Jump to content

AIO


stack
 Share

Recommended Posts

sveiki, es esmu velviens auns, kas lūdz palīdzību printera + skanera + kopētāja iegādei. Pagaidām man daudzsološākie varianti ir PIXMA MP250 vai PIXMA MP280 kurš man patīk pēc izskata , bet par funkcionalitāti neorientējos. Maksimālais budžets printera iegādei būtu 50 ls. Cik es palasīju canon mājaslapā, tad šie pritneri esot baigi kvalitatīvie un tādā garā, katra produkta mājaslapā viss ir aprakstīts ideāli, pilnīgi liekās, ka mēs dzīvojam ideālā pasaulē.

Labots - stack
Link to comment
Share on other sites

kvalitatīvi utt, Ok, bet kad vajadzēs kārtridžu, tad tie maksās tik cik jauns printeris. paskaties kādu citi ar dalitājiem, kur katrai krāsai savs kārtridžs, būs lētāk pēc tam. ja gribi canon, tad pie 50 latiem būs jāpieliek vēl kādi 10.

Link to comment
Share on other sites

Meklē savietojamos jeb neorģionālos kārtrižus, vēl viens variants ir tos uzpildīt pašam vai servisā, laba vieta neorģionalajiem kārtidžiem ir lotos uz elizabetes ielas pirms valdemāra ielas. Par lietošanu savam canon iP2000 nu jau vismaz piekto gadu lietoju neoriģionalos kārtridžus (man komplekts maksā ap 3.00 Ls pa abiem)Drukā labi ar tiem un pat fotogrāfijas, ja rodas reta vajadzība pēc tam, tā kā droši vari ņemt savu izvēleto iekārtu, ja savlaicīgi painteresēsies par neoriģinālajiem vai uzpildi. Ja plāno drukat daudz lapu interesējies par nepārtrauktās tintes padeves iekārtu, atmaksāsies.

Link to comment
Share on other sites

kāpēc neorģinālo un orģinālo kāretridžu cena tā atšķiras?

smieklīgākais ir tas tas, ka canon mājaslapā tādu pixma mp280 neatrod.

Labots - stack
Link to comment
Share on other sites

varbūt ieteiksi kādu? dalītājs ķipa katrai kŗasai savs kārtridž?

 

lētākais variants epson sx218 - Ls 35, vai sx415 Ls 40 (nedaudz ātrāks krāsainajās izdrukās, bet ir jēga). Ja canon, tad ja var kaut kur dabūt vēl tad MP550, vai nu jauno modeli. check PM!!! un šiem visiem varēs uzlikt ar tintes sistēmu vai uzpildāmos kārtridžus un izmaksas uz lapu būs ~0,3 santīmi, attiecīgi ja neizmanto neko no šā, tad ap 5 santīmi par lapu, neieskaitot laiku un piegādes izmaksas.

Link to comment
Share on other sites

Iemesls neorģionālo kārtidžu zemākajai cenai ir vienkāršs : printera ražotājs dotē printera ražošanu un pārdošanu, parliekot cenu uz tinti, neorģionālajam katridžu ražotājam printeru ražošana nav jādotē, tikai vienkārši japārdot tinte un līdz ar to cena ir stipri zemāka. Ja interesē nepārtrauktās tintes padeves iekārtu ieteicams ir apmeklēt http://www.resetters.com/un paskatīties vai tava iekārta ir, visrīzak ir jo atbalstāmo iekārtu saraksts ir milzīgs , tas ir lielakais tuvākais šo iekārtu izgatavotajs, cik dzirdēts sūta uz eiropu savas preces vēl ir http://www.originalam.net/ vai vienkārši iesist google СНПЧ

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...