Jump to content

BMX sīcim


Musimusi
 Share

Recommended Posts

Nu nejēdzu neko par šāda veida tehniku- klaņi trīsdaļīgi vai parasti, pegas tādas šitādas un citi sū*i... pašam parasts labs kalnu ritenis un izvēloties tādu apmēram skaidrs uz ko un kā jāskatās...doma par ko šādu - alu rāmis, pastiprinātie aploki utt., bet kas vēl svarīgs šādam...? Man jau patiktu, ja bremzes būtu uz abiem ratiem... es vispār nesaprotu, kā džeki braukā ar šiem brīnumiem bez bremzēm! Pasākums velk uz tādu kā pašnāvnieku statusu.

Palīdziet saprast, vai arī kādu specializēto forumu iesakiet, jo meklējot pa google xc.lv atradu, bet tas tāds stipri sakāpināti "profesionāls" -karbona rāmji, cenas verķiem vidēji lietota auto cenā ... utt.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Imho par šo labāk interesēties veikalā, jo pārsvarā ar to nodarbojas jaunieši/sīči, ne tajā sakarīgākajā vecumā, kuriem visu ir sapirkuši vecāki, un nu galīgi neieteiks racionālāko pirmo BMX raidu :)(

Link to comment
Share on other sites

es pāgajušo gad pķēru sīcim (vecākajam) zzk junior - tāds modelis viņu mājas lapā nav. Bet pēc izskata tāds freeride braucamais ALU rāmis ar tādām kantainām metāla trubām, stilīgs aparāts. Cena bija kaut kur ap 160 ls. Shimano pārslēgi, liekas alivio. Izskatās nesalaužams un labs , vismaz man baigi patīk. Tas gan tavā bildē neizskatās pēc BMX..

Link to comment
Share on other sites

eltons2121

Pirms pāris gadiem savējam nopirku par 360Ls...teikšu kā ir.... salauza pa vienu gadu. Pērkot pievērs uzmanību lai būtu stiprinātā ķēde (veikalā paskaidros kas tas ir), jo parastās ķēdes netur tos "vipendronus" kurus tie jaunieši grib iztaisīt. Arī labām bremzēm ir liela nozīme.

Skaties pats... es jau laikam biškiņ par treknu paķēru, jo izrādījās, ka nemaz tik ļoti ar to sporta veidu negrib nodarboties. Tagad kā pirmo BMX es noteikti pirktu kādu prastāku un pavērotu puiku vai viņam tas interesē vai nē.

Link to comment
Share on other sites

Sīcim 10 gadu.

PS. Ir jau viņam kalnu ričuks (20" Classic) un godam arī kalpojis (gadi 5)neraugoties ka lietots pa 50Ls tika pirkts, bet lietas jau noveco arī morāli :)( paliks jaunākajam brālim). Vispār esošais ričuks ir izpelnijies arī manu apbrīnu par to, ka vēl nav izjucis, un pieliekot roku izskatās ka brauks vēl. Par to, cik nopietni nodarbosies, gan jau ne tik pārāk nopietni, jo brīva laika jau nemaz tik daudz nav (skrien uz fuci utt), bet arī ar esošo tā pat izmanto cik nu var kaut kur aizbraukt, arī pat tagad pa ziemu uz skolu, nodīrāto riepu skaitu neesmu mē``ginājis saskaitīt.

 

2 osscar.

Pārslēgi- tas jau nav bmx. Tur jau tā sāpe, ka ja pārslēgi, lēkājot ķēde krītot nost :)

PS. Par to kas tajā bildē pašam arī nav skaidrs, jo ar ko free ride atšķirās no bmx nav skaidrs (atskaitot, ka ir iespēja stūri griezt pa 360)

Link to comment
Share on other sites

tas zzk junior (nav kalninieks, bet tāds zemais variants) bija paredzēts no 9 gadi laikam, manam 8, ir biku pa lielum bet der līdz kādi 14 točna. labs aparāts, tik dīvaini, ka nav viņu mājas lapā.

Link to comment
Share on other sites

ja tikai brauks tad ar alu rāmi varēs iztikt, ja mēģinaš kaut kur lēkāt, tad labāk cr-mo, pirmajā tavā linkā tas ir vienkārši braukāšanai

Link to comment
Share on other sites

Tajā pat veikalā ir arī šāds verķis, bet vai tiešāsm varētu būt , ka alu rāmis tik "jūtīgs" (plaisā, liecžs vai kā) uz lēkāšanu, neapšaubot ka gan jau ja ražo Cr-Mo rāmjus tad tie arī ir labāki.

 

PS. Starpība cenā jau anv liela, vienīgi nav skaidrs, kā ar svaru salīdzinot to Cr-Mo un Al

Link to comment
Share on other sites

cr-mo smagāks nedaudz, bmx man liekas lēkājamie nemaz nav ar alu rāmjiem, vismaz nav nācies redzēt, ja jau sīcim ir kalninieks, tad minu ka šis būtu lēkāšanai, un tam pēdējais būtu labāks

Link to comment
Share on other sites

es tava vieta skatitos uz kaut ko lietotu, bet labu. nav jegas nopirkt 200ls riteni kuru tu skurvesi katru dienu taa ka sviedri teces :D takaa pasezat ar mazo pie sludinajumiem vienu vakaru un izpetat kas un kaa.

Link to comment
Share on other sites

Lai varētu skatīties uz lietotu, tad pašam ir kārtīgi jātiek skaidrībā kas ir kas

PS. No augstāk rakstītā sanāk, ka tāds ražotājs (vai zīmols) kā "Free agent" (kā linkos) nebūtu vērā ņemems! Vai pareizi saprotu?

Labots - Musimusi
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...