Jump to content

Nepieciešams jauns printeris/keneris..


Fliize
 Share

Recommended Posts

Nu tā, ir pienākusi tā diena, kad jāpērk jauns printeris, kādēļ? Jo vecais lēni printē un kārtridži piķo 20Ls gabalā...

So, kādi varētu būt ieteikumi? Galvenais, lai būtu printeirs + skeneris, cenu diapazons ap 100Ls, tinte vai lāzernieks nav svarīgi...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ē, kas liek domāt, ka jauno printeru kartridži ir lētāki? Jā, kaut kādas 5 ml mikroburciņas būs lētāk, bet pietiks labi ja 100 lapām.

 

Uzraksti, ko vēlies drukāt, ko skanēt, cik lielos daudzumos. Lāzernieks vai tintnieks ir liela starpība, jo lāzernieka katridži maksā no 40-60Ls/gab. Mājās ekonomisks ir tikai melnbaltais lāzernieks, kur ar vienu kartridžu var gadiem drukāt, galva neaizkalst un vienas lapas izmaksas ir ļoti zemas. Krāsainā galā labāk turēties pie tintnieka.

Link to comment
Share on other sites

mājās labs būs SCX-4600, samērā simpātisks, izdrukas kvalitāte ok. skaneris dokumetiem būs ar ok, bildēm...nu tur jau pilnīgi citi cipari figurēs... starta kasete uz 700lpp, parasti izdrukā 777 aptuveni... ir brīnumi gadījušies, ka starta kasete uz 1,5t., bet pieļauju, ka korejietis bij pārpīpējies, un ne ar to sakompektēja. tintes printerus nevienam neiesaku, ja....ja kaut nedēļā neizdrukāsi pāris lapas....ja tintenieks tiks regulāri darbināts viss ok.

Link to comment
Share on other sites

Fliize

Galvenais nolūks būtu dokumentu printēšana skenēšana, bildes praktiski netiek printētas, labi ja 1-2 reizes gadā un tam nolūkam var vienkārši atstāt veco tintinieku. Cik zinu, citiem printeriem tintes nav tik dārgas + ir labāks pages per carthridge ratio. Tad jau būs jāmeklē labs lāzernieks :p

Link to comment
Share on other sites

raimiss

sx415 epson ar tintes sistēmu ;)

 

ar jaunajiem samsung bik ir problēmas..

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...