Jump to content

31.5°E Astra 1G


Agris 77
 Share

Recommended Posts

Tas 31.5°E,protams tiek vairāk skatīts ukraiņu(poverhnostj-sport u.c) kanālu dēļ.Signāls stiprs un šķiet tavu itāļu transpoders visspēcīgākais.Ja jau galva ir uz 28°E,tad blakām piemest 31.5°E kā reiz un arī 36°E netraucēs.Ko rādā ?Tie Sport Italia ;Sport Italia 2; Sport Italia 24 divi tagad vietējo volejbolu un 24 asorti.Tuvāk nezinu,sports mazāk interesē.

 

Type the name of a command and press enter to execute it, or help for assistance.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Šādi kanāli parasti ilgi vaļā nestāv... Sportitalia gan uz 13E bija brīvs kaut kad 2007. un 2008.gadā, tad aizgāja Sky Italia paketē, vai tur vēl ir, nezinu...

Link to comment
Share on other sites

Paldies jacobs. :good:

Ukraiņi pēdējā laikā baigi aktīvi ievācas šajā pavadonī, tas būtu viens iemesls kapēc varētu uzlikt galvu uz 31,5, bet gribētos vēl sportu.

Kas darās ar Poverhnost Sporta kanāliem, Lyngsatā rakstīts, kanāli Sport 1 un Sport 2 ir kodēti, kaut kur krievu presē maniju ka šie pašlaik esot FTA, kā tad tur patiesībā pašlaik ir?

 

@Dexs

Atceros ka Sportitalia bija uz Hotbirda FTA, tad man viņi nu tā, nevisai, bieži volejbolu rādija, jacobs arī šodien to apstiprināja, tagad tie sportitalia ir divi kanāli. Tas kas vieniem ir nekas, mums varbūt ir vērtība.

Decembrī bija skeletona posms, krievi Rossija 2 kanālā rādija ierakstā, mums protams viasats skeletonu savācis. Takā es varu skatīties tikai viacess kodētos, vienīgais man pieejamais tajā vakarā izrādijās RAI Sport kanālā, protams FTA.

Labots - Agris 77
Link to comment
Share on other sites

Abi ukraiņu sporti uz doto brīdi ir kodēti(protams, redzēt viņus var, ja ir :pooh_honey: ). Ukraiņu kompānija Ukrkosmos ir noslēgusi līgumu ar SES Astra, kam pieder attiecīgais satelīts, jo šamējie ir letāki, nekā 36* sputņiks, kā rezultātā drīzumā uz viņa parādīsies vēl vairāki ukrainas/Poverknost+ kanāli.

Runājot pa Itālijas sporta kanāliem, tad viņi jau labu laiku iet nekodēti un diez vai tuvākajā laikā kodēs(Tivuitalia šos kanālus retranslē Itālijas DTV tīklā,kas tiek ņemti no ši satelīta).

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Nevaru noskanēt Fr. 11992H 27500 8/9 (ukraiņi) un 11914H 27500 (sportitalia) lyngsatā neuzrādās nekāds FEC, izmēģināju gan visus variantus, nekā. Lūdzu kam ir šie kanāli noskanēti, uzrakstiet precīzi parametrus kas uzrādās aparātā.

Skanēju ar šauro galvu, varbūt tā neder? Uztvērējs Amiko Alien 8900.

Link to comment
Share on other sites

Modulācija DVB-S2/8PSK ACM/VCM (multistreem)

T.i. ne tavam neprofesionālajam uztvērējam.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Vai no šā pavadoņa ir iespējams, kur dabūt  :pooh_honey: intresee Orange Romania.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...