Jump to content

Panasonic FZ38 un Kingston Micro SDHC nedraudzējas.


Gufiys
 Share

Recommended Posts

Tā tad nu jau gandrīz gads riņķī, kopš iegādājos Panasonic FZ38 kopā komplektā ar Kingston Micro SDHC 4Gb (class 4) atmiņas karti. Līdz šim viss ir gājis perfekti, nekādu problēmu, bet šīs nedēļas nogalē parādījās nepatīkama problēma. Viss skaisti darbojas, ar fotoaparātu fotografē, viss kārtībā, bet tad pēkšņi aparātā parāda, ka atmiņas karte nepareizi noformatēta, ka nevar ierakstīt failus. Nu neko, daudz bildes nav iekšā, arī nekā tāda, ko būtu žēl dzēst laukā, vai arī nevarētu nofotografēt vēlreiz. ņemu un caur kameru noformatēju atmiņas karti. Viss ok, atkal darbojas un varu fotografēt. Tad pēc pāris bildēm atkal tas pats. Nu neko, ņemu un atkal caur fotoaparātu formatēju! Pat pirms katras formatēšanas izņēmu atmiņas karti laukā un pārbaudīju, vai kārtīgi ielikta adapterī un iesprausta aparātā. Viss liekas kārtībā. Pēc otrās formatēšanas viss gāja, līdz šodien atkal ņemu un gribu fotografēt, bet aparāts pieprasa, lai izņemu un ielieku pa jaunam atmiņas karti. To arī daru, viss darbojas.

 

Bildes no fotoaparāta parasti ielādēju datorā caur atmiņas karšu lasītāju, karte no datora tiek atslēgta godīgi, bet brutālas raušanas laukā bez safely remove. Tagad uz datora noformatēju atmiņas karti ar defaultajiem iestatījumiem, pārbaudīju ar Windows tūli, vai nav nekādu erroru, nekā nav. Varbūt ir kāda programma, ar kuru var pārbaudīt, vai ar atmiņas karti viss ir kārtībā? Negribas ticēt, ka tā ir kameras vaina.

 

Ko lai dara šajā situācijā, un kas visticamāk varētu būt pie vainas. Kad būs laika, pamēģināšu vēl ar parasto Kingston SD 1Gb kartiņu!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...