Jump to content

Canon DSLR slēdža resursa izlietojuma noteikšana


marispro
 Share

Recommended Posts

Taa kaa Canon servisa programma fochuka datu nolasisanai ir visrupigak glabatais noslepums pasaulee tulit aiz CocaCola receptes, tad EOSInfo programma no http://astrojargon.net/EOSInfo.aspx beidzot atrisina sho sasapejuso jautajumu.

Noziedoju 6 latus Canon servisaa, lai iegutu sava 5DMk2 sledza resursa izlietojumu. Oficiaalaa Canon servisa izsniegtaas errorcode izdrukas rezultaati precizi sakrita ar EOSInfo datiem. Tatad programma darbojas nevainojami.

 

Sliktaas zinas ir tadas, ka sho infu var nolasit tikai no kameraam ar DIGIC III/IV procesoru.

Ir versijas, ka kliksku skaitu var izdabut no bildes EXIFa. Piem. no 20D bildes exifa to var izdariit ar Hex Editor. Cipars, ko ieguvu no sava 20D izskataas ticams. Bet saistiibaa ar veco 5D es nevareju atrast nevienu metodi. Varbut kadam ir pozitivaaka informacija?

Link to comment
Share on other sites

nesarežģī to lietu un vajadzības gadījumā aizved veco kameru uz servisu...

Link to comment
Share on other sites

marispro

negrasos par katras savas kameras statistiku canon servisaa maksaat 6 Ls, pietiek jau ar vienu tadu mulkigu soli. 18 latus varetu ari interesantaak noteereet.

Statistikas zinasana var palidzeet koriget savus fotografesanas paradumus. Piem. noskaidrojot, ka savam maarkam esmu noterejis pusi resursa, tiek dots iemesls apsvert, vai nevajadzetu arii nedaudz rimties, vel gads tadaa tempaa un varesu vilkt no maka 250 Ls jaunam sleedzim.

Link to comment
Share on other sites

versatile

tas resurss ir tikai cipars, pec kura var atteikt garantiju. realitate ir parasti vai nu viens, vai otrs galejais variants - nospraagst pimrs puses vai nokalpo 2x ilgaak...

ja ar marku ir izbliezts resurss, tad noteikti ir bildets ta, ka tie 250ls sen atpelniiti...

Link to comment
Share on other sites

marispro

atpelniits ta ir, bet iedomajies pats kaa justos, ka tev peksni nospragst sledzis un tagad jaatpogaa 250 lashi, drosi vien nejustos parak laimigs no tadiem jaunumiem.

Es pats no visa taa secinaju, ka nav jega vienmer trenkat maarku tur kur to nevajag, labak nodzisu lidz klinkim veco 5D, 70 procentos gadijumu pietiek ar tadu liimeni.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...