Jump to content

Vīriešu korporācijas


Destructo
 Share

Recommended Posts

Sveiki, man te daudzi pazīstami bābieši pieaugot sāk stāties visādās bābu korporācijās, sēž sit klaču un nodarbojas ar nerentablām lietām, dzied dziesmas n stuff, gribēju zināt vai večiem šitāds pasākums arī eksistē ar alu un futbolu :) un varbūt kāds no biedriem ir kādas korporācijas dalībnieks.

 

p.s. anonīmo alko korporācijas un bārā sēdētāji neskaitās :D

Link to comment
Share on other sites

Vai mēs runājam par studentu korporācijām? Ja tā, tad ir gan, dafiga. Pats gan neesmu tādā bijis. Reiz mani uzaicināja piedalīties, aizgāju uz prezentāciju, bet tā arī nepiesaistīja tas pasākums. Diemžēl gan nezināšu nevienus kontaktus, taču Googlē gan ir daudz rezultātu. Pajautā arī saviem studiju biedriem, tie arī noteikti zinās.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Ne ne :) Neesmu students un īsti arī laikam nebūšu īstā mērķauditorija, tā kur šamās iestājušās ir kautkādas gaujēnietes or smthn.

Labots - Destructo
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Topika nosaukums man izsauca kaut kādas gejiskas asociācijas :mrgreen: , bet pa tēmu , ja ir mocis , tad ceļš tev pie baikeriem .

Link to comment
Share on other sites

Njā, ej uz skautiem, vai vēl stilīgāka uz gaidām. Vot līmenis ibio. :mrgreen: Kad reiz kāds uzdos tēmu pa toletes papīra izvēli?

 

...anonīmo alko korporācijas un bārā sēdētāji neskaitās...

Kā neskaitās, ko tu te lej tagad, kāda jēga tad vispār no tām uber korpurācijām, ja lielākā vai mazākā mērā nevar piedzerties, sievai neredzot...

Labots - H.Simposons no Rīgas
  • Patīk 1
  • Slikti! 3
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Vienu reizi gribēja mani ievilkt kaut kādā studentu korporācijā, bet kaut kā nepavilka tas pasākums - lēts alus, draņķīgas telpas, visādi saimnieciskie darbi... Pielejas un tad dzied patriotiskas dziesmas. Drusku atsit mūsu biedru Dainutēvu.

 

Pieļauju, ka šādas iknedēļas futbola gangsteru grupas mums nav. Drīzāk tad jau jāmeklē kāds pussportisks pasākums, tie ir izplatītāki. Kaut vai ej spēlē bridžu vai zolīti, automodelisms un tādā garā.

Link to comment
Share on other sites

Ir variants iestāties, piemēram, medniekos :)

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister
Vot līmenis ibio. :mrgreen: Kad reiz kāds uzdos tēmu pa toletes papīra izvēli?

Bez problēmām - no price/perfomance viedokļa Optima līnija ir laba izvēle .

 

P.S. Dainutēvs ir atbanots ? Viņu bij interesanti palasīties , negarlaikoja i atsauces netā uz savu viedokli deva .

Link to comment
Share on other sites

Brīvmūrniekos , bet lai tur tiktu, vajag kāda esoša brīvmūrnieku ordeņa nēsātāja svētību un rekomendāciju.

 

Takā meklē rokās NC, dzirdēts ka apgrozās (plosās): http://www.saimniece.lv/

zomg, pieņemu, ka šamējs tagad ir stāvoklī, lieto kosmētiku un audzina bērnus :D

 

1rifj6l0b8u6zpq53l.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mums šitā lieta nav attīstīta, bet kad palasās tos angļu lasāmgabalus tad tur gan ir visāda veida, kaut vai to Šerlok Holmsu... Kļūsti pirmais un nodibini, man gan tas vairāk asociējās ar alus sūkšanu krogā bārā un futbola blenšanu... Principā laikam jānodefinē, tā sacīt, organizācijas pamatvirziens, tā sacīt, nodarbošanās, jeb hobbijs? Man, ja trūkst vīriešu sabiedrībasm ir vecie stūdiju biedri ar kuriem vienmēr var ko jautru vai ne tik jautru pasākt?

Labots - Tubus
Link to comment
Share on other sites

Njā, DainuTēvs bij īpašs gadījums, spamoja tik vienā postā un izpelnījās tādu atzinību, ka tik turies :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Ja alus tempšanai un pusintelektuālai vervelēšanai par un ap jebko (IMO 80% korporāciju nodarbošanās) pats nevari atrast attaisnojumu, bet tā lieta patīk, tad meklē korporāciju.

 

IMO kaut kāds arhaisms. Bet, kā jau jebkurš sabiedrisks veidojums, kad esi gana jamiem šestakojis, varēsi no citiem jaunajiem šestakiem labumu gūt. Tāpat, kā jau visi bari, ļoti labi pilda funkciju, kad viens otru atbalsta un izbīda lietas, palīdzot viduvējībām panākt lielākus sasniegumus. Bet rēķinies, ka pievienojoties vienam baram tiek nodedzināti tilti citos virzienos. Tas tāpat kā uz Izraēlu nebrauksi ar Emirātu vīzu pasē un otrādi.

 

Es labāk atstātu visas iespējas atvērtas un nevienam nepiemērotos, lai arī ir daudz grūtāk, bet tomēr individuālisms un neatkarība ir objektīvāks un patīkamāks stāvoklis. Korporācijas, parasti gan netieši, bet prasa šo baru vērtēt augstāk par pašu kā indivīdu. Arī tavam sievišķim/ģimenei būs būt zemākā rangā par korporāciju. Skuju uz teātri/wild&nasty sex/whatever ar sievišķi iesi, ja būs hrensvinjzinkādstur "rituālais" alus tempšanas un pantiņu stročīšanas vakars konspiratīvajā dzīvoklī paredzēts.

 

Ir patīkami, ka nav kāds ņerga vai preteklis jārespektē tikai tādēļ, ka ir ilgāk alu kaut kādā pritonā par citiem dzēris un vairāk rupju dziesmu samācījies, tādēļ tagad ar špagu un bantīti kā tāds papagailis apkārt skraida. Ok var jamo ar špagu duelī samizot, bet ignorēt nevarēsi tā vai tā ,kamēr pensijas vecumā lielāku leveli nedabūsi

 

Protams ir arī ļoti daudz foršu un gudru cilvēku korporācijās, bet tikko, kaut vai pamatoti, ko bildīsi pret korporāciju, tā nolaidīsies līdz bernudārznieku līmenim to aizstāvot ar putām uz lūpām...

 

Tad jau Alkaida šūnu nodibināt jautrāk būtu :sarkasms:

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Ir tāda laba korporācija kā - Draugu loks .. Ar kuriem parasti visu arī var sadarīt ...

 

Ja esi vientuļnieks un meklē domubiedrus, tad draugiem.lv domubiedru grupās var atrast daudz tikpat vientuļus cilvēkus ar kuriem var veidot kautkādus kontaktus, klubiņus utt ...

Link to comment
Share on other sites

Es esmu kādu laiku pabijis tajā studentu korporācijā.

Ja patīk alu tempt neierobežotos daudzumos, un pa velti, tad uz priekšu.

Protams, studijas iekavējās u.t.t.

Ir jābūt cilvēkam ar raksturu, lai tur ietu un nenodzertos.

Labi, ka es laikus aptvēru pa kādu ceļu es eju, un pametu to iestādījumu.

Ir labi kādreiz iedzert, bet nu katru nedēļu šmigā staigāt - tas ir par daudz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...