Jump to content

7math


ElīnaV
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Man vajag dabūt savā datorā 7math. Es it kā viņu nolādēju, bet kad gribu atvērt man parādās šāds: "The application failed to initialize properly(). Click OK to terminate the application."

Ko lai es daru?

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, par 7math neko nezinu (un negribu zināt :), bet paziņojums vispār ir tāds, ka, kā likumā, trūkst bibliotēkas, lai programma palaistos. Tobiš - vai nu programmieri noslinkojuši ielikt instalācijā parbaudi un piešaušanu klāt, pieņemot, ka gan jau būs virsū, vai arī tas ir bijis minēts pie programmas prasībām, bet slinkais lietotājs nav apskatījies :). Principā, ar pēdējo arī būtu jāsāk - vai ta tiešām prasībās nekas nav minēts.

Bet nu vispābā, pirmkārt paskaties lai .NET būtu virsū, un svaigs pēc versijas, un atjaunināts pēc iepriekšējām versijām. Ta vēl šitas var būt VC redistribūciju dēļ (piemēram, par ļaunu nenāktu http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=A7B7A05E-6DE6-4D3A-A423-37BF0912DB84&displaylang=en uzmest virsū). Nu, kauču kā tā...

 

EDIT - iemetu aci - tur ir "Requires: Microsoft .NET Framework 2.0". Ar to arī būtu jāsāk - vai viņš ir, un vai ir atjaunināts, kā nākas (tobiš, tais pašās MS updatēs jāiet iekšā).

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

OK. Mēģināsu kaut ko darīt, bet laikam jau vieglāk būs paņemt citu programmu par ko taisīt prezentāciju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...