Jump to content

Lattelecom interaktīvās TV signāls


Yzerman
 Share

Recommended Posts

Biju pie čoma, kam LCD (+/- 2 gadi vecs)... un šis nesen bija pieslēdzis Lattelecom interaktīvo televīziju. Bilde - pasakaina! Pirms tam bija kabeļtelvīzija, bilde ne visai, bet bija jau pierasts laikam. Tagad kā diena pret nakti! Vai patiešām signāls tik labs viņiem ? un HD paka uz FULL HD teļļuka, ir kādas atsauksmes ? Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Nav man senču mājās ūber TV. Laba gala CRT televizors, bet kad pārslēdza no IZZI kabeli uz iTV - bildi tiešām ne salīdzināt. Aparāts (motorollas) ar strādā normāli un kanālu pārslēgšanās notiek diezgan ņipri (ir iespējams salīdzināt ar kā-nu-tur-sauca to superīgo sat tv piedāvātāju). Problēmas ar signālu nav novērotas. Tik tāda lieta, ka pagaidīja līdz pilsētelē ienāca ltc optika. Par DSL gan nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Signāls viņiem ir labs, ciparu veidā un pa kabeli :) Galvenais ka pašam bilde patīk, tad labāk neprasīt citu viedokli. Es kad pieslēdzu saviebos gauži, skats uz 46'' LCD latvijas kanāliem kā nekvalitātīvi saspiesta filma no DVD uz 700MB DVDRipa. Vienīgais glābiņ'maksimāli atkāpties no TV, tā nu tagad skatos TV vienā istabas stūrī, es ielienu otrā, kādi metri 5 sanāk, vot tad bilde gandrīz Super :)

ar HD ir bišku labāk, Full HD no viņiem nenāk, bet kaut kas uz to pusi 1440x1080 izšķirtspējā.

Pie sakaru kvalitātes piekasīties nevaru, 2 mēnešu laikā nav bijis nekādas aizķeršanās.

Link to comment
Share on other sites

...skats uz 46'' LCD latvijas kanāliem kā nekvalitātīvi saspiesta filma no DVD uz 700MB DVDRipa.

Nu un uz ko cerēji, skatoties pārkompresētu SD bildi uz tāda izmēra LCD ??? Plazma vai CRT būtu OK, bet lielie LCD der tikai HD bildei.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Bilde pasakaina :sarkasms: Nu tas kā kuram... Redz, ar digitālo signālu ir tas skaistums, ka pa lielam ņemot digitālais signāls vai nu ir vai nav (kurš cik un kā sakompresējis jau ir cits stāsts). Analogajam ir visādi dubultattēli, švīkas, smilšu graudi u.c. brīnumi.

 

Ja salīdzina IZZI analogo bildi un digitālo bildi, tad daudzos Rīgas rajonos uzvar digitālā. Bet ja salīdzina oriģinālo kanālu ko IZZI saņem no saķika un to ko tev nogādā digitāli, tad, protams, IZZI ir ieviesis savas korekcijas un ne jau uz labo pusi.

Link to comment
Share on other sites

cik esmu bijis LTK veikalos pāris gadu garumā, tad tā bilde, kas uz viņu TV rādās ir nebaudāma. vai mājas apstākļos citiem rāda labāk, jeb pirms tam mājās ir skatīts pavisam draņķīgs attēls? varbūt centra rajonā LTK tīkla noslodze ir tik liela, ka LTK veikalos TV tik slikti rāda? jo, iznāk, ka LTK veikali veic LTK TV antireklāmu.'

p.s. es zinu, ko nozīmē SD un HD signāls. no pieredzes šķiet, ka pa gaisu uztveramais SD signāls uz lcd tv pat izskatās labāks nekā ltk veikalos redzamais, lai gan arī tas ir pavājš.

Labots - uldiss
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...