Jump to content

Windows 7 nozaudeeta parole


Touareg
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

 

Lūdzu, palīdziet, lieta tāda, ka mans onkulis nopirka jaunu portatiivo, tas ir vinja pirmais dators muuzhaa, vinsh ir vienkaarsh lauku cilvēks, zemnieks, bet ar jauno gadu VID viss jaaiesniedz elektroniski, taapeec arii pirka datoru, BET kad sleedz datoru Windows 7 prasiija kaut kaadas paroles, shis protams, saspieda uz aatro kaut kaadus tur ''a'''un ''b'' burtus, kas pagadiijas, BET tagad vairs nevar iesleegt datoru, jo prasa paroli, jautājums kā apiet Windows 7 starta paroli, lai iesleegtu datoru bez paroles?

 

Protams, googles tante atbild shaadi, bet kur lauku cilveekam njemt visas taas programmas.

 

P.S. Dators HP 4520 ar Genuine Windows 7.

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Liels Tev paldies, bet probleema taada, ka es nevaru piekljuut tam PC, laikam jau diemzheel hana onkulim, vinsh nabags dziivo dziljaa čuhņā un šito pragrammu es vinjam nekadi nevaru ne aizsuutiit ne iedot.

 

Ar tiem CD, kas naaca ar datoru kopaa nevar, ko izshtukot vai FORMAT C arii nevar?

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Kaut ko tu te lej. Pats saki, ka pie datora netiec, onka tikai 'enter' māk spiest, bet pats mums piedāvā format c:, Un kā tu pats domā, vai pēc formata viss uzreiz sāks darboties?

 

Hirens passworda noņēmējs strādā lieliski, tāpēc nesaprotu, ko citu tu vēlies panāk.

Link to comment
Share on other sites

Dunduk, es veelos panaakt to, lai vareetu iesleet Windows 7 bez taas paroles, Format C prasu, jo domaaju, ka varbuut visu var izdzeest un tad ar Windows 7 disku, kas naak liidzi uzlikt par jaunu, bet laikam tas neies krastaa? Es neko neleju, vienkārši onkulim sanaaca nelaime, censhos ar Jums atrast labaako risinaajumu.

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Nu bet ja ir pieejams Win7 instalācijas disks, lai ņem un pārinstalē. Un lieta būs darīta.

Kāpēc gan lai tas neietu krastā?!

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, es atvainojos, ka vispaar te Jums ko jautaaju, tad labaak buus dariit taa, teikshu onkulim, lai dodas atpakalj uz bodi, kur pirka ar visiem diskiem un, lai paardeveeji ir tik laipni un paarinstalee vinjam to PC, jo kaa jau Tu dunduk teici, onka tik ''enter'' maak spiest.

 

P.S. Nu neko, paldies Jums visiem tagad zinu vismaz, ka ar to Win 7 disku vajag doties uz veikalu un, lai tie tur arii paliidz.

Link to comment
Share on other sites

Ja tas ir kāds no Windows 7 Home versijām, tad tur iekš SAFE MODE ir pieejams "Administrator" konts bez parole (tam kontam pat gribot nevar uzlikt paroli). Tālāk jau no "Administrator" konta var noņemt jebkura lietotāja paroli.

Link to comment
Share on other sites

Firza, Tu esi Dievs, tagad mieriigi, tad es onkulim teikshu, lai mieriigi sledz iekshaa PC un ik pa 2 sekundeem spiezh virsuu F8 un tad, kad ekraanaa paraadaas izveelne, kas vinjam ir jaapanjem? Administrator?

Link to comment
Share on other sites

vikvaktors

vispār jau format:C ir pēdējā lieta ko darīt... portatīvajam ar rūpnīcas uzstādītu OS vajadzēja būt recovery partīcijai uz HDD vai līdz jānāk recovery diskam, kāpēc neizmantot jau ražotāja sniegtās iespējas?

Link to comment
Share on other sites

Mjā, onkai, lai veiksmīgs viņam jaunais gads, tomēr būs jāatrod kāds ar zināšanām kompjūterlietās. Daudzi šeit ieteiktie risinājumi pat man lika iebremzēt, lai iedziļinātos.

 

Sorry par oftopic

 

Bet pirms vairākiem gadiem mans tuvs radinieks, kuram līdz šim nebija kompis, palūdza man nokonfigurēt LTC internetu. Cilvēciņš datoru bija iegādājies Hobyholā. Laigan LTC internetu visi winduļi internetu ņem by defautlt, tas cilvēciņš visās iespējamajās IP un DNS adrešu vietās bija pamanijies iebakstīt savu pasta indeksu un fizisko adresi. Visu manu izpalīdzību sarežģija tas, ka šis cilvēciņš zināja tikai latviešu un krievu valodas. Pārējās valodas viņam bija pa bungām. Instalējot next>next... to Hobyhola lapsi viņš izvēlējās ģeogrāfiski tuvāko - somu sistēmas valodu. Šis gadījums bija mana pirmā tikšanās ar W-Vistu. Nu nekas, dienas gaišajā laikā man izdevās tam datoriņam iebakstīt LTC internetu.

Link to comment
Share on other sites

Nē! Instalēts tika no tās maģiskās recover patīcijas un angļu valoda tur bija kā viena no alternatīvām lieliskajai somu valodai.

Link to comment
Share on other sites

Dodamies uz Administratove tools => Computer management => Local Users and Groups => Users => Administrator

Uz Windows 7 Home Premium, iekš "Computer management" namaz nav sadaļas "Local Users and Groups". Visas manipulācijas ar lietotāja kontiem, var veikt tikai caur "Control Panel -> User Acconts", bet tur Administrator konts nav pieejams. To tur navar atslēgt, tam nevar uzlikt paroli.

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Mans domā, ka onkam jagatavojas maksāt par savu muļķību. Lai izsauc sagatavotu zadrotu ;) un atlauzīs tev to paroli. Vai sliktākajā gadījumā pārinstalēs OS. Nomest uz noklusēto svaigo OS vaitad nevar?!(Izmantojot HP recovery tools) Ja laptopa bioss ir pieejams tad variantu kā risināt šo problēmu pa pilno. Ar XP ja HDD nav kriptēts risinājās ~5 min un tik ilgi bija jo jāsagaida boot ielādes beigas. Ar Win7 diezin vai būs ilgāk.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...