Jump to content

Ar ko "sagriezt" .avi failu?


key-abc
 Share

Recommended Posts

Labsvakars!

 

Ir vajadzība izgriezt no filmas pāris kadrus, kas nav vajadzīgi, bet ar Windows Movie Maker tas neizdodas. Izmet lūk šādu te kļūdas paziņojumu:

The file C:\Documents and Settings\Lola\Desktop\VISS_xvid.avi cannot be imported because the codec required to play the file is not installed on your computer. If you have already tried to download and install the codec, close and restart Windows Movie Maker, and then try to import the file again.

 

Vai ir kāda bezmaksas alternatīva? Ja nav, tad derēs arī ne pārāk dārga programma.

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Vispār jau kļūdas paziņojums tak ar ir pietiekami skaidrs? Nē nu, es gan konkrēti Windows Movie Maker neizmantoju, var jau būt, ka viņš principā ar kādiem kodekiem nestrādā (no MS visu var sagaidīt :), bet pēc loģikas būtu (un no kļūdas pazioņojuma ar izriet), ka viņš vienkārsi izmanto instalētos kodekus.

 

EDIT - ak tā, ja par tēmu - es ar šitām lietām VirtualDub izmantoju :) Bet arī viņš izmanto instalētos kodekus, ja nu kas.

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uzmet K-Lite kodekus un pamēģini to pašu Movie Maker.

Ja nu nesanāk, tad vari mēģināt ar Nandub.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Es ieteiktu, sākt ar trūkstošā kodeka noskaidrošanu. Novelc GSpot. Ar to atver to .avi failu un paskaties, kāds kodeks nepieciešams. GSpot arī uzrādīs, vai tev datorā tas kodeks jau ir uzinstallēts un pēc tā tu varēsi pateikt, vai pie vainas ir Win MovieMaker, vai arī kodeka iztrūkums. Ja kodeka iztrūkums, tad vienkārši to pieinstallē. Ja Win MovieMaker, tad mēģini kādu citu softu.

Es arī esmu par VirtualDub, taču tur vajag nedaudz piešauties, lai ar to darbotos. Kad esi piešāvies, tad uz citiem vairs negribās skatīties. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...