Jump to content

Epson SX125


dzincha
 Share

Recommended Posts

Ir vajadzīgs lēts printeris, kurš arī būs lēti uzpildāms. Vai šis modelis atbilst arī kā lēti uzpildāms un vai nebūs jāpērk kārtridži pa 30 Ls?

Varbūt ir kaut kas labāks par 30 Ls ko pirkt?

Link to comment
Share on other sites

Ja nedomā likt NPS uz Epsona, tad i nav ko domāt.

 

30 Ls robežās apmēram ierakstīsies Canon Pixma MP250. Un arī kārtridži pildās normāli.

Epsonam toties drukas galva ir ļoti kaprīza pret tintes kvalitāti un Tavā gadījumā tas nu nemaz nav izdevīgi.

Link to comment
Share on other sites

dzincha
(labots)

Un kā šim ar uzpildi?

Kas ir NPS?

Labots - dzincha
Link to comment
Share on other sites

raimiss

es ieteiktu espon sx218 ar NTPS... Voicim vinas ir un tintes ar visas ir uz vietas..

 

ja nevajag multifunkcionali tad kādu no canon kam galva ir atsevišķi, piemērAM 2700, 4850, U.C

Link to comment
Share on other sites

CITĀTS

 

nevajag lietot kreisās tintes. ir labas alternatīvas, piemērām, mana pieredze ir tikai pozitīva ar laternatīvām tintēm, un viss ir kārtībā, visas galvas strādā. par aizkalšanu, tas ir mīts, ok, ja vairākus mēnešus nedrukās, tad kāds tīrīšanas cikls būs jāuztaisa, un varēs drukāt. bet to ka katru nedēļu ir jādrukā, kā te runājā vienā cietā topikā, ir pilnīgas muļķības!

Labots - Žaks Kustō
Link to comment
Share on other sites

Necitē iepriekšējo postu, vismaz ne pilnā apjomā! Un kas ir "labas altrnatīvās"? Kādas nu bija veikalā, tādas tika ieliktas. Kartridži vēl nebija pusē, kad parādījās švīkas uz attēliem, grafikiem. Kad bija teju tukši, švīkas jau bija mežonīgi pamanāmas pat drukājot tekstu. Tīrīšana nelīdzēja (arī ar Epson tintes kartridžiem).

Link to comment
Share on other sites

raimiss

tapēc ka viņas tika pirktas veikalā ;) neticu ka veikalā kāds tintes ir testējis, drukājis fotogrāfijas u.c un tikai tad pārdod...

 

Ir vienkārši simtiem tinšu ražotāji un tinšu veidi... lai uzzinātu kuras ir labas ir vienkārši viņas jātestē ko dara reti kāds pārdevējs..

 

cik esmu saskāries tad tiek vairākums pārdotas lētākas un vieglāk pieejamās tintes, kas arī mēdz taisīt š'vīkas, trubiņās sakalst, aizkaltēt galvu vai pat nodedzināt galvu..

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Kurš labāks? Canon IP2700 vai MP250? Vai varēšu pats piepilināt tinti klāt kad begsies oriģinālā?

Link to comment
Share on other sites

raimiss

neviens nav labs :D abiem vienādi kārtidži ar kuriem ja nepērk katru reizi original problēmas vairāk nekā vajag +gļukaini printeri, skaļi...

 

man ir 4850 canon bet tas vairs neiekļaujās 30ls...

 

30ls ieklaujas epsoni...

 

ir labs variants sx218, kad beidzas kārtidži tad liec uzpildāmos kārti'dzus un labu tinti pa 100ml katru krāsu un pilni un drukā uz nebēdu..

Link to comment
Share on other sites

dzincha

OK, kurš no epson modeļiem ir labs ap 30 Ls?

Link to comment
Share on other sites

250tajai pixmai nekādu problēmu, ja neskaita diskomfortu, ka pēc pildīšanas nerāda tintes līmeni.

Kārtridžus var pildīt 4-5x, kamēr neizbeidzas sūklis jeb neizdilst sprausla. + nav kaprīzs, ja drukā dokumentus, nopērc lēto tinti un pildi uz nebēdu. Ar bildēm gan savādāk...

 

Bet ja ikdienā visvairāk tiek drukāts melnbalts teksts, pēc lāzernieku (ja labi meklē, var atrast arī labu lietotu) - ļoti atmaksāsies!

 

Ikdienas darbs, tāpēc zinu, ko runāju.

Link to comment
Share on other sites

raimiss

krāsainu vai melnbaltu?

 

ja melnbatlu tad kaut ko no canon piemeram lbp 600

 

samsungu noteikti kad nē...

hp veel itka var ;)

 

vairak par tadu naudu nekas nav..

 

tiko atcerējos- ir man vec bet ejosh samsung ml 1615- pa 15ls.. un ir 4500 canon ejosh pa 18ls, canon 4700 ejosh pa 20ls... visi lietoti...

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Ar ko epsons sx218 būs labāks par canon mp250?

Tas epsons pa 35 Ls ir jau ar to NTPS?

Link to comment
Share on other sites

Nē, nebūs.

Vispār neredzu faktu par labu Epsonam, izņemot to ka nav informācijas, vai padevi var uzlikt Canonam... Pieļauju ka nē.

Taču pie epsona mīnusiem pievelku drukas galvu, kas lietotājam homo_localis var sagādāt lielas problēmas - nu gadās teiksim mēnesi pusotru neko nedrukāt un printeris tikmēr atpūšas siltā vietiņā pie radiatoriem - var gadīties pavisam nelāgi.

 

Par lāzerniekiem - vajag ar skaneri kopētāju?

 

Krāsainu, melnbaltu? Krāsains + Skan/Kop. būs ļoti dārgs starta ciparā un iespējams arī pēc tam, skatoties atkarībā kāds modelis/kārtridži.

 

Visideālākais, lai varam tev ieteikt - Ko Tu parasti drukā ikdienā? Kādos apjomos?

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Pārsvarā jau melnbalts, bet šad tad sievai vajagot arī krāsainas crosstich shēmas drukāt. Tad jau tas canon mp250 būs okay.

Link to comment
Share on other sites

canon mp250 - izmanto tikai divus kārtridžus (viens melns otrs krāsains), kas kopā ar drukas galvu. printeris maksā ~Ls30, abi jauni kārtridži ~ Ls 30, pildīt var, bet ķēpa, ja paveicas, tad vari uzpildīt vairākas reizes.

 

Epson sx218 - izmanto 4 kārtridžus, tas ir katrai krāsai savs, un kārtridži nav kopā ar drukas galvu, bet tie sprauzhas uz tās virsū, palielam runājot. tas nozīmē, ja beigsies dzeltenais, tad mainīsi tikai dzelteno, mevis visu krāsaino kārtridžu, kā tas būtu canon mp250. otrs liels pluss šim epsonam, ka var uzlikt tintes sistēmu (NTPS), kas nozīmē, ka viens kārtridžs, jeb vienā kārtridžā esošā tinte, ko Tu pirktu, vai pildītu, Tev izmaksās ~ 45 santīmus, bet šajā gadījumā tu neko nepildi, tikai drukā, esi drošs, ka tinte ir, jo vienmēr redzēsi, cik tā reāli patiesībā ir. un turpmāk var tikai nopirkt tinti, un pats pieliet klāt. Un viss, nekādu maiņu, pildīšanu uttt.

 

par galvas aizkalšanu.... protams, ja turēsi mēnesi uz radiatoriem, tad ir liela iespējamība, ka printeris sakaltīs, bet vai tas ir jādara? ja mēnesi stāvēs uz galda, un būsi korekti to izslēdzis ārā, tad ieslēdzot, sliktākjā gadījumā būs jāuztaisa viens tīrīšanas cikls. ne velti, tāda funkcija printeros ir iebūvēta.

 

katrā gadījumā, vienalga kāda zīmola printeri tu pērc, es ieteiktu pirkt ar dalītājiem kārtridžiem, tas ir, katrai krāsai savs! maksās 5 - 10 lati dārgāk, bet nākotnē nenožēlosi!

Link to comment
Share on other sites

Neviens neliedz arī Pixmai pildīt katru toni atsevišķi. Čakars protams stipri lielāks nekā būtu Epsonam ar nepārtraukto sistēmu. Iespējams, man kā cilvēkam kurš sapilda ikdienā ap 10< tintēm, tas šķiet vienkārši..

Epsonam tieši atsevišķie kārtridži nepatīk, jo gadās, ka izbeidzas piemēram dzeltenais un printeris ir mierā līdz ar to, savukārt Canonam ar pogas spiedienu var apmānīt printeri, ja ir beidzies krāsainais kārtridžs un fiksi vajag izprintēt/nokopēt izmantojot Black.

 

Rezumē - Epsonu var, ja liec virsū sistēmu, savādāk cik zinu, kāds no kārtridžiem parasti beidzas tieši tad kad printeri visvairāk vajag izmantot (mērfija likums) :mrgreen:

 

+ bez tintes sistēmas, visi jauni Epsona kārtridži kopsummā tāpat sanāktu ap tiem 30 Ls... Tādā ziņā gan Pixmai mīnuss, ka ja vēlies JAUNU kārtridžu, tad jāiztērē naudiņa par visām 3 krāsām uzreiz...

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Tad sanāk ja epsonam ir izbeigusies dzeltenā tinet, tad šis nedrukās vispār neko, pat melnbaltu word doc?

Un kā tam canonam izpaužas uzpilde? Agrāk kaut kādu vecu hp vai pat epson pildīju šādi - izņemam kaseti, apgriežam otrādi, tur tāds caurumiņš no kaut kādas švammes - nu tad tur pilinam pa pilienam iekšā... Vai canon arī šādi varēs pildīt?

Link to comment
Share on other sites

Crasher

Pašam ir lēts tintes Epson. No pieredzes saku: nepērc viņu, ja tev nav pieredzes ar viņu tintes uzpildīšanu vai baigi vajag kaut ko krāsainu. Viena tinte beidzas un printēt nevar. Un kā tās tintes beidzas! Neko daudz neprintējot un nedarot liekas mēnesī tiešām 1-2 būs jāmaina. Un katra štuka veikalā maksā Ls 6 ar kapeikām (ja nemāk uzpildīt pats vai vēl ko tur kosties). Šitā gadā var noraut nenormālu piķi. Pats tagad taisos pirkt vēl vienu lāzernieku melnbalto (vecajam smilts putekļu dēļ toneris nenotīrāms un varētu teikt beigts (pēc tam nopirku šito Epsonshitu)). Un reāli man viņš 50% gadījumu vienkārši ir nelietojams, jo kāda tinte atkal beigusies (protams, var jau mājās skapī sapirkt daudz, ja zin kur pa lēto dabūt, bet šito neesmu mēģinājis). Protams, skaties pats, bet no personīgās pieredzes lāzernieks ir 100x labāks - kluss, ātrs, vienmēr gatavs. Šitam Epsonītim es kovaldu pat nežēlotu, reāla dusma rauj.

Link to comment
Share on other sites

dzincha

Uzmetu aci lāzerniekiem - pa 36 Ls samsungs, vienīgi vai šis nebūs baigā mēslaine un vai ir jēga piemaksāt 15 Ls, lai tiktu pie canon lbp6000?

Un kā īsti ir, ja 1 mēnesi nedrukāšu ar to tintineiku - tad šis aizkaltīs un kirdik. Lārzniekam laikam šis atkrīt.

 

ehmmm.....cik traki ir ar to samsundzēnu? Ir šis tik liels sūds kā viņu mālē?

Un lāzerniekus tipa ar var uzpildīt pašrocīgi? Cita linkā lasīju, ka viens no dealextreme pasūtijis savam samsung ml toneri.

 

Kā īsti tam sansjungam ir ar uzpildi? Jauns toneris maksā tik pat vai pat dārgāk kā pats printeris. Ja uzpildīt nevar tad tas ir čau.

Un kā ir ar epson-aculaser-m1200???

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...