Jump to content

nestrādā fujifilm finepix s9500


beb
 Share

Recommended Posts

Sveiki, tātad manās rokās jau ilgu laiku lietošanā ir fujifilm s9500 ar lādējamām baterijām 2650mAh. augusta sākumā bija vajadzība fočēt uzlādēju baterijas un devos bet tā arī nesanāca neko izdarīt. nākošajā dienā gribēju pafočēt bet parādījās ka baterijas tukšas. nu neko.. tagad ilgi nebija bijusi vajadzība pieskarties tam fotoaparātam līdz šodien tas vispār pat neieslēdzas ar it kā uzlādētām baterijām. Kur ir vaina fotokamerā vai baterijās. Es it kā pārbaudīju baterijas ar to spec ierīci rāda ka ir labas.. nezinu ko darīt. Ja jānes labot, cik varētu izmaksāt (garantijas nav) un uz kurieni būtu vislabāk un lētāk nest?

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

S9500 mēdz būt problēmas ar režīmu slēdzi, bet ja aparāts vispār neslēdzas iekšā (arī atskaņošanas režīmā), iespējams nodedzis drošinātājs vai barošanas mikrene (gadās abi varianti S9000, S9100, S9500, S9600). Remonts var būt 15-20ls. Var nest pie manis - sākot ar pirmdienu sāk darboties mans serviss Fotomeistars.lv, Skolas ielā 21-508E.

Link to comment
Share on other sites

kamera ieslēdzas, kad pieliku viņo pie adaptera. pirmo ko parādīja bija Card error. pēc tam kad vēlreiz ieslēdzu ķipa rāda ka baterijas tukšas nu tādu sarkanu bateriju bet viņas jau nemaz nav iekšā. arī pafotogrāfēt var un tā.. bet ar baterijām nestrādā. baterijas pārbaudīju ieliku citās elektroprecēs un tās strādāja....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...