbian^3 telefonos, tādos kā C6-01/C7/E7 ir 8MP kamera bez autofokusa, ja pat 6 gadus vecam SE K750i 2MP bija jau ar AF, baumu līmenī cilvēki mēļo, ka Nokia grib lobēt WM7 platformas Nokia plānotos telefonus, tiem visiem it kā būšot ar AF aprīkotas kameras.

 

Runājot par autora aizsākto tēmu, dažādos forumos ir atrodamas liecības pat no Nokia servisiem, kur patiešām tiek mainīti violetie ekrāni un defektīvie N8/C7, kas uzkarstot izslēdzas.

Link to comment
Share on other sites

Man C7 nekas neslēdzas, bet strādājot bieži vien telefons sastingst un neko nevar izdarīt. Atliek ņemt ārā akulamotoru un tad viss atkal labi. Kāds nezin, kā labot šo?

Link to comment
Share on other sites

Gorilla Glass ir jau pats aizsargstikls.

Man ir jautājums dažiem brēcējiem: kāda parastam gala lietotājam jēga no "Open Source"?

 

Man personīgi Simbians nebremzē - nav ko telefonu aizbāzt līdz lūpai

Link to comment
Share on other sites

kellerman

Nūūū... Nokijas apdeits kavējas 1 mēnesi :sarkasms: Manai Nokijai apdeots kavējās gandrīz 10 mēnešus no solītā. Turklāt apdeits neizlaboja FM radio RDS gļuku un dažus citus ne tik jūtamus gļukus.

 

Manai N79 apdeits kavējas jau kādus 2 gadus :D . Nu varēja taču ko uzlabot, lai gan itkā lielu gļuku nekādu nav, bet atstāj novārtā vecākus 9.3FP2 Symbianus, kauns, Nokia....

Sačakarējās viņi ar to pāriešanu uz Windows, gandrīz apsvēru domu, nepirkt Nokia tālruni turpmāk, ja Symbianu atstās novārtā.

Bet vispār man nevajag krutu viedtālruni, ja ir laptops kādu filmu ieblenzt, internetu parbrowsēt, taču tas pats N79 spēj gana daudz tīri salīdzinoši.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...