Jump to content

MSE - viltus pozitīvie


LVArturs
 Share

Recommended Posts

Kā piespiest manu MSE jautāt man ko darīt pēc vīrusa atrašanas, nevis uzreiz dzēst failu, vai pārvietot to uz karantīnu? MSE man vienā dienā 10 viltus pozitīvus atrada un visus izdzēsa! Sāk besīt, lai gan atrada arī daudzus tādus vīrusus, kurus citi antivīrusi nevarēja izdzēst, tāpēc negribu citu antivīrusu. Viltus pozitīvie gan var man ļoti patraucēt.

Link to comment
Share on other sites

Pus gadu atpakaļ man bija darīšana ar MSE,bet noinstalēju nost,jo karināja augšā kompi,tagat jau labu laiciņu sēžu bez AV,reizi nedēļā (mēnesī) izlaižu eset online scanner.Visādus mēslus caur RunAs> Limited user.I nav jāčakarējas ar kompja bremzi,i nav viltus pozitīvu.

Labots - mazais-alex
Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot, vairs neesmu sajūsmā par MSE. AVG 9.0, šķiet hiperaktīvāks, kā MSE. Sākumā izskatījās daudzsološi, bet kaut kā tagad nevisai.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģināšu arī AVG, bet mans jautājums būtībā aprobežojas tikai ar MSE funkcionalitāti. Tāpēc, lūdzu, nerakstiet te atsauksmes un ieteikumus par citām aizsardzības sistēmām, ja man šādu informāciju vajadzēs, parakņāšos forumā. Tātad - Kā piespiest manu MSE jautāt man ko darīt pēc vīrusa atrašanas, nevis uzreiz dzēst failu, vai pārvietot to uz karantīnu?

Link to comment
Share on other sites

Cik man reizes jāskaidro, ka es vēlos, lai MSE man paprasa ko darīt, piedāvā nereaģēt, ielikt izņēmumos, nevis uzreiz iemest karantīnā vai izdzēst.

 

P.S. Es laikam sāku saprast, ka es vēlos neiespējamo.

Labots - LVArturs
Link to comment
Share on other sites

MSE > Settings > Default Actions, kas tev salikts tur > Man atziimeets Recommended... Basta, man piedaavaa, ko dariit ar zveeru ja ir piefikseejis.

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Dīvaini, man bez izņēmumiem visu izdzēš. Tas tāpēc, ka tie viltus pozitīvie tiek detektēti kā ļoti bīstami.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...