Jump to content

Fake Kingston SD kartes jebajā


Mezavecis
 Share

Recommended Posts

Tā nu sanāca jebajā nedaudz iegrābties sūdainā atmiņā. Rakstīšanas ātrums zem katras kritikas, jebkura testu proga pasaka, ka atmiņa ir izmetama.

 

Es tikai tā, pabrīdināt, ka ne tikai firmai jāpievērš uzmanība, bet arī tam, kādā cenā un kādas atsauksmes.

 

Te nu atmini mīkliņu, kurš ir oriģināls (1 no 3) :pleasantry:

 

fake_1.jpg

fake_2.jpg

Feiku feiks :crazy:

fake_3.jpg

 

Nu labi, katra pieredze ir laba pieredze. Tā kā vienam termiņu nokavēju, tad nāksies paturēt kā suvenīru :training1:

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Vai tiešām kāds vēl eBayā pērk fleškas un atmiņas kartes ? 99%, ka iegrābsies - sen zināma lieta.

  • Patīk 2
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

IZskataas, peec pirmaas bildes, pirmaa no kreisaas puses.

Es veel nesen pirku vairaakas kartes. Nekaadu probleemu. Peerku gan tikai no UK. Ja peerk no Aazijas, tad, protams, briinumi buus. Taapeec nekad no taas puses neko neesmu pircis. NEintresee ka cena daudz zemaaka, kaut ko suutiit no Kjiinas puses ir nepraats.PAr piegaadi jau tikai 50 pret 50, kur nu veel kvalitaate.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Jau iepriekš biju dzirdējis par fake atmiņām. Šoreiz pirku no UK, bet nu laikam tur arī ķīnīzeru darboņi lokalizējušies. Vienkārši pavirši iedziļinājos preces aprakstā. Pats idiots :)

 

Īstā karte ir 8GB un ar CE zīmi otrā pusē.

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Tādā gadijumā man ir paveicies.

Esmu divas 32GB kartes pircis no pārdevējiem, kuriem ir maz sliktu atsauksmju.

Abas ir 4 clase, lai arī rakstīts ka 6, bet atbilstoši arī strādā ar paredzētajiem 4MB/s bez visādām kritikām.

Abas strādā bez problēmām. Ar HD video esmu piefilmējis pilnu - ir solītie 32GB.

Un īstā karte nav ar CE, vismaz man ir viens vecs feiks ar CE un visādiem numuriem un Made ir Japan. :D

Labots - smartdevil
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Nu tev paveicās. Vispār ļoti jāuzmanās. Tās 2 32GB kartes kvalitātē ļoti atšķirās. Vienai kartei ieraksts notiek lēni, bet nu pēc tam viss notiek. Bet tam feiku feikam vispār korpuss beigts, pēc ieraksta failu sistēmā parādās visādi brīnumi un skaidrs, ka to jāatgriež pārdevējam.

 

Tā kā nevar uzskatīt, ka brāķi nāk tikai no ķīnas.

Link to comment
Share on other sites

Viens darba kolēģa draugs no SS.lv nopirka pāris 32GB Kingtone flashus. It kā viss oriģināls utt. Beigās, kad pārbaudīja bija iekšā vienā flashā 2GB modulis un vēl vienā ap 3GB. Beigu beigās pārdevējs bija godprātīgs un atdeva naudu. No tās reizes man neceļas roka meklēt ebayā kaut kādus atmiņas elementus. Labāk pārmaksāt par 100% preci.

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Var pirkt, tikai jānočeko pamatīgi pārdevējs. Tur čupa ar tādiem kam tikai 100 darijumi un tad jau mīnusi salikti. Es pirku no tādiem kam virs 20tk. darijumu un 99% pozitīvas atsauksmes.

 

to Zoom

Bet ja 200% un ja bidojot vēl izdevīgāk?

Ir viela pārdomām, ja karte praktiski ne ar ko neatšķiras kā ar ieraksta ātrumu. Protams ir risks, bet, ja pārdevējs ir ar tik daudz darījumiem, tad no viņa izspiest atmaksu par labu atsauksmi ir samērā reāli, ja feiks ir patiešām ar neatbilstošu specifiku aprakstam.

 

Link to comment
Share on other sites

Jocīgi, visādi štrunti no turienes iet uz urā, bet kā kaut kas nopietnāks, kā atmiņas kartes utt...- tā sākas problēmas :on_the_quiet2:

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Diemžēl ebay ir tiešām traki ar USB fļeškām un atmiņas kartēm. Ir pirkts divas reizes, abas gan 4GB USB fļeška. Abas reizes paveicās. Tik viena tāda palēna, HD viģiki raustās.

 

Bet kopumā ņemot - tas ir kā no čigāna pirkt Tag-Heuer pulksteni par 20Ls un domāt, ka dabūsi īstu. Pilnīgi skaidrs, ka tevi apčakarē.

Link to comment
Share on other sites

Tā nu ir ar to ebay, it īpaši, ja pasūta no Japānas, Ķīnas. Pasūtīju mob. tel. full housing, atnāca ātri, bet bez vienas detaļas, uzrakstīju pārdevējam, šis uzreiz atbildēja (diezgan sliktā angļu valodā), ka sūtīs vēl vienu. Nesen atnāca atkal bez tās detaļas, nezinu ko īsti darīt. Ā un vēl vakar atnāca portatīvaj, āķis, kurš pazaudējis 50% no paredzētās uzlādes.

Link to comment
Share on other sites

Zemak aktiivs gadijums, kad uzmetiens buus 100%, fantastiska cena, labas atsauksmes, bet karti ta ari nekad nesanemsiet:

 

http://cgi.ebay.com/...=item3f03c63f9b

 

Kinieshi ir saveidojushi neskaitamus kontus ar pozitivu statistiku , un tad izmanto tos uzmetniem, konkretaja gadijuma jau nopardotas 450kartes, kas ir 5K dollaros, protams paypal var naudinju atsaukt, bet gan jau ir dalja kas to nedaris, un pie lieliem apgriezieniem bizness iet uz uraa.

Labots - ibiorio
Link to comment
Share on other sites

smartdevil

ibiorio

no kurienes rauta info ka 450 kartes pārdotas. Viena tante teica? Nav redzamu pierādījumu un tu tici tam kas rasktīt fake profilā ar fake kartēm un fake atsauksmēm? Nu ok, ja arī tā būtu, tad kur ir teikts ka fake karte? Piedevām ka ar pirmajiem fake ziņojumiem profila darbība ebayā tiek apturēta. Un pēc fake apstiprinājuma tiek dzēsts. Kā redzams profils vēl aktīvs.

 

blivers kā reiz iesvieda to par ko runāju. Procentuāli ļoti mazs skaits ir tirgotāju. Tos ar pārs simtiem atsauksmju nevar uzskatīt par selleriem un vispār ielaisties kaut kādos darijumos ja nav pārliecības ka ir 100% drošs.

Labots - smartdevil
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...