Jump to content

SONY internet TV un SONY internet TV Blu-ray Player


estiks
 Share

Recommended Posts

Sveiks,

 

Varbūt kādam ir bijis darīšana ar šo mantiņu - http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&categoryId=8198552921644751998#/Feature_DualView . Cik es noprotu pieejams viņš Latvijā nav. Varbūt kāds zina pateikt, vai šī rotaļlieta darbosies Latvija, ja es viņu iegādātos teiksim ebay. Baigās aizdomas, ka ārpus štatiem neļaus.

 

Paldies,

 

Kaspars

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, pilnīgi bezjēdzīga mantiņa. Visi tie servisi (Netflix, utt.) nestrādā Eiropā, vismaz Latvijā 100% nestrādā, jo kontenta sniedzējs pārbauda no kādām IP adresēm slēdzās klāt klienti. Vienīgais veids kā šito risināt ir izmantojot kaut kādus VPN serverus, piemēram, StrongVPN (http://www.strongvpn.com/) un tad vēl ir ļoti liels jautājums vai tas vispār strādās. Es katrā gadījumā par šito nemaksātu ne centa.

Labots - abece
Link to comment
Share on other sites

Jeņķos pirkt televizoru vispār nav prāta darbs, viņiem ir pavisam cita standarta digitālā TV nevis DVB-T

Plus BD pleijeris spēlēs tikai A zonas diskus (ja to nenočipos), kā arī tikai 1. zonas vai visu zonu DVD

Un kā jau minēja - Netflix utml servisi nav pieejami par Eiropā, kur nu vēl Latvijā...

Link to comment
Share on other sites

kam strādā , kam nestrādā.

bet nu nebūs jau tā ka goglis ar sony apdalīs eiropu. pacieties būs. ir jau piejami arī citu marku tv ar netu uz šodienu.

bet jebkurš normāls media pleijeris ļoti labi dara to pašu, un vēl vairāk. sony vai kads cits lielais kantoris, jau neapdalīs sevi, un nesaliks pat visas WD fīčas, nemaz nerunājot par ko līdzīgu popkornam.

vēl to pašu var darīt ar xbox, ps un jebkuru kompi. labi ja tv ir DLNA atbalstošs

Link to comment
Share on other sites

Kas tie par f.... argumentiem "gan jau neapdalis" (atvainojos, ja esmu rupjs)? Man nopirkt to struntu un tad gadu, divus, tris optmistiskakaja varianta gadit kamer Sony, Netflix, utt vienosies ar visam kinostudijam par lielaa piraga dalisanu? Netflix jau ASV ir gadiem un Eiropa vina nav un tuvakaja laikaa nebus vienkarsa iemesla del - kaut kur taa naudina kinostudijam ir ari japelna (Bluray), nevis jalauj aboregeniem Avataru par kapeikam skatities. Plus kamer vel vienosies kas, cik un kaa to incomu sadalis. Nevajadzetu lolot iluzjas, ka te, Latvijaa, to Netflixu taa ari visi lietos, seviski pienemot, ka lielakajai dalai te nav naudas pat maizei vai komunalajiem maksajumiem. Papildus vajag atcereties, ka visai sai steamosanai vajag infrastrukturu pasa Eiropaa - pamatigus dzelzus, kas papildus decentralizeti, jo ja visa Eiropa saks strimot no ASV, tad neviena truba to neiztures. Taa kaa sie servisi nestradaa pat UK, tad AIZMIRSTAM visas sis nolaizitas, smuki iepakotas kastites! Savukart visus bezmakas kontenta provaiderus, kas neparkapj autortiesibas, ari varam aizmirst, jo skatities tur nav ko (in my humble opinion)! Tie, kas lolo vel kautkadas izluzijas, ka varbut tomer stradaa, iesaku izlasit BoxeeBox review (http://exler.ru/expromt/26-04-2011.htm), kur skaidri gaisi rakstits, ka Pandora, Netflix, Vudu nestradaa (tiesa gan, no Krievijas, bet, pasi saprotat, mes Latvija skaitamies vel lielaks "caurums"). Ko darit? Ja kvalitate nav pats svarigakais un negribas ari neko vilkt un tomer skatities, tad atliek tik meklet TV, playeri vai citu devaisu ar pilnvertigu browseri un Flash atbalstu. Postpadomija ir pilna ar resursiem (protams, piratiskiem), kur ar browsera palidzibu var skatities movijus vai jaunakos serialus. Reals reazultats, nevis "paciesaties, pagaidiet... gan jau kadreiz bus... bet uberkruto kastiti gan tagad noperciet..."

Labots - abece
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

runa neiet par netflix vai citiem nepieejamiem servisiem. runa iet par fizisku lietu - i neta tv. šai gadījumā sony (google tv), un kā jau teicu ir citi arī. parakājies pa netu , varbūt uzzināsi, ko vairāk. arī par to - būs vai nebūs eiropā. nevajag visu noruducēt uz netflix. netā ir arī daudz citu servisu. gan maksas , gan bezmaksas . un daži sakarīgi pat piejami latvijā, lai cik dīvaini tas neliktos. starp citu, arī hd kvalitātē.

p.s. un par fiziskām lietām - painteresējies vai piemeram samsung smart pieejams lv. vari mēģināt salīdzinat , ko sonY piedāvā vairāk.

Labots - jarajara
Link to comment
Share on other sites

Lieta tada, ka man ir Samsung ar visu Smart TV spiteful.gif un es loti labi zinu kas ir uz vina un kas nav. Ka jau teicu, piedavatais kontents ir pinigakais bul*shits, sakot ar Vimeo. Pats smiekligakais ir tas, ka samsungam ir tikai 3(!!!) aplikacija, kas atbilst video kontentam, un tas ir Vimeo, DailyMotion un YouTube Videos (aleluja, nu paldies par to!!!). Ta kaa, ludzu, studijaa - kuri ir tie kanali un kads ir vinu saturs, mums visiem butu inteesanti uzzinat kur tad taa zelta adere ir atrodam. Un ludzu, nesutiet mani uz NASA HD... vai lidzigiem brinumiem...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Lieta tāda, ka man arī ir Samsung, gan tikai ar Internet@TV (32C650).

Piekrītu, ka ar Samsung piedāvāto interneta saturu ir tā kā ir, varēja būt sakarīgāks.

Saprotu, ka droši vien baidās aizskārt citas kompānijas 'paturētās' tiesības.

 

Tajā pašā laikā ir entuziasti, gan krievu, gan poļu, gan slovāku, kuri cenšas šo lietu pabīdīt uz pozitīvo pusi.

Ir pieejami no dažādiem avotiem widget'i, tādi kā poļu netplayer.

Tos var instalēt, piesakoties televizorā ar 'develop' lietotāju - tad parādās vēl viens menu punkts.

 

Atvainojos pavediena autoram par ārpustēmu...

Link to comment
Share on other sites

jarajara - beidz strīdēties pretī principa pēc.

Latvijā vesela kaudz no youtubes kontenta nav pieejama dēļ reģiona, andrīšu mārketa maksas apši nav pieejami legālā ceļā...

Google TV - viņiem vispirms interesē lielās valstis, nevis mazas valšteles ar 0 pirktspēju un absurdiem autortiesību likumiem.

Cik laika vajadzēja lai iphone šeit beidzot būtu pieejams markets?

 

Bez tam - Tu palaidi garām visbūtiskāko: jeņķos pirktam televizoram NAV DVB-T. Viņiem ir sava digtālās TV sistēma. Nesavietojama ar DVB-T.

Līdz ar to televizors kā televizors vispār nefunkcionēs... tikai kā netTV un BD/DVD monitors.

Nafig pirkt pusfunkcionālu kasti ar cerību "kaut kad ... varbūt ..." pārmaksājot par fīčām, kuras nav pieejamas?

 

Kāpēc jāpiesauc Samsungs, ja tiek runāts par Sony?

Par Sony, kurai ir čupa reģionalizētu, tikai vienā reģionā pieejamu servisu?

Sony, kurai ir sava kinokompānija (Sony Pictures) un savas autortiesību intereses.

 

Ir dīvaini piesaukt kaut kādus mistiskus neta servisus, pat nezinot vai televizors vispār spēj izmantot kaut ko ārpus tā, ko viņa ražotājs ielicis.

Link to comment
Share on other sites

"Līdz ar to televizors kā televizors vispār nefunkcionēs... tikai kā netTV un BD/DVD monitor"

to tu pareizi pateici , tā tas tv arī saucas un tādas ir viņa funkcijas - Internet TV.

kāpēc japiesauc samsung? lasīt iemācies - tika teikts ir arī citi varianti. un es neko nepalaidu garām , atkal jāmācās lasīt un saprast. teicu , ka gan jau arī eiropu neapdalīs.

neta servisi ? vai televizors atbalsta? ja televizors ir ar netu pieslēgumu tad atbalsta visu , ko tu uz kompja vari dabūt. ja nemāki , nezini vai negribi par ko maksāt - tavas problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Iemācies vienreiz PATS izlasīt to ko VAJAG cilvēkam (tēmas autoram, nevis katram, kas tēmā iespamojis), nevis to ko TU GRIBI.

Ko var mūžīgi ļurināt par visu iespējamo, nevis kokrēti atbildēt to ko autors prasa, bez ūdens liešanas.

 

Viņš prasa par konkrētu iekārtu, nevis pārdomas ko kurš ar kuru kasti kaut kad kaut kur ir darījis.

Un arī konkrēti prasa - vai visas TV funcijas strādās. Patreiz.

 

"Eiropu neapdalīs" - atkal, tavas personīgās prātulas.

Eiropa ir arī UK, Francija, Vācija.

Kuru šeit krata, ka viņus (protamska) neapdalīs?

 

Runa ir par konkrētas iekārtas pilnvērtīgu izmantošanu Latvijā.

Patreiz.

 

Patreiz to pilnvērtīgi izmantot nav iespējāms.

Pat kā DVD/BD monitoru viņu nav iespējams izmantot bez čipošanas, atkal - šāda tipa iekārtai zem jautājuma, patreizējās neepiejamības ārpus ASV dēļ, plus čipošana nav lēts prieks, plus jāatrod kurš to dara.

Diskus no ASV sūtīt vairs nav izdevīgi augsto nodokļu dēļ, bet Eiropas BD (B zona) un DVD (2. zona+5. zona mums reizēm) viņš nespēlēs.

Plus, nav garantijas, ka Sony VISPĀR šo iekārtu tirgos Eiropā, līdz ar to - šādu servisu pieejamība Eiropā patreiz NAV garantēta.

Ne pirmā, ne pēdējā iekārta, kura domāta tikai vienam (ASV, Japānas) tirgum.

Labots - MārcisB
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...