Jump to content

Epson Stylus S-21 kartridži


mazais-5
 Share

Recommended Posts

Bez čipu ressetera pildīt nav jēgas.

Ērtāk ir pirkt neorģinālās tintes, un arī tāpat iesaku no šāda printera atbrīvoties, vai uzstādīt NPS sistēmu jo Epsoni ir nejēgā rijīgi krāsu ziņā.

 

+ ja ikdienā izmanto m/b dokumentu drukāšanai, pavisam noteikti atmaksāsies nopirkt melnbalto lāzernieku.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau Red minēja bez resetiera nevar... bet resetieri var iegādāties...

 

uzpildīt arī var.... tikai ir diezgan ķēpa ;)

 

Bet no šī printera labāk nešķiries kamēr viņš iet..

Link to comment
Share on other sites

kādi 3 printeri uz šitām tintēm ir izlidināti miskastē, kādi 2i kaut ku mētājās... pieredze rāada, ka visādi kreisie sūdi (saucamās alternatīvās tintes, jeb ķīniešu mēsli), aizrauj galvu ciet, veicot cleaning...tinte tērējas, bet...jēgas nekādas.... parasti viss labojās ieliekot original kaseti.. pildīt var, čakars, rezultāts neprognozējoš... likt ciss, var, bet... tad jau jādrukā kā tipogrāfijai:))) un, pat ar original tintēm, neizdrukājot vismaz lapu mēnēsi, galva aizies ciet.... vispār nesapratīšu kāpēc jāpērk tintes printeris, ja lāzernieki jau ir pa kapeikām.... bildes (foto) tāpat tikai ar dārgo galu sanāks labi, tabuliņas drukāt lāzernieks sit pušu i izmaksās i kvalitātē...

Link to comment
Share on other sites

Būtu tev kāda vecā Pixma, to gan ieteiktu atstāt - pats joprojām sēžu uz MP 140. Pats pildos, izmantoju reizi mēnesī apmēram. Tā kā printeri dabūju par velti, sanāca tikai ieguvums.

+ tas, ka šiem aparātiem drukas galva atrodas uz kasetnes - ja nu sanāk šaize un aizkaltē, nopērc jaunu kārtridžu vai sameklē ejošu lietotu un bliez tālāk..

 

Varu vienu Canon MP 160 notirgot ar uzpildītām tintēm, ja interesē - PM

Varēsi arī pats pildīties ātri un vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

uzpildīt var, noresetot var. ļoti labs printeris, par smieklīgi zemu cenu.

 

es atkal iesaku tikai printerus ar atsviškiem kārtridžiem katrai krāsai. ja uzliks tintes sistēmu būs ļoti lēti, un viss darbosies, un drukāsies, un nekādas galvas nekaltīs ciet, galvenais ir jālieto laba tinte. saku to no pieredzes, esmu strādājis gan ar epson, gan canon printeriem, un ja lieto labu tinti, tad viss ir kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Stagars

Es arī lietoju šo printeri. Nav ne kādas vainas, ja drukā tikai ja vajag ko krāsainu. Ja melnbaltu, tad tikai lāzernieks. Es pa kātridžai, kura beidzas, nopērku... pagaidām esmu pircis tikai orģinālās. Ja pa vienai jānopērk, nav nemaz tik traki.

To:voicis ... kura skaitās laba tinte? Kur to var dabūt. Darbnīcā, kur pildu lāzerniekam kātridžus, kad ieminējos par Epson, šie ieteica to nedarīt. Viņi pilda pārsvarā visiem tintiniekiem kātridžus ... izņemot Epson.

Link to comment
Share on other sites

raimiss

Voicis pilda visus, un ir ļoti labas tintes visiem printeriem, katram modelim sava tinte..

 

p.s ir priekš s21 arī oriģinālie kārtidžio par daudz mazākām cenām nekā veikalā ;)

Link to comment
Share on other sites

marispro

ar pildisanu var mierigi aizrauties. Ja nav pieredze, tad labak palauties uz specialistu, uz tiem, kas to dara visu laiku un ir pieredze. Un musdienu tintes printeriem, kaa pieckrasu pixmaam, fotografiju drukasana ir laba, bet ja baigais makslinieks ar kaprizam prasiibaam, tad gan var pirkt profesionaalos dargos printerus. Lazernieks ari laba manta, mans HP 6L 10 gadus nostaveja kaktaa, tagad iestepseleeju un drukaa kaa jauns, bet labak patiik krasainas izdrukas, CD apdruka

Link to comment
Share on other sites

Lietoju D88 jau vairākus gadus. Izmantoju tikai ķīniešu lētās kasetnes, ko pērku ebajā. Aizkalst tikai tad, ja ilgi nelieto printeri (~mēnesi), bet palaižot tīrīšanu, atkal viss ir aiziet. Par cik viena kasetne maksā zem 1Ls, tad pie kājas, ka tīrot aiziet daudz tintes.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...