Jump to content

Receiver


JanKaa
 Share

Recommended Posts

Es nerekomendētu, jo tas ir D klases visticamāk. Bet tas ir gaumes jautājums. D klase ar katru gadu paliek ar vien labāk , taču tai vēl gadus 10 vai vairāk vajag lai pietuvotos AB vai B kalsei. Ja neesi prasīgs - derēs. Man liekas, ka resīveru vājā vieta ir dinamika....nevar saprast - vai jaudas nepietiek barošanai vai tā nespēj adekvāti ātri to nodrošināt...Nu ja labas tumbas tad neieteiktu resīveru, tie lai paliek filmām.

Link to comment
Share on other sites

Tak būs mega labs. Tā kā afftars nav neko sīkāk norādījis, tad, visticamāk , tiks slēgts pie pc lai no mp3 tumc tumc kolbasītu. Priekš tā būs super.

Link to comment
Share on other sites

Sleegt ir doma pie JBL ES 90 vai kautkaa no JAMo firmas, iisti veel neesmu izleemis kuras tumbas pirkt, cena (450 ls apm)

 

Kapeec resiivers- tapeec ka patiik reizeem filmas paskatiities.

 

Paslaik ir rrr sm 1000 :D kuru skanas kvalitaate galiigi neapmierina. :(

 

Paslaik tiesam klausos no datora, bet tas driz tiks labots( budzets ierobezots) viss pamazam.

 

Apskatijos visaadus resiverus un cenaas ap 400 ls patika sis modelis.

 

 

Link to comment
Share on other sites

nopērc pa to naudu kārtīgu stereo pastūzi un miers , ja tev nevajag tos 7 D klases pastūžus.

 

Jautājums ar ko tu tās 1000 nieces darbini ? tās ir tādas kā downgreidotas s90 - mazāks basinieks. Tizlais s90 pīkstulis. Tām jebko slēdz - neskanēs. Ja nu vienīgi pastūzis gana nikns.

Tu izrādīsies pārsteigts, bet kaut vecais rrr pastūzis skanēs labāk pārī ar kaut Jamo par to pionieri. vienkārši tagad mārketings lej tādu ūdeni un cilvēki neko labāku ar nav klausījuši. Tagd tik uzsvars uz power, energy etc.

Link to comment
Share on other sites

Darbinu ar sony resiveru uz stereo. resivers pavecss bet diezgan normaals. iekustina vins taas tumbas ne pa jokam, bet biju sleedzis klaat jbl 30balboa, no balboa kolekcijas taadas tiri neko. un skanja bija daudz patiikamaka. tapec esmu nolemis iegadaties ari jaunas tumbas un pie reizes resiveru jaunu.

 

Ko juus vispaar sakat par jBl firmu? Un kaa ir ar JAMO? Jo cik es saprotu ja nem normaalas griidinieces tur arii vaig attieciigas jaudas resiiveru vai pastiprinaataaju, --- bet taa kaa es esmu arii liels filmu fans, pastiprinatajs man neder....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja vajag tikai mūzikai resīveris nav īstā manta.

Jo šis ir A/V resīveris - tā pamata darbs tomēr ir mājas kino nevis high-end audio...

Taču, domāju ka ja nav megadārga akustika diez vai varēs sajust atšķirību.

Cita lieta - ja nav domāts filmas laist cauri. Tad tiešām nav jēga.

Link to comment
Share on other sites

es domāju, ka tas ir subjektīvi. Ok, labi tas sony varbūt ir H vai labākajā gadījuma B klases aparāts. Bet RRR visiem zināms (s90 un to kloni) ir slaveni ar vājajiem vidiem un metāliskajām augšām....tā tas ir . tie krievu pīkstuļi un vidi nav glābēji. Jaunā tipa s-nieces ar mīkstajiem vidiem un augšām ir daudz labākas. Vismaz man tā liekas. uz vecā tipa un uz tavām - tikai noteikti mūzikas stili skan labi...pārējais ir garām.

Nē nu ja naudas daudz - var tērēties.

Link to comment
Share on other sites

man pēc ilggadējas praktiskas testēšanas tomēr ieteikums kino vajadzībām paņemt 5xx Pioneer vai analogu citas firmas un par atbrīvojušamies līdzekļiem stereo lietām izvēlēties kaut lietotu, bet labu B vai AB klases HiFi stereo pastiprinātāju.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Ir jau vēl varianti:

1. pameklēt resīveri, kuram gala pakāpes strādā AB klasē, kaut vai senāku lietotu vidējā vai dārgā gala Denon, NAD, Onkyo, Yamaha par adekvātu cenu ebay;

2. Budžeta klases resīvers + stereo pastiprinātājs. Šajā gadījumā priekšējam pārim no reša izmanto tikai DAC/priekšpastiprinātāju - jāskatās modelis, kuram ir izvesta priekšpastiprinātāj izeja.

Link to comment
Share on other sites

Man RRR AC-35 (S-90 priekštecis) ar Sony streoresīveru neskanēja, augšas nebija, bass izplūdis. Tai pat laikā ar VEF-101 viss pa skaisto. Nopirku pēc tam RRR S-30 klonus, jaunus, tie ar to Sony skanēja. Pretestība tā pati, ja kas.

Pēc manas saprašanas, taisīt kaut kādu mājas kinozāli ar nez cik kanāliem, vilkt uz tiem vadus, meklēt kur nolikt tās skandas un tml.

Arī kino pilnīgi pietiek ar divām labām grīdiniecēm un stereo past. Ar tavu budžetu sanāk pat ļoti laba tehnika. Un labāk kādu labu stereo, nekā viduvēju daudzkanālu sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

autors izdarīja divas liktenīgas kļūdas - resīvers un pionieris. tos te nemīl. :) un nevienu neinteresēs, ka tu velies skatīties filmas. stereo vinmēr būs krutāk. :)

es mazliet no praktiskā viedokļa. ne jau katru gadu resi mainīsi. un varbūt arī ne otro. šamais pionieris ir tomēr pavecāks.

tagad tomēr prasās piemeklēt ar hdmi 1.4 , nav slikti arī ja ir vairāk par 3 ieejām. kas to lai zin cik tehnikas salasās. man 6 vajag. (interaktīvā, pc, xbox, mediapleijeris, kamera un lapsis ar hddvd.) man arī otra izeja der - projektors.

tas tā. neliela atkāpe no augstās matērijas.

gan jau ko var atrast tam pašam pionierim. citiem arī , protams.

slinkums rakāt, bet atrumā tavā cenā ielien , piemēram http://www.audiosalon.lv/lv/catalog.php?prod_id=1011

cik labs - meklē pats. gan jau tante G palīdzēs uzrakt kādu apskatu vai audioforumu kašķi. :)

p.s. šodien , laikam , pirmais Matrix. šitas gabals ir baigi labs uz vairāk kā divām tumbelēm. lai arī ko audiofīļi neteiktu. pavisam cita filma ar citu kaifu, ja nav stereo :). es reizēm tāpat dēļ efektiem paskatos. paklausos. bauda.

.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Njaaa.... Taa laikam arii buus jaadara. ir kaadam varbut kaadi zinaami labi modelji kautvai no Denon, NAD, Onkyo???

 

Un kaa buutu ar skandu kvalitaati, vairaak skatiities uz JBL vai JAMO modeljiem..? Jo sitaas rrr-sm 1000 man galiigi nevaig :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

OK, ņem labu resi, bet tās RRR uzreiz nenoroc, kā jau minēju, varbūt nav vienkārši saderība. Nopērc to resi, pieslēdz tās RRR, un paklausies. Vienīgi jāskatās, varbūt tām RRR ir 4omi, bet daudzkanālu resīveri bieži vien negrib neko ar pretestību zemāku par 6omi.

te var kādu testu palasīt

http://www.salonav.com/rubriki/_SRC_AVR.html

http://www.whathifi.com/Reviews/Home-cinema-Reviews/Home-cinema-amplifiers-Reviews/

 

tur arī par skandām var palasīties, ja vajag

Link to comment
Share on other sites

To pašu Onkyo TX-SR608 var atsūtīt no kāda i-veikala, sanāks ap 300Ls ar visu piegādi.

Cilvēks saka, ka skatās filmas, kā var ieteikt stereo? Filmām tas ir galīgi garām!

Link to comment
Share on other sites

pirmajā postā autors jautā - priekš mūzikas. priekš filmām man ar labāk patīk 5.1 , bet mūzikai garām.

Link to comment
Share on other sites

Tepat forumā nesen cilvēks bija minējis, ka ebajā iepircis Yamaha AX-1 laikam (aptuvens nosaukums, precīzu slinkums meklēt) pa 350 Ls, kurš jauns daži gadi atpakaļ maksāja virs 1000 mūsu naudiņām. Būtībā vari meklēt jebkura normāla ražotāja biezo galu, tie skanēs labi arī stereo variantā. Man pašam ir NAD lētais gals T743 (jauns ap nepilni 400 Ls vilka 5 gadi atpakaļ kad jamo pirku) - iekšā nekādu mikreņu gala pakpāpēs, nekādas D klases un stereo variantā skan labi. Bet nu NAD vienmēr ir pozicionējis savus aparātus, kā pirmkārt muzikai paredzētus, vienīgi viņu militārais dizains tā teikt "na ļubiteļa".

Link to comment
Share on other sites

Man ir 607tais ONKYO - filmām ļoti labi, mūzikai headroom pietrūkst. Kā resīvers - ideāls. Tomēr priekš stereo saliku sev citu sistēmu. Iespējams, ka citam tas pats augstāk ieteiktais 608tais liksies gana labs arī mūzikai.

Starp citu, labajā resursā jau divus mēnešus karājas slikts uzraksts augšā...

http://www.hifiglobe.com/

Sorry, Currently we cannot accept new orders for a short time.

Link to comment
Share on other sites

Roberts71

Pirku savu resīveri Onkyo SR-608 pagājušo gad pavasarī tajā Torņa minētajā adresē , izmaksāja man apmēram mūsu 330 naudiņas ar visu piegādi , esmu visumā apmierināts, komplektā ar B&W DM309 akustikām skan labi, Onkyo tomēr sit pušu manu iepriekšejo Technics SA-DA20 resīveri , kaut vai jaudas ziņā , visi tie DD, DTS skan labi, priekš stereo mūzikai gan tomēr ir atkarīgs kāds ir klausāmais materiāls iekš CD , piemēram no Stockfisch Records, izklausās ļoti ok , diskus man spēlē nu jau gados :D Pioneer DV-747A , nu tās ir manas domas, neesmu audiofils, bet priekš manam vajadzībam ir ok :D, tā ka sliktu neko nevaru teikt par šo Onkyo resīveri, katrā ziņā savas cenas ir vērts :), aizmirsu piebilst, man resīvers ar akustikām ir bi-amping slēgumā, stereo variantā :)

Labots - Roberts71
Link to comment
Share on other sites

spainiss2

Savu A/V pastūzi pirku ebajā, un ja precīzi, tad ar piegādi izmaksāja 334 angļu mārciņas( yamaha DSP-AX1).Pārsvarā skatos filmas,mūziku pārsvarā klipu veidā,aparāts savu darbu dara godam,personīgi , kas man ļoti patīk,ka Yamaha taisa eho efektu un skaņas atbalsošanos, ir ļoti dažādas DSP programmas , uzsvaru liekot , koncertiem un filmām. Varu salīdzināt tikai ar Onkyo(TX-NR3007) resīveri,kuram skaņas efektu programmas nav diezko atšķirīgas viena no otras,nedaudz kaitināja skaļie releju klikšķi ikreizi nomainot DSP programmu,bet patīkams ir i-radio, trimdā dzīvojot , LR-1 un divi un SWH tika bieži klausīti un skaņas kvalitāte pārsteidzoši laba! Bet , ja tā salīdzina Onkyo ir spējīgs apņemt tevi ar skaņu, istaba paliek kā burbulis un skatoties filmu skaņa nāk no aizmugures ar tādu pašu spēku , diskrētumu un skaļumu , kā no preikšas, bet trūkst pārsteiguma momenta un bišku energijas! Turpretī ar Yamahu es raustos no specefektim ,pat ja skatos redzētu filmu!Grūti izskaidrot bet efekts ir graujošs. Tas man patīk,tāpēc arī Onkyo vairs nelietoju! plus 1 Onkyo ,ka ļauj ļoti jaudīgu 8omu akustiku tiltā slēgt!

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

Ja palasītu rūpīgāk citus rakstus, atrastu sekojošo (atkārtošos):

 

Ar RRR tumbām ir sekojoši, tās nemīl praktiski visi vidējās (nerunājot jau par zemās) klases resīveri. Ir skandēts ar Sony, Pioneer un Onkyo resīveriem. Ne ar vienu no šiem tās RRR īsti nedraudzējēs. Tai pat laikā, pievienojot pie šiem resīveriem citas skandas, piemēram, Jamo – pavisam cits skanējums, cik jau nu tie resīveri spēj izdot.

Secinājums - priekš RRR skandām ļoti rūpīgi jāpiemeklē resīvers. Jebšu vienkāršāk, ņemt parastu stiprekli un miers. Par stiprekļiem te arī var atrast informāciju.

 

Tavā gadijumā lētākais, vienkāršākais veids ir atrast normālu pastiprinātāju, iespējams atklāsi pavisam jaunu skanējumu savām vecajām skandām.

Savukārt, ja baigi gribās resīveri, tad skandu izvēle būs ļoti plaša. Viss atkarīgs no atvēlētā budžeta.

Mana subjektīvā izvēle resīverim: http://www.comtech.de/Denon-AVR-1611-5.1-AV-Receiver-schwarz_detail_14101.html?sPartner=5 ar piegādi (LBSS) tas izmaksās ~260 Ls. Kāds varbūt nepiekritīs, bet es neredzu jēgu pirkt kautko dārgāku, ja tas ir vidējas klases resīveris. Tad jau labāk atsevišķi šādu resīveri filmām un mūzikai attiecīgi normālu stiprekli. Rezultātā summa būs līdzīga, bet skaņa baudāma gan filmām, gan mūzikai.

Labots - mistachuck
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...