Jump to content

Nokia 5230 problēmas (Nav sistēmu skaņu)


gapster
 Share

Recommended Posts

Sveiki tautieši. Ir radusies neliela problēma ar Nokia 5230, kas tika iegādāts kā mazcenas iekš Tele2, apmēram pirms mēneša. Lieta ir tāda, ka sākumā viss bija ok, līdz vienu brīdi, konstatēju, ka man zvanot, vai arī klausoties mp3, utt... kā arī visas sistēmas skaņas (pikstieni, brīdinājumu toņi, utt) vienkārši neskan, vai arī skan ļoti, ļoti klusu.

 

Daudz nedomāju, un telefonu iesniedzu garantijas remontā. Pēc 2 - 3 nedēļām dabūju telefonu atpakaļ, viss strādā lieliski, problēma zudusi, bet īss bija man prieks, jo pēc pāris dienām, sākas vecie niķi ar skaņu.

 

Esmu resetojis visus uzstādījumus, slēdzis iekšā, ārā, pārbaudījis visus sistēmas iestatījumus, viss itkā ir kārtībā.

 

Visvairāk es sliecos uz domu, ka tā varētu būt softiska problēma, jo vienu brīdi, atkal skaņa bija atgriezusies, un atkal pazudusi.

 

Uz šo brīdi sanāk tā, ka man atkal telefons būtu jādod garantījā, kur idiņi, atkal marinēs 2 - 3 nedēļas, ar prasību, lai telefonu uzreiz maina pret citu, tika atteikts, arī stulbi sanāk, ka vietā neviens telefons netiek dots, bet ikmēneša reķinus, gan viņi pamanās katru mēnesi atsūtīt, par ko tad man būtu jāmaksā, ja man nav ne mans telefons, ne arī rezerves, kas ir pēc būtības, jānodrošina tele2.

 

Tāpec, varbūt kāds var padalīties ar info, kā varbūt pašam to skaņu mēģināt atgūt. Pieslēdzot tumbas, vai austiņas, visas skaņas ir ok. Kā arī zvanu, mikrafons, strādā kā nākas, mani dzird un es dzirdu citus.

 

Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

Vari jau mēģināt telefona softu atjaunot ar Nokia Software Updater,kas ir orģinālais ražotāja produkts un garantija no tā necietīs,bet ja jau telefons ir reizi pabijis garantijas remontā,kur atzīts,ka problēma ir un tā nav novērsta,tad vajadzētu "spiest" uz telefona nomaiņu,ja nē-tad jāziņo PTAC(vai visu laiku viņš jāpiemin92822645ce5696eb2667501db8dfc5a5.gif ) http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update

Link to comment
Share on other sites

Viss būtu jauki, ja vien komplektā tai Nokijai, nāktu līdzi usb vads, lai varētu pieslēgties pie PC. Par atjaunošanu, biju domājis to pašu, bet tagad atkal, jāpērk, vai jāmeklē no paziņām vads, lai varētu veikt attiecīgās darbības, kuras varbūt arī nekādu labumu, nedos.

 

Nu jā tele2 centrā man pateica, ka tāda viņiem esot kārtība, ka jāsūta uz remontu, un te veikalā uz vietas, viņa neko nevarot darīt, pēc remonta slēdziena, arī viņa tikai tad var izsniegt man citu telefonu. Bet, ko tad, ja man pēc 2 reizes atkal būs tā pati problēma, sūtīšu 3 reizi. Attieksme viņiem kā pret suņiem.

 

Vai nu sliktākā gadijumā, laužam līgumu, bez soda sankcijām, un lai man atgriež 69 Ls. Tagad tāda pati Nokia neta veikalos iet ap 75, bez nekādām piesaistēm, pie kāda operātora.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Īsti nesaprotu vainu - tev nekas neskan (skan klusi), tai skaitā tu nedzirdi ko otrā telefonā runā, nedzirdi zvana melodiju; vai arī tev neskan tikai atsevišķi sistēmas paziņojumi (pīkstiens ik sarunas minūti, kad pārtin menu līdz galam, taustiņu aizslēgšanās u.t.t.)

Link to comment
Share on other sites

Ar sarunu skaņu, viss ir kārtībā, bet pārējā, sistēmas, mp3, utt.. skaņas viekārši nav, vai arī ja ir, tad ļoti ļoti klusu. Bija arī moments, ka uz brīdi ("skaņa atkārās") atpakaļ, un viss bija ok, bet prieks bija īss, max 5 min. Visvairāk sliecos uz OS problēmu, nekā uz hardwarisku.

 

Visi standarta risinājumi jau ir izmeiģināti. Vienkārši domāju, ka tur var būt ir kāds knfis, āķis, ar kuru es varētu paša spēkiem tikt galā, lai nebūtu jāsūta uz stulbo tele2 garantijas servisu.

Labots - gapster
Link to comment
Share on other sites

Tev tarifs ar minimālo lietošanas apjomu vai ar abonēšanas maksu? Ja ar abonēšanas maksu, tad pamēģini uzrakstīt un aizsūtīt viņiem iesniegumu, lai atrēķina tās dienas, kamēr pie viņiem nopirktais subsidētais telefons, bija garantijas remontā un maiņas telefona nav bijis. Ir dzirdēti, ka jamie ir tā darījuši, kad bijis tarifs ar abonēšanas maksu.

Link to comment
Share on other sites

Nokia atjauninajumus ir iespējams veikt arī caur pašu telefonu, pieslēdzoties internetam, nav nepieciešams kabelis.

Link to comment
Share on other sites

Protams, ka atjaunināt var, bet ja man jau ir jaunākais Firmware, bet gribu viņu atkal noņemt / uzlikt, tad tādu fīču caur telefonu update man nepiedāvā, piedāvā tikai mazas programmas, kas reāli man šajā ggaadījumā nav vajadzīgas. Līdz ar to, varbūt ir kāds veids, kā to var izdarīt ar MicroSD atmiņas kartes starpniecību, teiksim ielādēju setup un palaižu caur telefonu?

 

Jā, telefons ar pieslēgumu.

Labots - gapster
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...