Jump to content

resīvers


Irtads
 Share

Recommended Posts

Ir doma iegādāties resīveri, bet audio tehnikas džungļos viegli apmaldīties.

Pie resīvera ir doma slēgt S-90D tumbas, Blu -ray atskaņotāju un izbaudīt filmas skaņas kvalitāti un klausīties ari vienkārši mūziku. Pagaidām viesistabā lielāku sistēmu par 5.1 izvietot nevaru vietas vienkārši nav, bet nākotnē varbūt vajag.nevaru izvēlēties no šiem te 2

http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR307.html

http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR507.html

post-82419-045315400 1288432192_thumb.jpg

un šiem te

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-920-K/index.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-820-K/index.html

post-82419-034857700 1288432404_thumb.jpg

 

cenas viņiem vienādas tik jaudas atšķiras. Pēc skata labāk patīk pioneer.

Link to comment
Share on other sites

Kāda nominālā pretestība tām S-90D? ja 4omi, tad ne katram resīverim tas var patikt

 

tā jau tas Pioneer izskatās labāks, ir USB ieeja, visiem skaļruņiem kārtīgāki kontakti, visādas ieejas un izejas izskatās vairāk, jaudu arī sola vairāk, tad jau reālā arī varētu būt lielāka.

Pie tam, tas Pioneer tomēr jau ir 7.1 un man aizdomas, ka no cita cenu plauktiņa

 

es gan īsti nesaprotu, kāpēc vispār vajag kaut ko vairāk par 2 kanāliem :)

Link to comment
Share on other sites

apmēram visi vienādi, labākais laikam būs 5xx ONKYO ar 1080p upscaling, bet nu pie S90 starpību nejutīisi, ... ak jā, 7.1 simts gadu nav vajadzīgs, ja vien kāliem nepirksi oriģinālos bd diskus. Un tur arī nav tik daudz ar tādu kodējumu. Man kādi 2 metri disku ir, no tiem 10 gab ar 7.1

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

apmēram visi vienādi, labākais laikam būs 5xx ONKYO ar 1080p upscaling, bet nu pie S90 starpību nejutīisi, ... ak jā, 7.1 simts gadu nav vajadzīgs

 

ar ko tad var just starpību, ja ne ar s90?

un es taisni par to 7.1 domāju ka īsti laikam nevajag, bet satraukums man ir par to vai ja ņemšu resīveri ar 5.1 cenas starpība ir tikai tajā ka divi kanāli vai arī viņš nebūs tik kvalitatīvs?

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Kapēc gan nepaņemt normālu stereo pastiprinātāju priekš S90 akustikas? Resīvers lai arī ar lielāku jaudu, tomēr ir paredzēts mazākām, vieglākām akustikām. Ne velti, pārsvarā visiem resīveriem ir pasīvā sub/out izeja. Tas niecīgais baroklītis jau neko nopietni nespēj nobarot...

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Pioneer Power Consumption - 245 W

Onkyo - 380W.

Izdari secinājumus par jaudu, ko dabūsi ārā!

Link to comment
Share on other sites

ar ko tad var just starpību, ja ne ar s90?

 

Audio lietās tiek uzskatīts, ka tumbas ir sistēmas vājais punkts. Lai kādu, ar zeltītiem kloķiem, haienda pastūzi slēgtu pie S90, rezultāts būs vienāds - atbilstošs S90. NU, ja nu varbīt U101 un Krell salīdzināsi, tad starpību dzirdēsi, bet Onkyo un Pioneer pie S90 skanēs neatšķirami vienādi sūdīgi. Pie tam - ko tad tu liksi centrā un aizmugurē, ja L un R tev būs S90? Vismaz jau nu L, C, R vajag viena ražotāja vienas sērijas pēc iespējas likt, citādi rezultāts (ausīm) var sanākt neprognozējams.

Link to comment
Share on other sites

Audio lietās tiek uzskatīts, ka tumbas ir sistēmas vājais punkts. Onkyo un Pioneer pie S90 skanēs neatšķirami vienādi sūdīgi. Pie tam - ko tad tu liksi centrā un aizmugurē, ja L un R tev būs S90? Vismaz jau nu L, C, R vajag viena ražotāja vienas sērijas pēc iespējas likt, citādi rezultāts (ausīm) var sanākt neprognozējams.

 

Man kaut kā bija tāda pārliecība ka s90D nav sliktas tumbas. es metis acis uz RRR no sērijas Rigonda. Es biju iedomājies s90 likt kā L, R un C no rigondas un subwooferu ari.

Kuras tad ir tumbas kas pie Onkyo un Pioneer skanēs labi?

Link to comment
Share on other sites

Pioneer Power Consumption - 245 W

Onkyo - 380W.

Izdari secinājumus par jaudu, ko dabūsi ārā!

 

Vai tev ir zināmi apstākļi, pie kādiem tiek mērīts šis patēriņš? Nē!

līdz ar to nevar salīdzināt šos aparātus pēc šiem aparātiem, it sevišķi to izejas jaudas. Ja nu arī nejauši kāds no viņiem uz priekšas kanāliem ir uzlicis AB klasi, nevis tik izplatīto kādu no D klases paveidiem.

Tādu pašu muļķību mēdz darīt ar auto past. salīdzinot to drošinātāju nominālus. Mārketinga nodaļas jau nav muļķi, viņiem jau nav problēmu ielikt 40A droš. vietā 50A, nekas traks tur nenotiks, bet klients būs laimīgs.

 

Pēc svara arī var mēģināt ko spriest, bet tas arī nav drošs rādītājs. Barošanas trafs parasti dod diezgan no svara. Ja nu viens uztaisa barokli bez augsfrekvences pārveidotāja, otrs ar. svara atšķirības būs ievērojamas, jauda nemainīsies. veins ieliek metāla rāmi, otrs ieliek visu no plastmasas. Tas rāmis jau nebūs noteicošais izejas jaudai, vai skaņas kvalitātei.

Link to comment
Share on other sites

no pieredzes - onkyo ir muzikālāks par līdzīgas katergorijas pioneer. vismaz, lētajā galā.

Labots - uldiss
Link to comment
Share on other sites

Par cik uzsvars ir likts uz filmām un vienkārši mūziku tad nu var mēģināt spiest uz Yamahu 4 vai 5 sēriju vai Sony DN1010 vai DN2010

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...