Jump to content

Jauna TV iegāde


deko
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Beidzot esmu nobriedis iegādāties jaunu TV. Salasījos šeit forumā dažādu info un apmēram pie jēgas tiku, bet padoms vajadzīgs. TV būs vajadzīgs pārsvarā HD filmu skatīšanai, atrodos UK un televīzija tā kā būtu otrā plānā. neko lielāku par datora monitoru skatijies neesmu tā ka jēga man ir maza kā būs. Atrodos UK istaba nav nekāda lielā, budžets arī ir cik ir, tad lielāku par 42 nē. Tātad doma ir par plazmu, noskatiju par 500 uk naudām Panasonic TX P42U30B. Tik šaubas māc par to, izlasot šeit postus, vai tas full HD ir vajadzīgs, varbūt varu ieekonomēt un pietiks ar HD ready. Kādi ir viedokļi par un ap šo modeli?

Link to comment
Share on other sites

Skaties noteikti kādu modeli ar iebūvētu DVB-T2 modeli. Kaut televīzija otrā plānā, taču varēsi skatīties Freeview HD, kas raida BBC1 HD, BBC HD, ITV1 HD un Ch4 HD. SD kanāli ies ar visiem teļļukiem, tie MPEG2 un parastajā DVB-T modulācijā.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Ir gan jēga no full hd,kaut daudzi tā neuskata.Un ir atšķirība pat divx ripus nerunajot par HD materiālu skatoties,man mājas 3 full hd un divi hd ready Tākā ir ar ko salīdzināt.Vislabāk patīk sony kdl600,bet Tavs modelis arī labi rāda.Protams noteikti pievērs uzmanību Multimēdiju maniaka teiktajam,kautgan tagad pārsvarā jau visiem jauniem modeļiem ir.

Link to comment
Share on other sites

Jā, protams, freewiev HD ir svarīgs bez tā es tv nepirkšu, šajā modelī tas ir. Ir tā ka esmu gatavs iztērēt 500 naudas un gribētos zināt vai tēmēju pareizā virzienā. Kaut kur lasīju, ka panasonic plazmas ir vieni no līderiem, varbūt kļūdos. Neizslēdzu arī LCD TV, jau minēju pielietojumu. šis modelis ir no jauno modeļu lētā gala, varbūt labāk meklēt vecāku modeļu dārgāko galu, un ne tikai no Panasonic. Gribu protams par šo naudu nopirkt maksimāli labāko, piedāvājums ir milzīgs, vajadzīga palīdzība. Kas dotājā brīdi būtu vērā ņemams šajā summā un 42'' izskatā.

Link to comment
Share on other sites

šodien aizgāju uz veikalu, paskatīju dažādus tv arī šo panasonic, pārdevējus vēl netramdīju lai nodemonstrē pilnas tv iespējas, bet tiem plazminiekiem bilde bija stipri bālāka kā lcd, pieļauju ka nebija sagriezti kontrasti, jeb tas tā ir? acīs iekrita pa 500 naudām lg42lx6900, bilde jau patika. vai ir iespējams salīdzināt šo lg ar augstākminēto panasonic?

Link to comment
Share on other sites

Prieksh ta LG cena ljoti laba liekas...ja pareizi saprotu tas ir 3D+LED+3cm planais TV

Link to comment
Share on other sites

par to lg, tieši tā. nu jā, jāskatās jau būs pašam, te jau forumā tika rakstīts, ja bilde pašam patīk, tad pērc, bet gribās arī kvalitāti, un veikalā grūti ko saprast kas ir kas, 100 tv apkārt mirgo)) un priekšā pioneer plazmas pa 2-3k, kur bilde ir tiešām kolosāla, totāls apjukums. esmu jau diezgan tuvu pirkumam, bet nu gribas kādu viedokli dzirdēt. padomā ir 3 modeļi: Panasonic TX P42U30B vs LG42LX6900 vs SONY BRAVIA KDL40EX503

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Pašam jau vien jāskatās, kāda bilde patīk! Palūdz lai uz visiem ieslēdz parastos TV kanālus.

Vislabāk var salīdzināt uz dabasskatiem.

Pēc Demo rullīšiem neko nevar spriest.

Link to comment
Share on other sites

Šito BRAVIA KDL40EX503ir vērts ņemt,ja Tev ir pietiekoši ātrs nets un tiešam taisies izmantot tv interneta iespējas.Bet tā pārmaksā par fīču kuru iespējams neizmantos.Es ieteiktu no Bravias led sērijas,ir tomēr jaudīga atšķirība krāsās it sevišķi baltai,kā arī plānāki un nedaudz ekanomiskāki.Būtu labi ,ja Tu varētu viņus blakus salīdzināt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...