Jump to content

Canon A720 IS


WorkingClassHero
 Share

Recommended Posts

sveiki!

 

Canon PowerShot A720 IS nezin kāpēc šovakar vairs negrib strādāt. Baterijas uzlādētas, strādā (pārbaudīju), bet pats aparāts negrib ieslēgties, parādās zilais ekrāns ieslēdzoties ar uzrakstiņu Canon un momentā aparāts izslēdzas (pat nenoslēdzot lēcu). Viss strādāja līdz šovakaram, cik es zinu neviens kameru nav aizticis, ūdenī nav bijusi, dauzīta arī nav. Pie datora arī nevaru pievienoties, kamera neieslēdzas. Ir iespējams pašam kaut ko izdarīt vai tomēr būs jāved pie meistara?

Labots - WorkingClassHero
Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Nedaudz nesapratu par to "lēcas noslēgšanos". Vai lēca (objektīvs) paliek izbīdījies, kad ieslēdz aparātu? Pārliec slēdzīti uz atskaņošanas režīmu un apskaties, vai tad neizslēgsies uzreiz laukā. Un kādus akumulatorus izmanto, kādās ierīcēs tos pārbaudīji? Fotoaparāts patērē vairāk strāvas. Pie lielāka strāvas patēriņa nokrīt spriegums aķos - tas varētu izskaidrot pēkšņo izslēgšanos (ja nerāda Lens Error), jo pie aparāta ieslēgšanas fotografēšanas režīmā, tas sāk lādēt zibspuldzi un darbināt matricu, kas ievērojami paaugstina strāvas patēriņu.

Labots - Fotomeistars
Link to comment
Share on other sites

WorkingClassHero

objektīvs izbīdās un tā arī paliek, kad kamera atslēdzās. slēdzot iekšā uz atskaņošanas režīma - tas pats. Baterijas - Duracell, Ansmann, Energizer, pārbaudītas uz otra fotoaparāta.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...